Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım yumurtlamadan kac gun gectı senın...cok hafif bır cızgı var ama kan tahlılının 0.1 cıkması kafa karıştırıyor belkıde geç döllendi bılemıyoruz senın için en iyi yol kan vermek olcak bence

Evet aynen dedigim gibi oldu yumurtlamadan 8 gun sonra kaset testde cok cok silik bir cizgi gordum, 5 gun sonra tekrar yaptim yani yumurtlamanin 13 gunu cok net cikti zaten. Iste buda 13 gun testinin resmi
Canım bayagı erken gormussun masallah genelde 8. Günde falan testlere yansımıyor dıye bılıyordum öğrenmiş olduk:)

6 gun kala vermistim canim aynen. 15 gun oldu bende anlamadim leke devam ediyo az az ne bilim yaa

Canımmmm var gibi yaa belli yani çizgi hadi inşallah güzel haber alacağız bidaha yap sen bi birikmiş idrarla akşam

Canımmmm var gibi yaa belli yani çizgi hadi inşallah güzel haber alacağız bidaha yap sen bi birikmiş idrarla akşam
Insaallah canim ama su lekeler kafami karistiriyo benim umarim kirmiziya dönmez bide 15. Gun yum dan sonra aslinda daha koyu olmasi lazim çizginin ama aksama test yapayim dedigin gibi ya da kan vereyim acilden

İnşallah canım benim dualarimdasin.benim denemenin 11. günüydü.. ayni böyleydi.

Kızlar moralim çok bozuk.cuma betam 893 tu.bugun 2213 olmuş ama keseyi göremedik.doktor sorun var dedi.yarin tekrar çağardı.bir fatiha okuyun da bebeğimi göreyim.mafoldum üzüntüden.yoksa ilaç verip sonlandırıcak diye korkuyorum

Ruveydam2015 canım silik çizginin affı yok bence kesinlikle hamilesin inşallah, lekelerde yerleşme kanamasıdır. Çok sevindim canım aramıza hoşgeldin hayırlısıyla gelsin erkek evladın
Yaaa ay insaallah canim benim hosbukduk demeyi nasip etsin Rabbim cok teşekkür ederim destegin icin aminn diyelim

Kuzu ikinci cizgin var insllah kanda da belli olur
Ben elendim canim adet olmussum yeni

Çok üzülüyorsundur şimdi ne desek boş canım ama bizim yaptıgımız konuştuğumuz herşey nafile biliyorsun Rabbim nasip etsin yeter ki hayırlısını sağlıklısını nasip etsin biz çok aciziz dua etmekten başka elden ne gelir gönlünü ferahlatmaya calıs

Canim üzülme insllah görürsün bebegini bence
beta artisin iyi baska bir doktora mi gitsen
Stres yapma cnm bak bebeginide etkiler

Kizlar adet oldum ben bugun hakkimda hayirlisi olsun R rana20 ve @maeglin87 Ruveydam2015 guzel haberleri sizden bekliyoruz artik
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,
Benim de bu ay yum kaçtı canım yani şöyle 13.gün koyulaşma başlamıştı ve o gün su gibi akıntı gelmişti akşamına da aşırı kasık ağrısı olmuştu 14.gün daha da koyuydu test bende her zaman ki gibi ertesi güne pik olur diye düşündüm ve başka test yapmadım. O günlerde kaçmış çünkü test pik yapmadı silindi iyice ve ateşim yükseldi. Ama işin kötü tarafı 12.gün korunmasız ilişki olmuştu artık Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse gerçekten ben bu işe başladım başlayalı test bana yaramadı her ay planladığımın dışında bişeyler oldu bu ay da böyle olması beni iyice etkiledi Herşey Allahtan arkadaşlar

Kuzu ikinci cizgin var insllah kanda da belli olur
Ben elendim canim adet olmussum yeni
Insaallah canim cok sevinmek istemiyorum nasip. Üzülme kuzum vardir bi hayir bunda da yılmak yok ramazdandan sonra daha guzel takip yapariz tecrube olmus oldu bu hem dualarim seninle her zaman

Etkilemesin kuzum belki böyle tutacak bilemezin herkes bizim gibi plan program yapmiyo çünkü akisina birak cok zor ama en iyisi bu canm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…