- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.761
Canım ben kullanmadım hiç ovu testi. O nedenle yorum yapamıyorum.Kızlar benim testlerime de yorum yapar misiniz yumurtlama catlama ne zamanlar olmus öğrenmek icin yaptim testleri 5 haziran da ilk regl günümdü en son testten önce kasıklarimda agri olduEki Görüntüle 2871323
Canım ayın 15 inde olmuş senin çatlama.yalniz aynı koyulukta gördükten sonra 3 saat arayla teste devam etmen lazım.t c den koyu olacak sonra silinmeye geçince çatlamış demek.Rabbim rast getirsin inşallah gönlüne göre olurKızlar benim testlerime de yorum yapar misiniz yumurtlama catlama ne zamanlar olmus öğrenmek icin yaptim testleri 5 haziran da ilk regl günümdü en son testten önce kasıklarimda agri olduEki Görüntüle 2871323
Şuanlık sessiz evet inşallah herkes güzel haberlerle gelir. 9 haftayı doldurduk biz nasipse 1 ay sonra cinsiyet öğrenicez gösterirse tabiGrup ne kadar sessizleşti. Yok mu cinsiyet öğrenen test yapmak için heyecanlanan. Azıcık canlansın buralar. Nerelerdesiniz kızlar
Canım 12 haftalık olduk bizde. Bu hafta kontrolüm var. Belki cinsiyeti hakkında bişeyler söyler doktorumuz bakalım hayırlısı.Şuanlık sessiz evet inşallah herkes güzel haberlerle gelir. 9 haftayı doldurduk biz nasipse 1 ay sonra cinsiyet öğrenicez gösterirse tabi
Sİz ne durumdasınız deneme yapmışmıydınız?
Ooo maşallah siz benden öndeymişsiniz maşallahCanım 12 haftalık olduk bizde. Bu hafta kontrolüm var. Belki cinsiyeti hakkında bişeyler söyler doktorumuz bakalım hayırlısı.
Çatlama olduktan sonraki ilk açılmada denedi.Kız bekleyen arkadaşınız demeyi nasıl yaptı? Çaylamadan sonra mı önce mi açılma derken?
Allahalla normalde erkek planlamasıÇatlama olduktan sonraki ilk açılmada denedi.
Nedense bana en riskli an geliyor çatdan sonrası, çünkü çatlama olduktan sonra asidik oluyor vücut adet hazırlığına dönüyor. Demekki bazı kadınların çatdan sonra asidik ortama dönüşüyor hemen. Nedense bana en doğru zaman ultra piki görünce geliyor tek deneme olarak. Yinede insan kalbi yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yapsınAllahalla normalde erkek planlaması
Ne yapsam şaşırdımNedense bana en riskli an geliyor çatdan sonrası, çünkü çatlama olduktan sonra asidik oluyor vücut adet hazırlığına dönüyor. Demekki bazı kadınların çatdan sonra asidik ortama dönüşüyor hemen. Nedense bana en doğru zaman ultra piki görünce geliyor tek deneme olarak. Yinede insan kalbi yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın
Bence kız bebek için sık ilişki yumurtlama zamanına kadar yumurta çat olana kadar korunma çat olduktan 6 saat sonra falan 2-3 gün deneme yapılmalıNe yapsam şaşırdım
Ben 3 kizimada sık iliskiyle hamile kaldim bilginiz olsun ozmanlarda bu teorileri felan bilmiyodumNe yapsam şaşırdım
Merhabalar suan ne durumddasinz acaba bende 45 gun once dogum yaptim rahim ve mesanem sarkmiş psikolojim cok kotu sutum bile kesildi bana dknusbyaparmisiniz sizde toparladimi acabaSağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yani
Mesela erkek deneyip sonuç kız olan anneler neler yapmış. En azından kesin olan bi taktik lazım bana. Kız için artık 3. Risk atmak istemiyorumBence kız bebek için sık ilişki yumurtlama zamanına kadar yumurta çat olana kadar korunma çat olduktan 6 saat sonra falan 2-3 gün deneme yapılmalı
Aynen katılıyorum bende. A AnneeeoNedense bana en riskli an geliyor çatdan sonrası, çünkü çatlama olduktan sonra asidik oluyor vücut adet hazırlığına dönüyor. Demekki bazı kadınların çatdan sonra asidik ortama dönüşüyor hemen. Nedense bana en doğru zaman ultra piki görünce geliyor tek deneme olarak. Yinede insan kalbi yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın
Kesin olan bir taktik bulursanız bizede yazinMesela erkek deneyip sonuç kız olan anneler neler yapmış. En azından kesin olan bi taktik lazım bana. Kız için artık 3. Risk atmak istemiyorum
İyiyim elhamdülillah canım, sen nasılsın? Benim bulantılar devam ediyor onun dışında herşey yolunda 10+4 günlük olduk bugünTazeanneeee canım nasılsın? Sesin çıkmıyor herşey yolunda mı?
Passi0n canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik?
Hay maşallah yaa cidden zaman su misali çok hızlı geçiyorİyiyim elhamdülillah canım, sen nasılsın? Benim bulantılar devam ediyor onun dışında herşey yolunda 10+4 günlük olduk bugüngünler su gibi akıyor temmuz ortası gibi cinsiyet için gidicem, dualarınızda benide unutmayın
Hay maşallah yaa cidden zaman su misali çok hızlı geçiyor
Dualarım da her zaman varsın canım inşallah güzel haberler alacağız
Bende iyiyim çok şükür iş ev çocuklar derken dediğin gibi zaman geçiyor işte canım
Şükür canım iyiyim yazılanları okuyorum hep takip ediyorum, bende deneme falan olmadı hiç diyete karbonatlı suya devam ediyorum şimdilik öyleTazeanneeee canım nasılsın? Sesin çıkmıyor herşey yolunda mı?
Passi0n canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?