Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Kızlar benim testlerime de yorum yapar misiniz yumurtlama catlama ne zamanlar olmus öğrenmek icin yaptim testleri 5 haziran da ilk regl günümdü en son testten önce kasıklarimda agri olduEki Görüntüle 2871323
Canım ayın 15 inde olmuş senin çatlama.yalniz aynı koyulukta gördükten sonra 3 saat arayla teste devam etmen lazım.t c den koyu olacak sonra silinmeye geçince çatlamış demek.Rabbim rast getirsin inşallah gönlüne göre olur

Grup ne kadar sessizleşti. Yok mu cinsiyet öğrenen test yapmak için heyecanlanan. Azıcık canlansın buralar. Nerelerdesiniz kızlar
Şuanlık sessiz evet inşallah herkes güzel haberlerle gelir. 9 haftayı doldurduk biz nasipse 1 ay sonra cinsiyet öğrenicez gösterirse tabi
Sİz ne durumdasınız deneme yapmışmıydınız?

Şuanlık sessiz evet inşallah herkes güzel haberlerle gelir. 9 haftayı doldurduk biz nasipse 1 ay sonra cinsiyet öğrenicez gösterirse tabi
Sİz ne durumdasınız deneme yapmışmıydınız?
Canım 12 haftalık olduk bizde. Bu hafta kontrolüm var. Belki cinsiyeti hakkında bişeyler söyler doktorumuz bakalım hayırlısı.

Allahalla normalde erkek planlaması
Nedense bana en riskli an geliyor çatdan sonrası, çünkü çatlama olduktan sonra asidik oluyor vücut adet hazırlığına dönüyor. Demekki bazı kadınların çatdan sonra asidik ortama dönüşüyor hemen. Nedense bana en doğru zaman ultra piki görünce geliyor tek deneme olarak. Yinede insan kalbi yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yapsın

Ne yapsam şaşırdım

Sağol canım yok daha önce yoktu zaten ben kendim fark ettim öyle gittim doktora rahim gazı sarkması da var dedi doktor başıma gelmeyen kalmadı şu hamilelikte yani
Merhabalar suan ne durumddasinz acaba bende 45 gun once dogum yaptim rahim ve mesanem sarkmiş psikolojim cok kotu sutum bile kesildi bana dknusbyaparmisiniz sizde toparladimi acaba

Bence kız bebek için sık ilişki yumurtlama zamanına kadar yumurta çat olana kadar korunma çat olduktan 6 saat sonra falan 2-3 gün deneme yapılmalı
Mesela erkek deneyip sonuç kız olan anneler neler yapmış. En azından kesin olan bi taktik lazım bana. Kız için artık 3. Risk atmak istemiyorum

Aynen katılıyorum bende. A Anneeeo

Tazeanneeee canım nasılsın? Sesin çıkmıyor herşey yolunda mı?
Passi0n canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik?
İyiyim elhamdülillah canım, sen nasılsın? Benim bulantılar devam ediyor onun dışında herşey yolunda 10+4 günlük olduk bugün günler su gibi akıyor temmuz ortası gibi cinsiyet için gidicem, dualarınızda benide unutmayın

Hay maşallah yaa cidden zaman su misali çok hızlı geçiyor
Dualarım da her zaman varsın canım inşallah güzel haberler alacağız
Bende iyiyim çok şükür iş ev çocuklar derken dediğin gibi zaman geçiyor işte canım

Allah sağlık sıhhat iyilik versin canım. Amin inşallah size erkek bebek müjdesi veririm, buraya yaptıklarımı yazarım bir çok kişiye faydam olur inşallah Rabbim bu forumda ve tüm dünyada evlat isteyenlerin kucağını doldursun İnşallah Allah'ım bizim gibi erkek evlat isteyen herkese hayırlısıyla erkek evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…