- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.801
Amin inşallah canım ya valla sevinemedim. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsinDegismez ins canim seni cok iyi anliyorum
Amin canim herkezin gonlundekini nasip etsinAmin inşallah canım ya valla sevinemedim. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
Benim en son oğlum soldan oldu. Bence sol taraf erkeğe yatkın. Sizin kızlar sağ mı sol mu ?Bende diyet yaptım.süt ürünleri tuketmedim.et ağırlıklı beslendik.saka içtik.esim takviye kullandi(e vitamini, çinko, keçiboynuzu özü) cinsel perhiz,deneme öncesi sert kahve, catlamadan 4 saat önce tek ilişki.cok çok dua ettim hala ediyorum. Aklıma gelenler bunlar canım.yalniz soldan yumurtladim.Rabbime tevekkül ettim sağdan yum büyümedi kaç ay gittim doktora en son artık verecek rabbim sağ sol boş dedim.
Kızlar sol canım buda sol ama Rabbim dilerse sağ sol anlamı yok. Hayırlısı,Benim en son oğlum soldan oldu. Bence sol taraf erkeğe yatkın. Sizin kızlar sağ mı sol mu ?
Ayy canım ya coooook sevindimGittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah müjdeyi veririm
Amin canım sagolasin inşallah değişmez.Allahim hepimize nasip etsinAyy canım ya coooook sevindiminşallah değişmez Böyle haberler alinca umut oluyor
Canim Rabbim sağlıklı nur topu gibi Bi oğul kılsın karnindakini, takviye kullandın mı canim yada esin kullandı mi , birde idrar rengin başlarda açık miydi koyu muyduAmin canım sagolasin inşallah değişmez.Allahim hepimize nasip etsin
Amiin canım sağolasın.esim e vitamini,çinko birde keçiboynuzu özü kullandı.ben hamile kalmadan iki ay önce kontrole gittim.fitil kullandım rahim temiz olsun diye. Gebeliğin başında ramazandi. Oruç olunca sanırım idrar rengi koyuydu hep.Canim Rabbim sağlıklı nur topu gibi Bi oğul kılsın karnindakini, takviye kullandın mı canim yada esin kullandı mi , birde idrar rengin başlarda açık miydi koyu muydu
Fitili doktormu verdi siz kendiniz mi aldinizAmiin canım sağolasın.esim e vitamini,çinko birde keçiboynuzu özü kullandı.ben hamile kalmadan iki ay önce kontrole gittim.fitil kullandım rahim temiz olsun diye. Gebeliğin başında ramazandi. Oruç olunca sanırım idrar rengi koyuydu hep.
Doktor verdi çok hafif akıntı gördü.mixovul fitilin adıFitili doktormu verdi siz kendiniz mi aldiniz
Benzettiyse erkektir o İnşallahGittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah müjdeyi veririm
Ayy sağol canım benim inşallah yaBenzettiyse erkektir o İnşallahHadi hayırlısıyla kesin erkek haberini de yazarsın buraya bir kaç haftaya canım
Canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin RabbimMerhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim cok sukur bugun kalp atisini duyduk kanama alani var malesef Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ovulasyonda gece ilk acilmada ilk deneme ve ertesi gun oglen 2.deneme olmustu o sekilde hamile kalmistim simdi ramzi teorine gore baktim cogunluk dogru cikiyormus kiz cikti burada anlayan varmi acaba?
Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktuMerhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim cok sukur bugun kalp atisini duyduk kanama alani var malesef Rabbim saglikla kucagima almayi nasip etsin ovulasyonda gece ilk acilmada ilk deneme ve ertesi gun oglen 2.deneme olmustu o sekilde hamile kalmistim simdi ramzi teorine gore baktim cogunluk dogru cikiyormus kiz cikti burada anlayan varmi acaba?
Aminn Allah razi olsun 2.kizimda da yasadim kanama alani bakalim.igne yapildi mide bulantim falan cok fenayim vajinal bakildi ondan kiz oluyor sanirim..Canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre versin Rabbimkanama alanı benimde vardı şükür ilerleyen haftalarda kayboldu gitti.bol istirahat et.
Ramziye göre bebeğin erkek bence.sol tarafta duruyor canım
Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktusag
Bakalim Saglikla hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah cok inanmamakla beraber insan merak ediyor iste baktim baya tutanda varRamzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?