Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Şükür iyi iyilelim iyi olsun cnm
bol kanamali bir hamilelik geciriyorum cnm ayrica üstüne bir de diş agrisi eklendi derken zamani boyle geciriyorum kuzum sen nasilsin

Iyiyim canim bu ay deneme olmadi yumurtlama günüm geçti eşim yoktu yanimda önümüzdeki ay bakicaz duruma göre. Sen nasilsin canim deneme ne zaman senin

Şükür iyi iyilelim iyi olsun cnm
bol kanamali bir hamilelik geciriyorum cnm ayrica üstüne bir de diş agrisi eklendi derken zamani boyle geciriyorum kuzum sen nasilsin
Aaa sen hamile misin yazmış mıydın burada ben kaçırmışım onu. Neden kanamalı geçiyor ki canım sağlıkla ilerlesin inşaallah
Iyiyim canim bu ay deneme olmadi yumurtlama günüm geçti eşim yoktu yanimda önümüzdeki ay bakicaz duruma göre. Sen nasilsin canim deneme ne zaman senin
Bende bilsem kuzum ne zaman her ay acayip değişiyor döngüm tam oturmadı Temmuz nasip olur mu Allah bilir henüz belli değil

Aaa sen hamile misin yazmış mıydın burada ben kaçırmışım onu. Neden kanamalı geçiyor ki canım sağlıkla ilerlesin inşaallah
Evet kuzum şükür
Yazmadim kuzum yeni zaten kan sulandirici kullaniyorum oda yaparbilir dedi doktor iğne ve ilac kullaniyorum kanama için
Amin cnm darisi sana ve bekleyen arkadaslarima olsun

Evet kuzum şükür
Yazmadim kuzum yeni zaten kan sulandirici kullaniyorum oda yaparbilir dedi doktor iğne ve ilac kullaniyorum kanama için
Amin cnm darisi sana ve bekleyen arkadaslarima olsun
Canım benim Allah razı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsun B Beybipattis senin belli oldu mu cinsiyeti?

Pikken mi ultra pikken miydi testleriniz
Koyulasmaya bsladgmda köyü oldgunda ultra pikken 3 dfada olmstu 42 saat içinde 3 ude ama son ultra pikkten 5 saat snra en fazla oda yum oldu o tuttu nsip işte bnm öğrendim yum ne kadar yakın okadar erkek şansı yüksek yani yumdan 5 6 saat öncesi şansı ck çok arttrir

ilkinde de akıntı takibiyle kldi iki gn yum akintsi oldu 3 cu gün glmdgi gün oldu hatta kacrdm dye dsundm oda tam yum gunummus 3 te nsip olrsa bı kızım olrsa sizlerde ozellkle test kullananlar kizlrinda yazabilirlrmi nsil yol izldklrini

Canım randevun kaçta? Merakla bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı oğluş haberleriyle gel inşaallah
Gittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah müjdeyi veririm

En son erkek dediginde kac haftalik gitmistin canim

Yaaa maşaallah çok sevindim erkektir canım Allah’ın İzniyle yoksa benzettim bile demezdi sağlıkla doğsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…