Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağolasın canım iyi sayılırım.yatmaya devam progestan çok yan etki yaptı ama şükür buna da.sen nasılsın ne zaman başlayacaksın çalışmalara
Çok şükür canım. İyi olmana çok sevindim. Kuzum diyet yapıyorum. Yaza inşallah denemeler başlayacak.Ama bu diyet işi beni çok sıkıyor. Eksiksiz yapmaya çalıştıkça geriliyorum. Her gün muz yemek bile çok sıktı beni

Evet diyet baya zor bende çok zorlanmistim.Allah yardımcın olsun.hepimizin gönlündeki olur inşallah. Eşine takviye kullan.e vitamini, çinko, keçiboynuzu özü..ben kullandirdim hep.

R rana20 canım yum kaçmış ya kısmet Rabbim en güzelini verecek ondan erteliyor.12.gun test nasıldı kaçak olduğunda. Hayırlısı olsun inşallah
M Maviayyy kuzum benim hep hayırlı zamanda en hayırlısını diliyoruz ya o yüzden hiç ümitsiz olmayalim.ben inanıyorum senin ikiz erkek bebeklerin olacak Allah in izniyle.hep dua ediyorum kardeşlerim hepimize

[QUOTE="Birbilsem1132,
M Maviayyy kuzum benim hep hayırlı zamanda en hayırlısını diliyoruz ya o yüzden hiç ümitsiz olmayalim.ben inanıyorum senin ikiz erkek bebeklerin olacak Allah in izniyle.hep dua ediyorum kardeşlerim hepimize
Allah razı olsun cnm güzel duan için yok kuzum üzülmedim rahatim sadece biraz ilac falan icimtim ya doktora git geller yordu beni bu ay oluruna bırakacağım rabbim nasip eetmise olur diyorum ama bu ay adetim çok sancili acaba klomenden dolayi 3 yum olmustu ya oyuzden mi diye düşündüm
Bacim sende insalah saglikla kalp atışını duyarsin minigimizin rabbim sanada erkek evlat nasip etsin kuzum sende hep duamdasim ve burda ki bacilar aklima geldikçe dualarimdan hepinizde anıyorum

Aynen bence de akışına bırakmak bazen daha rahatlatıcı oluyor. Erkek bebek isteyenler topiginde okumuştum.adetin yoğun ve sancılı geçtiği ay erkek bebek için daha uygun diye.bir ay yoğun kanamali bir ay daha az geçer benim adetler.bende yoğun aydan sonra hamile kaldım.bu arada teyzesi kalp atışını duyduk şükür.

Aynen öyle canım nasip kısmet artık her ay bir sebep çıkıyor böyle ama ben inanıyorum en hayırlı vakti bekletiyor Rabbim bekkettikçe güzelleştiriyor inşallah 12.gün test açıktı canım 13.gün hafif koyuluk başlamıştı 14.gün daha koyu gördüm ama tahminim 13.gece pik yaptı 14.gün ben saat 16.00 civarı yapmıştım testi o zaman çata geçmişti zaten benim 24 saat sürüyor hatta daha da kısa bazı aylar. Bu ay ilacın da etkisi oldu o yüzden bu kadar erken oldu yum

Şuan hastanedeyim dün keseyi görememiştik beta bakmıştı 2213 çıkmıştı.bugun tekrar bakıcam yine göremezse dış gebelik olabilir dedi.cok stresliyim.hic uyumadım
Hamileler ne olur dua edin keseyi göreyim

Bir sorun çıkmaz inşallah canım Allah üzüntü keder yaşatmasın sağlıklı olsun yavrun inşallah

Gözün aydin canim bak demistik hersey yolunda cok şükür

Aminnn canım. Keçiboynuzunu katnatıp içersekmi
Keciboynuzu kürü ben 2 kere yaptim canim 1 hafta boyunca sabah aksam iciliyo tavsiye ederim ozunude tuketsin sabah aksam yemişti eşim son 6 ay diyebilirim. Saracoglunun tarifi var ordan bakabilirsin

Canım Allah yardımcın olsun ınsallah gorursunuzBizide haberdar et...

Aynen canım baya erken olmuş bu ay yum.cabuk çatlamış hiç belli olmaz Allah ol dedi mi oğlun oluverir inşallah canım.
Canım inşallah görürsün keseyi üzülme. Acaba biraz bekleyip öyle mi gitseydin çok yeni ya gebelik

Değerim bu sabah 3318 olmuş dune göre binden fazla artmış.baska bir doktora geldim.bekliyorum.agrim sızım kanamam yok.dis gebelik olduguna inanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…