- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.781
Şükür iyi iyilelim iyi olsun cnmŞükür canım iyiyim yazılanları okuyorum hep takip ediyorum, bende deneme falan olmadı hiç diyete karbonatlı suya devam ediyorum şimdilik öyleSizler nasılsınız var mı gelişme? M Maviayyy Ruveydam2015
Iyiyim canim bu ay deneme olmadi yumurtlama günüm geçti eşim yoktu yanimda önümüzdeki ay bakicaz duruma göre. Sen nasilsin canim deneme ne zaman seninŞükür canım iyiyim yazılanları okuyorum hep takip ediyorum, bende deneme falan olmadı hiç diyete karbonatlı suya devam ediyorum şimdilik öyleSizler nasılsınız var mı gelişme? M Maviayyy Ruveydam2015
Aaa sen hamile misinŞükür iyi iyilelim iyi olsun cnm
bol kanamali bir hamilelik geciriyorum cnm ayrica üstüne bir de diş agrisi eklendi derken zamani boyle geciriyorum kuzum sen nasilsin
Bende bilsem kuzum ne zaman her ay acayip değişiyor döngüm tam oturmadı Temmuz nasip olur mu Allah bilir henüz belli değilIyiyim canim bu ay deneme olmadi yumurtlama günüm geçti eşim yoktu yanimda önümüzdeki ay bakicaz duruma göre. Sen nasilsin canim deneme ne zaman senin
Evet kuzum şükürAaa sen hamile misinyazmış mıydın burada ben kaçırmışım onu. Neden kanamalı geçiyor ki canım sağlıkla ilerlesin inşaallah
Canım benim Allah razı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet kuzum şükür
Yazmadim kuzum yeni zaten kan sulandirici kullaniyorum oda yaparbilir dedi doktor iğne ve ilac kullaniyorum kanama için
Amin cnm darisi sana ve bekleyen arkadaslarima olsun
Cumartesi gideceğim canım inşallah erkek bebek müjdesi veririm.dualarinizda unutmayinCanım benim Allah razı olsun sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına almak nasip olsunB Beybipattis senin belli oldu mu cinsiyeti?
Amin canımCumartesi gideceğim canım inşallah erkek bebek müjdesi veririm.dualarinizda unutmayin
Pikken mi ultra pikken miydi testlerinizBnde iki oğluma yum günü hamile kldim ikincide test kullandım kız için hatta ama yaptklrimin hepsi erkek içinmiş
Canım hep aklımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah şu cumanın hürmetineCumartesi gideceğim canım inşallah erkek bebek müjdesi veririm.dualarinizda unutmayin
Amin canım inşallah Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsinCanım hep aklımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah şu cumanın hürmetine
Koyulasmaya bsladgmda köyü oldgunda ultra pikken 3 dfada olmstu 42 saat içinde 3 ude ama son ultra pikkten 5 saat snra en fazla oda yum oldu o tuttu nsip işte bnm öğrendim yum ne kadar yakın okadar erkek şansı yüksek yani yumdan 5 6 saat öncesi şansı ck çok arttrirPikken mi ultra pikken miydi testleriniz
Canım randevun kaçta? Merakla bekliyoruzCumartesi gideceğim canım inşallah erkek bebek müjdesi veririm.dualarinizda unutmayin
Gittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğimCanım randevun kaçta? Merakla bekliyoruzhayırlısıyla sağlıklı oğluş haberleriyle gel inşaallah
En son erkek dediginde kac haftalik gitmistin canimGittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah müjdeyi veririm
Yaaa maşaallah çok sevindimGittim canım.gostermedi malesef çok uğraştık görmek için. En son erkeğe benzetti ama kesin diyemem bir daha görüntüyü yakalayamadım dedi. Öyle yani bende daha sevinmiyorum kesin olmayınca.bir iki hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah müjdeyi veririm
Yeni gittim işte canım 14+2En son erkek dediginde kac haftalik gitmistin canim
Amiin inşallah değişmez canımYaaa maşaallah çok sevindimerkektir canım Allah’ın İzniyle yoksa benzettim bile demezdi sağlıkla doğsun inşaallah
Yeni gittim işte canım 14+2
Degismez ins canim seni cok iyi anliyorumYeni gittim işte canım 14+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?