Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aynen öyle canım işte diyorum ya bizim değil Allahın dediği olur
O günden hamile kalacağımı pek sanmıyorum ama tabi ki nasip bu işler

Etkilemesin kuzum belki böyle tutacak bilemezin herkes bizim gibi plan program yapmiyo çünkü akisina birak cok zor ama en iyisi bu canm bnm
Canım zaten eşim bana kızıyor testle falan boşuna uğraşıyorsun seni strese sokuyor Allah nasip edecekse eder bırak oluruna diyor her zaman. Biz bayadır adet sonrası adete yakın yum zamanı dışında korunmuyorduk. Benimde kalbimde hep bu var ama işte yine de insanız acabalar bizi ele geçiriyor malesef. Oysa ki neler gördük burda kaç tane arkadaş kız bebek için herşeyi birebir uyguladı ama oğlu oldu, erkek bebek için herşeyi uygulayıp kızı olanlar oldu işte herşey nasip

Aynen oyle aslinda canim esimde ayni fikirde sanirim bu konuda kadinlar daha titiz ama rahat olmak lazım bizdeki olay pisman olmamak iste Rabbimin bi bildigi var işte verecekse her halukarda veriyo. Peki benim deger nasil sence 3.93 cikti

Canım burda bi arkadaş vardı Dr çatlama sıvısını görmüş deneyin demiş arkadaş deneme yapmış oğluna hamile sen içinden geleni yap bence ama ben olsam sanırım denerdim çünkü hala sıvı var

Kızlar şu diyet işi nasıl gidiyor nelere dikkat ediyorsunuz. Gelin paylaşalım
Canim suyu ph içiyoruz ben folik asit,b12 ve arada dvitamini iciyorum esimle et urunleri daha cok tuketmeye çalışıyorum sut ve yoğurt yemiyorum bazen canim sarimsakli birsey isterse ozmana yiyorum
haa bir de limonlu su iciyorum kanda pihtilasma olduğu için doktor önermişti

Kızlar şu diyet işi nasıl gidiyor nelere dikkat ediyorsunuz. Gelin paylaşalım
Biz eşli olarak 2 ay öncesinden saka su içmiştik. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi her sabah bazen akşamlarıda yedi bende kaşıkladım arada et yemekleri yapmıştım 1 ay boyunca zaten ramazan ayında olduğumuz için genelde menüler etli oluyor tavuk, kırmızı et farketmez nohut, kuru fasulye, taze fasulye, brokoliyi az pişmiş haşlayıp limonlu salatasını çok yedik. Fındık kırdım ama kavurmadım kavrulmuş olması iyi olmuyor diye okudum kabuklu fındığı cevizi kırdım her akşam çayın yanında avuç avuç yedik. Ben her gün muz yemeye çalıştım eşimede yedirdim. Süt ürünleri ağzımıza sürmedik desem yeridir yaklaşık bir bir buçuk ay böyle sürdü. Ve 7 günlük cinsel perhiz tek deneme için etkili bence bukadar perhiz. Ben böyle yaptım canım şimdi hayırlısıyla sağlıklı bir oğlum olsun diye Allah'ıma yalvarıyorum

R rana20 ciddimissin ya kim olduğunu hatırlıyormusun:)...Doktorda net bir şekilde sıvıyı gördü ve bu gecede olsun dedi ama cumartesi de olmuştu biliyorsun tabi gerçi ovulasyon testi cumartesi de silikti....Bugün olması cumartesi olmasının önüne mi geçer ihtimal kuvvetlenir mi diyosun

Canım M mevbet diye bir arkadaş görürse yazar sana bi test yap bence akşama da dene istersen içinden gelen yap

Insaallah canim orasi öyle tabi kasikta sag tarafta şişlik var top gibi arada batma oluyo Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize

Canım teşekkür ederim. İnşallah rabbim gönlündekini nasip ederSende erkek bebek sevgisini tadarsın. Birbirimize dua edelim. Diyet, takviye yum günü hep bi tedbir taktir rabbiminAllahım ne olur nasip et iki kızımdan sonra erkek bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…