Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aminn Allah razi olsun 2.kizimda da yasadim kanama alani bakalim.igne yapildi mide bulantim falan cok fenayim vajinal bakildi ondan kiz oluyor sanirim..
Rabbim dilerse her türlü olur canım.tutmayanda var bunlar birer teori sonuçta.insallah hayırlı sağlıklı oğlun olur.rabbim şifa versin inşallah

Kızlar erkek bebeğe hamile olanlar çok erken bebeği hissetmeye başlar diyorlar. Sizce doğru mu. Mesela 10-11-12 haftalarda bile. Duydunuz mu yada yaşadınız mı böyle bişey.

Kızlar erkek bebeğe hamile olanlar çok erken bebeği hissetmeye başlar diyorlar. Sizce doğru mu. Mesela 10-11-12 haftalarda bile. Duydunuz mu yada yaşadınız mı böyle bişey.
Canım ben ilk kızım da 10.haftada hissettim Dr a sordum bebektir annesi demişti ki cidden çok farklıydı gaz sancısı vs değildi eminim. 14.haftada da tekmeleri belli oluyordu dışarsan bakınca bence bunlar cinisyetle alakalı değil

Anladım canım. 12 hafta kontrolünde cinsiyet için erken dedi doktorum. Haftaya cumayine gideceğim belki 14 de birşey söyler. Hayırlısı artık

Tamm canım çok teşekkür ederim ,ilk bebegin mi benim ikinci kızım doğmak üzere sonrası için kayıt alıyorum, Rabbim iki tanede erkek hayirli evlatlar ihsan etsin diye dua ediyorum

11+4 günlüğüz şuan, sağ kasığımın üst tarafı göbeğime yakın yer orada bir balık var takla atıyor sanki , cinsiyetle alakası yoktur bencede ama bu haftalarda hissetmeye başlanıyor az az kıpır kıpır Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Ramzi gore bana kiz demislerdi ama 18 haftalik gittigimde doktorum erkek bebek dedi yani bunlara inanmayin hatta benim bebek solda gerci kizlarimda sagdaydi hatta sol gogusum sagdan daha buyuktu
Oğlunuz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bizede nasip etsin inşallah neler yaptiniz bahsedebilirmisiniz acaba. Diyet, dua, yumurtlama takibini nasil yaptiniz ilişki sıklığı felan. Teşekkür ederim

Oğlunuz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bizede nasip etsin inşallah neler yaptiniz bahsedebilirmisiniz acaba. Diyet, dua, yumurtlama takibini nasil yaptiniz ilişki sıklığı felan. Teşekkür ederim
Canim burda ne duyduysam hepsini yaptim dualarda zeynonun verdigi dualardi canim tek iliski oldu 3 gun periz pikken yaptim benim piklerim cok kisa suruyo 3 saat sonra catladi bide ben 2 sene den fazla denedim olmadi duphaston ilac ile hamile kaldim esimde burda yazilan butun takvileri aldi bide sarimsakla biz poleni ekledik esim bolca incir ve ceviz kabunun cayini yaptim cinko zing selenyum E vitamini kuru meyve cesitleri sut urunleri kestik keci boynuzu ozu ve suyunu kaynatip verdim bitter ve cok set kahveler icti bide maden suyu ile limon karstirip beraber ictik ben gunluk ph damlasi calinor vede bi karbotli su ictim gunluk muz ve avocada yedik bol limonlu su ile bide surekli dilimde su dular vardo Allahim sen gonlumdekini omrume yaz
Rabbi yesir vela tuasir fabbi tevmim bil hayr kadir gecesinde sabah kadar dua ettik
Ekstra ben bide 3 aylarda evradi serife kaldim ve orda hergun sabah namazdan sonra niyet aldim Rabbim sizlerede nasip etsin canim tum isteyene merak ettiniz varsa sorabilirsin bide fitilim vardi mantar icin ve bana burdan ozelden yardim eden tum Arkadaslarima tekrardan tsk ederim hepsine ayri ayri bide ben sut ve maydonoz buhari yaptim infeksiyon varsa dokulsun diye hatta o hamile kalmaya yardimci oluyomus

İlişkiden önce cinsel perhiz 3 gün mü oldu..?

Yazdıklarınıza hayran kaldım
7 gün cinsel perhiz, saka su, et ağırlıklı beslenme, keçi boynuzu pekmezi, süt ürünleri 2 ay yemedik, ilişki öncesi sert kahve, ilişki öncesi bölgesel soğuk duş ve erkek çocuk olması için okunacak dualar, namazlar 2 çizgi eşitlendiğinde tek deneme olarak denedik. Sizce ihtimalim yüksek mi? Umarım sizin gibi bende sevinir buraya yazarım bizler içinde dua edin Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin isteyen herkese inşallah Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza evladınızı almayı nasip eylesin inşaallah

Ins Rabbim sizleride sevindirsin canim kimsenin emegini bosa cikarmisn cok yipratici ve zorlu bir durum ins gonlundeki olur canim burda mesala herseyi tam yapipda tutmayanda var denemesi icine sinmeyipte tutanda var ins sizinkide tutmustur canim istedigin olmustur simdi ne desem yalan olur ben pipiyi gordugum halde hala korku var degisrmi diye yani daha bebek dogmadan kendime bile umudum yok kuzum

Ihtimal herzaman vardir canim ins emeginin karsiligini alirsin ins

Evet haklısınız banada erkek dese doktor doğana kadar inanamam heralde rabbim ezanlar hürmetine gönlümüzdekileri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.Rabbime şükürler olsun oğlumuz olacak inşallah.Allah im hepinize nasip etsin.inanamiyorum hala.
Yaa çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, oğlunuz hanenize sağlıklı bereketli gelsin inşallah benim içinde dua et canım 12 temmuz randevum var 13 haftalık oluyor o zaman inşallah erkek müjdesi alırız

Amiin canım Allah razı olsun.ne güzel dua ettin ya sende benim dualarimdasin inşallah içtenlikle istiyorum senden erkek bebek müjdesi duymayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…