- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #4.981
Oyle tabi cnm hakkimizda ne hayirlisi ise rabbim onu nasip ediyor inşllah bu sabrimizin mukafatini alacağızCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,
Benim de bu ay yum kaçtı canım yani şöyle 13.gün koyulaşma başlamıştı ve o gün su gibi akıntı gelmişti akşamına da aşırı kasık ağrısı olmuştu 14.gün daha da koyuydu test bende her zaman ki gibi ertesi güne pik olur diye düşündüm ve başka test yapmadım. O günlerde kaçmış çünkü test pik yapmadı silindi iyice ve ateşim yükseldi. Ama işin kötü tarafı 12.gün korunmasız ilişki olmuştu artık Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse gerçekten ben bu işe başladım başlayalı test bana yaramadı her ay planladığımın dışında bişeyler oldu bu ay da böyle olması beni iyice etkilediHerşey Allahtan arkadaşlar
Allah razi olsun cnm sen insallah guzel haber alirsinda gerek kalmaz kuzum bende randevu varsa persembeye aliyim gideyim doktora diyor bir yanimda bu ay gitme hersey olacagina varir diyorum bakalimInsaallah canim cok sevinmek istemiyorum nasip. Üzülme kuzum vardir bi hayir bunda da yılmak yok ramazdandan sonra daha guzel takip yapariz tecrube olmus oldu bu hem dualarim seninle her zaman
Git canim bence icinde kalmasin sonra istemezsen akisina birakirsin. Kan verdim acilden 2 saate cikar cok sagol kuzu pek umudum yok nedense lekelenmelerden dolayi hayirlisi olsun artıkAllah razi olsun cnm sen insallah guzel haber alirsinda gerek kalmaz kuzum bende randevu varsa persembeye aliyim gideyim doktora diyor bir yanimda bu ay gitme hersey olacagina varir diyorum bakalim
R rana20 ben de naptın acaba denemekten vazgeçtin mi acaba diye düşünüyordum bu ay aynı şeyleri yaşamışız baksana benım testte oncekı aylarda ki gibi kopkoyu pike gecmedi acılmaya basladı çatladığını düşünüp 8 mayıs geceside tek. ilişki oldu bılıyorsun...şuan doktordayım cuma günü benı cagırmıstı pazartesı gel bakalım çatlamışmı diye cıkınca yazarım...Ama bu testler bayagı allak bullak ettı kafamızı Allah hakkmızda hayırlısını nasip etsin artıkCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,
Benim de bu ay yum kaçtı canım yani şöyle 13.gün koyulaşma başlamıştı ve o gün su gibi akıntı gelmişti akşamına da aşırı kasık ağrısı olmuştu 14.gün daha da koyuydu test bende her zaman ki gibi ertesi güne pik olur diye düşündüm ve başka test yapmadım. O günlerde kaçmış çünkü test pik yapmadı silindi iyice ve ateşim yükseldi. Ama işin kötü tarafı 12.gün korunmasız ilişki olmuştu artık Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görürse gerçekten ben bu işe başladım başlayalı test bana yaramadı her ay planladığımın dışında bişeyler oldu bu ay da böyle olması beni iyice etkilediHerşey Allahtan arkadaşlar
Canım hakkında hayırlısı olsun Allah guzel haberlerını de okumayı tez zamanda nasip etsın umutlarımızı hayal kırıklıklarımızı paylasıyoruz burda en azından rahatlıyoruz bırazKizlar adet oldum ben bugun hakkimda hayirlisi olsun R rana20 ve @maeglin87Ruveydam2015 guzel haberleri sizden bekliyoruz artik
Dr a gitmekle iyi yapmışsın canım ne dicek bakalım bize de haber ver.R rana20 ben de naptın acaba denemekten vazgeçtin mi acaba diye düşünüyordum bu ay aynı şeyleri yaşamışız baksana benım testte oncekı aylarda ki gibi kopkoyu pike gecmedi acılmaya basladı çatladığını düşünüp 8 mayıs geceside tek. ilişki oldu bılıyorsun...şuan doktordayım cuma günü benı cagırmıstı pazartesı gel bakalım çatlamışmı diye cıkınca yazarım...Ama bu testler bayagı allak bullak ettı kafamızı Allah hakkmızda hayırlısını nasip etsin artık
Canım sen bu ay klomen falan kullanma bence kendi haline bırak canımInsallah canim hayirlisi artik insan biraz yoruluyor git gel hastaneye rabbim hepimize sağlıklı hayırlı erkek evlati versin
Canım çıktım şimdi...çatlamış sıvıyı gördü ne zaman çatladıgını öngörüyormusunuz dedim saat veremem ama dün dedi yani pazar sabahı gibi akıntım gelmişti zaten pazar sabaha karşı 3 dede ilişki olmustu...Bu akşam tekrar deneme olsun dedi...Onda kararsız kaldım ama :/Dr a gitmekle iyi yapmışsın canım ne dicek bakalım bize de haber ver.Her ay bişey çıkıyor canım valla artık yapacak bişey yok işin kötü yanı bayram sonu eşim şehir dışına gidecek iş için benim denemeler kışa kalacak gibi
Canim bayram dolayisiyla poliikinlikler kapaliymis artik bu ay kendim deneme yapacagam yada biraz dinlenecegemGit canim bence icinde kalmasin sonra istemezsen akisina birakirsin. Kan verdim acilden 2 saate cikar cok sagol kuzu pek umudum yok nedense lekelenmelerden dolayi hayirlisi olsun artık
Amin cnm amin insallahCanım hakkında hayırlısı olsun Allah guzel haberlerını de okumayı tez zamanda nasip etsın umutlarımızı hayal kırıklıklarımızı paylasıyoruz burda en azından rahatlıyoruz bıraz
Oyle yapacagam cnm dr gidemiyorum bayram dolaysiyla hayirlisi olsun hakkimizda hepimizdenCanım sen bu ay klomen falan kullanma bence kendi haline bırak canım
Bence 8 günlük olabilir 8-9 gün önce ilişkin olmusmuyduKizlar kan sonucum cıktı 3.93 düşük degil mi 5 üzeri olmasi gerekti
Hayir canim 24 ve 25 inde olmuştu acaba yukselir mi yaa kimyasal falan mi 6 gun varken adete yani 4 gun once 0.1 çıkmıştı 2 gun var su an adetimeBence 8 günlük olabilir 8-9 gün önce ilişkin olmusmuydu
Pardon 25 te pik 26 da catladiginda degerlendirmistik canimBence 8 günlük olabilir 8-9 gün önce ilişkin olmusmuydu
Cnm yükselmiş bak daha önceki 0.1 di bence gec dollenme oldu gibi geliyor bana insllah yukselecek adet gunun gecmesini bekle bakalim cnmKizlar kan sonucum cıktı 3.93 düşük degil mi 5 üzeri olmasi gerekti
Insaallah canim gec dollenmenin cinsiyet uzerinde etkisi var mi acaba biz bosuna pikle catla ugrasiyoz o zamanCnm yükselmiş bak daha önceki 0.1 di bence gec dollenme oldu gibi geliyor bana insllah yukselecek adet gunun gecmesini bekle bakalim cnm
Canım bende 12.ci gecesi deneme yapmıştım 13.gün ultra pik yapmıştı 14.gün silindi şimdi çok stresli bir bekleyişteyim biliyorum ilerde pişman olucam stres yaptığım için ama insanın elinde değil. Hakkımızda hayırlısı bunca dualarımızı rabbim geri çevirmeyecek inşallah rabbim bize muradımızı verecek inşallahCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en güzel en hayırlı zamanı bekletiyor.,
Amin canım inşallahCanım bende 12.ci gecesi deneme yapmıştım 13.gün ultra pik yapmıştı 14.gün silindi şimdi çok stresli bir bekleyişteyim biliyorum ilerde pişman olucam stres yaptığım için ama insanın elinde değil. Hakkımızda hayırlısı bunca dualarımızı rabbim geri çevirmeyecek inşallah rabbim bize muradımızı verecek inşallah
Bilmiyorum ki cnm ya Allah ol derse olur benim kardesim iki cocugunida adet bitimi yapti bir kiz biri oğlan oysaki cinsiyetin ikisininde ayni olmasi lazim demi bize gore herşeyi en iyi bilen rabbim insllah bir oğluş gelir kuzuInsaallah canim gec dollenmenin cinsiyet uzerinde etkisi var mi acaba biz bosuna pikle catla ugrasiyoz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?