- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.861
Canim ya heyecanla senin cinsiyeti ogrenecegin gunu bekliyordum.cok sevindim.Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bizede ayni haberi vermeyi nasip etsin birsey sorucam.kizlarin hamileligi ile bir fark var mi arada acaba?benim.ramzi teorisi kiz.gosterdiginden beri umudum kalmafi.pek tabiki Rabbim.buyuk duaya devam hayirlisiyla herkesin gonlune gore versin banafa salih evlatlar nasip etsin insallahAmiin canım Allah razı olsun.ne güzel dua ettin ya sende benim dualarimdasin inşallah içtenlikle istiyorum senden erkek bebek müjdesi duymayı
Aynen canım takvim falan hikâye hepsi.insallah oğluna hamile kalırsın kuzum yaBir kez daha takvimlere olan inancım yerle bir olduAllah nasip edecekse her türlü olur bir kez daha örnek oldu bize nasipse bakalım şimdi adetim bu ay yumurta yakalayabilirsem deneme düşünüyorum bende hayırlısı.
Yaa canım benim amiin çok teşekkür ederim.insallah senden de erkek bebek müjdesi alırız. Ramzi tutmayanda çok var Allah var gam yok.Canim ya heyecanla senin cinsiyeti ogrenecegin gunu bekliyordum.cok sevindim.Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bizede ayni haberi vermeyi nasip etsin birsey sorucam.kizlarin hamileligi ile bir fark var mi arada acaba?benim.ramzi teorisi kiz.gosterdiginden beri umudum kalmafi.pek tabiki Rabbim.buyuk duaya devam hayirlisiyla herkesin gonlune gore versin banafa salih evlatlar nasip etsin insallah
Benimde karından usg de sağda duruyor ama önemli olan plesantanın nerede olduğuCanim ya heyecanla senin cinsiyeti ogrenecegin gunu bekliyordum.cok sevindim.Rabbim saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah bizede ayni haberi vermeyi nasip etsin birsey sorucam.kizlarin hamileligi ile bir fark var mi arada acaba?benim.ramzi teorisi kiz.gosterdiginden beri umudum kalmafi.pek tabiki Rabbim.buyuk duaya devam hayirlisiyla herkesin gonlune gore versin banafa salih evlatlar nasip etsin insallah
Amin canım benim Allah razı olsunAynen canım takvim falan hikâye hepsi.insallah oğluna hamile kalırsın kuzum ya
Canim deneme yaptigindaki testi buraya atarmisin birde hangi marka test kullandinÇin takvimi de Rus takvimi de kız gösteriyor canım.ikinci kızımda bu takvimlere göre ayarlamıstim ikisi de erkek gösteriyorduyani bende tutmadı. Ramzi ve nub teorileri tuttu ikisi de erkek gösteriyor
B Beybipattis bende bisey sorabilirmiyim çin takviminde otomatik hesaplamadami kız görünüyor yoksa yaşına artı 1 ekleyincemiCanim deneme yaptigindaki testi buraya atarmisin birde hangi marka test kullandin
Canım çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızHanımlar bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.Rabbime şükürler olsun oğlumuz olacak inşallah.Allah im hepinize nasip etsin .inanamiyorum hala.
Testlerin resimlerini hep silmisim.sadece bunu bulabildim.bunu öğlen 1 de yaptım.4 te 8 te yaptığım testler de ayni böyleydi.en son gece 12 de ultra pikti deneme yaptım. Test artı Med markaydiCanim deneme yaptigindaki testi buraya atarmisin birde hangi marka test kullandin
Her ikisine de baktım kız görünüyor canimB Beybipattis bende bisey sorabilirmiyim çin takviminde otomatik hesaplamadami kız görünüyor yoksa yaşına artı 1 ekleyincemi
Her ikisine de baktım kız görünüyor canim
Her ikisine de baktım kız görünüyor canim
Amiin canım çok teşekkür ederim.insallah ikimizde hayırlısıyla kucağımıza alalım.burda ki tüm kardeşlerimizden de aynı güzel haberleri duyalımCanım çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Benimde ultra pikken oldu bi kaç saat sonra çatladı ve erkek oldu hayırlısı ile. Ramzi rus takvimi tutmadı bende. Çin takvimi ve nub tuttu. 3 oğlumda soldan oldu benim kızım sağdan tuttu. Bunda sağ tarafım ağrıdı dr soldan tutmuş dedi bu konuda yanılmış oldum ara ara solda da iğne batması yaşamıştım bilemiyorum demekki arkalı önlü çatladılar. İsteyen tüm arkadaşlarımıza tez zamanda nasip etsin inşallah
Canim doktora gitmismiydin deneme yapacagin gun doktor ne dedi testi ultra pikkenmi yaptin deneme yapacagim gun atarim buraya insallah yorumlarsiniz kizlarAmiin canım çok teşekkür ederim.insallah ikimizde hayırlısıyla kucağımıza alalım.burda ki tüm kardeşlerimizden de aynı güzel haberleri duyalımben deneme yapacak arkadaslarima pikken denemeyi tavsiye ederim.catlamaya en yakın zamanda bana mantıklı geliyor.yine herkes kendi bilir ama benim fikrim böyle. Sağ sol meselesine ben çok takmıştım kafayı.ama hepsi bosmus ya Rabbim dilesin yeter ki
Birkaç gün önce gittim solda 16 mm falandı evde ovulasyon testi ile takip yaptım. Tekrar gitmedim doktora. Ultra pikken deneme yaptım canım.piki ilk gordukten ortalama 12 saat sonra falan denedim.tabi ki bu herkese göre farklılık gösterebilir.benim pik ile Cat arası çok uzun değildi.Canim doktora gitmismiydin deneme yapacagin gun doktor ne dedi testi ultra pikkenmi yaptin deneme yapacagim gun atarim buraya insallah yorumlarsiniz kizlar
Cok tesekkur ederim silinmeye başlqyinca mi deneme yapmak gerekirCanım ayın 15 inde olmuş senin çatlama.yalniz aynı koyulukta gördükten sonra 3 saat arayla teste devam etmen lazım.t c den koyu olacak sonra silinmeye geçince çatlamış demek.Rabbim rast getirsin inşallah gönlüne göre olur
Canım yumurtan hızlı çatlıyorsa ultra pik mantıklı geliyor bana. Bazılarının pik süresi iki gün bile olabiliyor o zaman da ilk silinmede mantıklı. İçinden gonlunden nasıl geliyorsa öyle davran.Cok tesekkur ederim silinmeye başlqyinca mi deneme yapmak gerekir
Canim tamamdır tekrardan çok teşekkür ederimCanım amiin çok teşekkür ederim
Eşimin kullandigi vitaminleri burdaki topiklerde erkek bebek sahibi olanlar kullanmıştı. Eczaneden alıp kullandı eşim.sonucta vitamin zararsız.. . doktora gebelik düşündüğüm için genel muayene olmaya gittim.cok az akıntı gördü rahim temizlensin diye fitili doktor verdi.erkek bebek isteğimi söyledim ama alkali olsun falan demedi temizlensin zaten hamilelik için uygunsun dedi.
Yumurta takibi yaptırdım hatta sağ dan yumurtlasam diye çok uğraştım.sag tüpüm işlevsiz çıktı.soldan hamile kaldım.doktor iki güne çatlar dedi sonra tekrar gitmedim evde testle takip yaptım. Aylarca evde takip yaptığım için anlıyordum ne zaman catlayacagini.bu kadar canım
Rica ederim canım.bu vitaminleri kullandı eşim resmini yükledim.bir de keçiboynuzu özü içti sabahları aç karna 1 yemek kaşığıCanim tamamdır tekrardan çok teşekkür ederimben de eşim bu takviyeleri kullansın istiyorum, en müsait olduğun zamanda vitaminlerin markasını söyleyebilir misin canim müsait olursan yani acelesi yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?