- 4 Nisan 2014
- 933
- 1.695
- 158
- 37
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.961
Canım yumurtlamadan kac gun gectı senın...cok hafif bır cızgı var ama kan tahlılının 0.1 cıkması kafa karıştırıyor belkıde geç döllendi bılemıyoruz senın için en iyi yol kan vermek olcak benceYaaa heveslenmek istemiyorum canim ama kuruma cizgisi gibi degil gecen ki gibi adete 2 gun var hafif kahve leke devam ediyo bide diz kapagimin yukarisi bacaklarim acayip agriyo kesiliyo sanki ilk defa boyle bisey yasiyorum kan versem mi acaba. Senin kac gun kala çıkmıştı canim bu arada ay insaallah vardir yaa dua edin kuzum
Canım bayagı erken gormussun masallah genelde 8. Günde falan testlere yansımıyor dıye bılıyordum öğrenmiş olduk:)Evet aynen dedigim gibi oldu yumurtlamadan 8 gun sonra kaset testde cok cok silik bir cizgi gordum, 5 gun sonra tekrar yaptim yani yumurtlamanin 13 gunu cok net cikti zaten. Iste buda 13 gun testinin resmi
6 gun kala vermistim canim aynen. 15 gun oldu bende anlamadim leke devam ediyo az az ne bilim yaaCanım yumurtlamadan kac gun gectı senın...cok hafif bır cızgı var ama kan tahlılının 0.1 cıkması kafa karıştırıyor belkıde geç döllendi bılemıyoruz senın için en iyi yol kan vermek olcak bence
Canımmmm var gibi yaa belli yani çizgi hadi inşallah güzel haber alacağızKızlar gunaydin dun lekelenmem olmustu söylemiştim sabah test yaptim 1 saat sonra silik çizgi cıktı ilk idararla yaptim ama idrar cok acik renkliydi gun içinde yapsam daha iyidi aslinda sahurda illaki su içiyoruz. Neyse testi atiyorum kizlar bi bakin ciplak gözle daha net görünüyo
Insaallah canim ama su lekeler kafami karistiriyo benim umarim kirmiziya dönmez bide 15. Gun yum dan sonra aslinda daha koyu olmasi lazim çizginin ama aksama test yapayim dedigin gibi ya da kan vereyim acildenCanımmmm var gibi yaa belli yani çizgi hadi inşallah güzel haber alacağızbidaha yap sen bi birikmiş idrarla akşam
İnşallah canım benim dualarimdasin.benim denemenin 11. günüydü.. ayni böyleydi.Yaaa heveslenmek istemiyorum canim ama kuruma cizgisi gibi degil gecen ki gibi adete 2 gun var hafif kahve leke devam ediyo bide diz kapagimin yukarisi bacaklarim acayip agriyo kesiliyo sanki ilk defa boyle bisey yasiyorum kan versem mi acaba. Senin kac gun kala çıkmıştı canim bu arada ay insaallah vardir yaa dua edin kuzum
Gec olsun guc olmasin insaallah vardirdaİnşallah canım benim dualarimdasin.benim denemenin 11. günüydü.. ayni böyleydi.
Canım kan vermen daha iyi olur aslında bence direk kan verInsaallah canim ama su lekeler kafami karistiriyo benim umarim kirmiziya dönmez bide 15. Gun yum dan sonra aslinda daha koyu olmasi lazim çizginin ama aksama test yapayim dedigin gibi ya da kan vereyim acilden
Yaaa ay insaallah canim benim hosbukduk demeyi nasip etsin Rabbim cok teşekkür ederim destegin icin aminn diyelimRuveydam2015 canım silik çizginin affı yok bence kesinlikle hamilesin inşallah, lekelerde yerleşme kanamasıdır. Çok sevindim canım aramıza hoşgeldin hayırlısıyla gelsin erkek evladın
Kuzu ikinci cizgin var insllah kanda da belli olurKızlar gunaydin dun lekelenmem olmustu söylemiştim sabah test yaptim 1 saat sonra silik çizgi cıktı ilk idararla yaptim ama idrar cok acik renkliydi gun içinde yapsam daha iyidi aslinda sahurda illaki su içiyoruz. Neyse testi atiyorum kizlar bi bakin ciplak gözle daha net görünüyo
Çok üzülüyorsundur şimdi ne desek boş canım ama bizim yaptıgımız konuştuğumuz herşey nafile biliyorsun Rabbim nasip etsin yeter ki hayırlısını sağlıklısını nasip etsin biz çok aciziz dua etmekten başka elden ne gelir gönlünü ferahlatmaya calısKızlar moralim çok bozuk.cuma betam 893 tu.bugun 2213 olmuş ama keseyi göremedik.doktor sorun var dedi.yarin tekrar çağardı.bir fatiha okuyun da bebeğimi göreyim.mafoldum üzüntüden.yoksa ilaç verip sonlandırıcak diye korkuyorum
Canim üzülme insllah görürsün bebegini benceKızlar moralim çok bozuk.cuma betam 893 tu.bugun 2213 olmuş ama keseyi göremedik.doktor sorun var dedi.yarin tekrar çağardı.bir fatiha okuyun da bebeğimi göreyim.mafoldum üzüntüden.yoksa ilaç verip sonlandırıcak diye korkuyorum
Aminnn. Canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız senindeKizlar adet oldum ben bugun hakkimda hayirlisi olsun R rana20 ve @maeglin87Ruveydam2015 guzel haberleri sizden bekliyoruz artik
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,Kizlar adet oldum ben bugun hakkimda hayirlisi olsun R rana20 ve @maeglin87Ruveydam2015 guzel haberleri sizden bekliyoruz artik
Insallah canim hayirlisi artik insan biraz yoruluyor git gel hastaneye rabbim hepimize sağlıklı hayırlı erkek evlati versinAminnn. Canım inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız seninde
Insaallah canim cok sevinmek istemiyorum nasip. Üzülme kuzum vardir bi hayir bunda da yılmak yok ramazdandan sonra daha guzel takip yapariz tecrube olmus oldu bu hem dualarim seninle her zamanKuzu ikinci cizgin var insllah kanda da belli olur
Ben elendim canim adet olmussum yeni
Etkilemesin kuzum belki böyle tutacak bilemezin herkes bizim gibi plan program yapmiyo çünkü akisina birak cok zor ama en iyisi bu canm bnmCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,
Benim de bu ay yum kaçtı canım yani şöyle 13.gün koyulaşma başlamıştı ve o gün su gibi akıntı gelmişti akşamına da aşırı kasık ağrısı olmuştu 14.gün daha da koyuydu test bende her zaman ki gibi ertesi güne pik olur diye düşündüm ve başka test yapmadım. O günlerde kaçmış çünkü test pik yapmadı silindi iyice ve ateşim yükseldi. Ama işin kötü tarafı 12.gün korunmasız ilişki olmuştu artık Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse gerçekten ben bu işe başladım başlayalı test bana yaramadı her ay planladığımın dışında bişeyler oldu bu ay da böyle olması beni iyice etkilediHerşey Allahtan arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?