Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Benim en son oğlum soldan oldu. Bence sol taraf erkeğe yatkın. Sizin kızlar sağ mı sol mu ?

Ayy canım ya coooook sevindim inşallah değişmez Böyle haberler alinca umut oluyor

Canim Rabbim sağlıklı nur topu gibi Bi oğul kılsın karnindakini, takviye kullandın mı canim yada esin kullandı mi , birde idrar rengin başlarda açık miydi koyu muydu
Amiin canım sağolasın.esim e vitamini,çinko birde keçiboynuzu özü kullandı.ben hamile kalmadan iki ay önce kontrole gittim.fitil kullandım rahim temiz olsun diye. Gebeliğin başında ramazandi. Oruç olunca sanırım idrar rengi koyuydu hep.

Fitili doktormu verdi siz kendiniz mi aldiniz

Benzettiyse erkektir o İnşallah Hadi hayırlısıyla kesin erkek haberini de yazarsın buraya bir kaç haftaya canım

Merhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim cok sukur bugun kalp atisini duyduk kanama alani var malesef Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ovulasyonda gece ilk acilmada ilk deneme ve ertesi gun oglen 2.deneme olmustu o sekilde hamile kalmistim simdi ramzi teorine gore baktim cogunluk dogru cikiyormus kiz cikti burada anlayan varmi acaba?

Eklentiler

• IMG-20210628-WA0009.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar ovulasyon testimi eczaneden 50 tane almıştım kac aydır kullanıyorum bu ay bitti internetten alsam sonucu iyi cikarmi bozuk falan cikarmi testler güvenebilirsiniz internetteki testlere

Canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim kanama alanı benimde vardı şükür ilerleyen haftalarda kayboldu gitti.bol istirahat et.
Ramziye göre bebeğin erkek bence.sol tarafta duruyor canım

Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktu

Canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbim kanama alanı benimde vardı şükür ilerleyen haftalarda kayboldu gitti.bol istirahat et.
Ramziye göre bebeğin erkek bence.sol tarafta duruyor canım
Aminn Allah razi olsun 2.kizimda da yasadim kanama alani bakalim.igne yapildi mide bulantim falan cok fenayim vajinal bakildi ondan kiz oluyor sanirim..

Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktusag

Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktu
Bakalim Saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah cok inanmamakla beraber insan merak ediyor iste baktim baya tutanda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…