- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.510
- 63
- 35
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.921
mart ayında pembe leke sonrasında kahverengı akıntı sonrasın reglim başladı benim....İnsallah senınkı yerleşme kanamasıdır...Kızlar gunaydin bu sabah pembe bi leke gördüm wc de afedersiniz peceteye silince fark ettim 2 3 saat sonrada koyu kahve leke gördüm çok az daha adetime 3 gun var belim agriyo biraz bu regl mi yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi bilemedim yaa yasayan var mi daha önce
Insaallah canim normalde 28 gun dongum 25 gunde olmuş olucam ramazanin basinda olmuştum oruc içinde sıkıntı bi sürü fire vercem bi pembe bi kahverengi geldi baska yok sabah 9 dan beri insaallah çoğalmazCanım
mart ayında pembe leke sonrasında kahverengı akıntı sonrasın reglim başladı benim....İnsallah senınkı yerleşme kanamasıdır...
Sizce benim testte varmı bişeyler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam kızlar
Bugün doktor kontrolümüz vardı.cok şükür bebeği gördük,kalp atışını cılız da olsa duyduk.kanama alanı geçmemiş progestan ve istirahate devam.insallah ilerleyen haftalarda yok olurmuş.teyzeleri ilk fotomuz
öncelikle hepinizin anneler gunh kutlu olsun kizlar..7 si olan pik gunlerini degerlendiridm dun pas gectim bugunde yumurtam catlamis sut rengine benzer akintim var bugun aksam birliktelik olcak.sizce tutmusmudur yada tutarmir
evet bazen bi damla fazla kaciyor sonuncusuna bakarmisin bugun 12 de yaptim siliklesmis silikten once mi sonrami iliskiyr girilouor o kdr cok yazi okudum ki kimi pik gununde kimi hemen siliklesince birlikte ol diyor..testin uatundede pozitif olunca 12 saat icinde birlikte olun yaziyor bende pik gunu ve silik gunu kacirmadimTestlere cok mu idrar döküyorsun bulanmış hep canım 3 damla dökmelisin...Bana pik devam ediyor gibi geldi
Canim catlamis yumurtan insllah sagliklk hayirli bir oğluş geliyordurKızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M MaviayyyRuveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Kuzu adet olmadim ignene gününü saymazsak 12.gun bugun eger adet olmazsam 14.veya 15.gun yapayim diyorum testimi
Canim yerleşme de olabilir regl baslangicida olabilir insllah yerlesmedir cnmKızlar gunaydin bu sabah pembe bi leke gördüm wc de afedersiniz peceteye silince fark ettim 2 3 saat sonrada koyu kahve leke gördüm çok az daha adetime 3 gun var belim agriyo biraz bu regl mi yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi bilemedim yaa yasayan var mi daha önce
Canım ne demek hepimiz aynı şey için burdayız senin de Anneler Günün Kutlu Olsun inşallah Rabbim gönlüne göre verir oğluşun gelirKızlar anneler günümüz kutlu olsun Allah olmayana ilk kez yaşamayı olana tekrar aynı duyguları yaşamayı nasip etsin...Bu arada dün gece ilişki oldu şuan ki testim hala böyle çatlamış gibi yani dün yumurtam...umut ediyorum zamanlamam da doğru olmuştur R rana20 M MaviayyyRuveydam2015 ve yardımcı olan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim...
Canımmm inşallah yerleşme kanamasıdırKızlar gunaydin bu sabah pembe bi leke gördüm wc de afedersiniz peceteye silince fark ettim 2 3 saat sonrada koyu kahve leke gördüm çok az daha adetime 3 gun var belim agriyo biraz bu regl mi yoksa yerlesme kanamasi olabilir mi bilemedim yaa yasayan var mi daha önce
Canım hadi inşallah hayırlı haberler alırızKuzu adet olmadim ignene gününü saymazsak 12.gun bugun eger adet olmazsam 14.veya 15.gun yapayim diyorum testimi
Inşallah cnm hayirlisi ileCanım hadi inşallah hayırlı haberler alırız
Aminnn hep beraber burada sevincimizi paylaşmak nasip olsun inşallahCanim catlamis yumurtan insllah sagliklk hayirli bir oğluş geliyordur
Seninde anneler günün kutlu olsun canım rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzel duyguyu
Aminn inşallah dilerim hepimizin gönlündekini kaderimize yazsın RabbimCanım ne demek hepimiz aynı şey için burdayız senin de Anneler Günün Kutlu Olsun inşallah Rabbim gönlüne göre verir oğluşun gelir
hayırlı haberler ver inşallah canımKuzu adet olmadim ignene gününü saymazsak 12.gun bugun eger adet olmazsam 14.veya 15.gun yapayim diyorum testimi
Amiin Sağol canım çok teşekkür ederim.kac gün var bata emin olamadım sanki var gibi çizgi inşallah gönlüne göre olur canımSizce benim testte varmı bişeyler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahdarısı isteyen herkese
Ben 26 nisanda çatlatma iğnesi oldum regl en son 12 nisanda oldum ama benim regl bazen düzenli bazen düzensiz geliyor beklicez bakalım hayırlısı inşallahAmiin Sağol canım çok teşekkür ederim.kac gün var bata emin olamadım sanki var gibi çizgi inşallah gönlüne göre olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?