- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.901
O bayan benim canim evet bende normalde 13 ve 15 gun yumurtlamam olurdu ama duphostone kulladigim aylar 10 cu gun pik ve catlama oldu hatta suan ogluma hamileyim Allaha sukurler olsun bide duphostone kim kulladiysa hep oglu oluyo cevremdede o yuzden sizi cok merak ediyorum isiniz rast gitsin insDuphaston kuzum ilacın ismi hem adet düzenliyor hemde gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş doktor öyle söylemişti. Burada bir bayanda iki sene denedikten sonra duphaston kullandığı ikinci ayda hamile kalmış. Benim 19.günlerde çatlama olurdu şimdi artık 13-14 günde oluyor inşaallah bu ayda rast giderde oğlana hamile kalmak nasip olur hepimize
İnşAllah canım aynen öyleÖyle tabi ki canım. Sonuçta kaderimizde ne yaziliysa o. Bu denedigimiz testler,diyetleri yaparken tedbir bizden deyip tevekkül ediyoruz,dua ediyoruz. Bunu yapınca kesin erkek olacak diyemeyiz haşa.Rabbim dilemezse yaprak kıpırdamaz. Güle güle büyüt yavrularını.bahtlari açık, gelecekleri aydınlık olsun
O bayan benim canim evet bende normalde 13 ve 15 gun yumurtlamam olurdu ama duphostone kulladigim aylar 10 cu gun pik ve catlama oldu hatta suan ogluma hamileyim Allaha sukurler olsun bide duphostone kim kulladiysa hep oglu oluyo cevremdede o yuzden sizi cok merak ediyorum isiniz rast gitsin ins
Canım gebelik düşündüğünü söylemiş miydin doktora ona rağmen mi bu ilacı vermiş
Canım Dr a ilk gittiğimde söyledim tabi istediğimi Dr bu ilaç gebeliğe engel değil dedi aslında ama sorun benim yum geç olgunlaşmasında. İlaç ilk 16.güne kadar östrojen 17.gün den itibaren de progesteron hormonu veriyor. Benim de yum 16 yı geçtiği için büyüyemeden çatlıyor sanırım. Ovulasyon testi doğru sonuç vermiyor onu da bu ay Dr gidince anladım. Bilmiyorum ne olacakDuphaston kuzum ilacın ismi hem adet düzenliyor hemde gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş doktor öyle söylemişti. Burada bir bayanda iki sene denedikten sonra duphaston kullandığı ikinci ayda hamile kalmış. Benim 19.günlerde çatlama olurdu şimdi artık 13-14 günde oluyor inşaallah bu ayda rast giderde oğlana hamile kalmak nasip olur hepimize
Canım sağlıkla gelsin oğluşun Rabbim hayırlı ömürler versin inşallahO bayan benim canim evet bende normalde 13 ve 15 gun yumurtlamam olurdu ama duphostone kulladigim aylar 10 cu gun pik ve catlama oldu hatta suan ogluma hamileyim Allaha sukurler olsun bide duphostone kim kulladiysa hep oglu oluyo cevremdede o yuzden sizi cok merak ediyorum isiniz rast gitsin ins
Bende rahim kalinlasmasi ve buyumesi vardi extra kist vardi doktora soyledim ben 2.senedir bebegim olmuyo diye oda bebegin oluyodur ama dusuyodur dedi bana bana bu ilaci onerdi 2 ayinda hamile kaldim Allaha sukurler olsunCanım sağlıkla gelsin oğluşun Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah
Sen neden bu ilacı kullanmıştın canım?
AMIN cumlemize ins tum isteyenlereamin canım benim Allah razı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çocuk istediği söylemiş miydin? Belki farklı bir ilaç verirdi. Ben şehir dışında olacam, orada tanıdık dr yok. Şansımı deneyecem, çatlatma iğnesi için. Doktorlar kabul etmezse takip yapacam. O zaman da desteğinize ihtiyacım olacakCanım Hoşgeldin nasılsın?
Adet düzenim denemelere başladıktan sonra daha da bozuldu biliyor musun Dr gittim düzenleyici ilaç verdi 3 aydır kullanıyorum ama yuma bir etkisi yok ilacın sadece adeti düzenli getiriyor. Bu ay deneme yapacaktım 14.gün Dr gittim 7 mm dedi yuma şok oldum oysa ki testte eşitlemeye yakındı. Büyük ihtimalle ilacın etkisiyle testim koyulaşıyormuş zaten 3 aydır pik göremedim diyordum meğerse bu sebeple öyle oluyormuş çünkü ilaç 16.gün den sonra Progestan içeriyor oda bulunan yumu çatlamadan yada artık kaö mm de ise o haliyle çatlatıp adeti getiriyor anladığım kadarıyla o sebeple bu ay da çöp oldu benim sınavım baya büyük olacak gibi Rabbim hayırlısını versin inşallah ne yazdıysa kaderime razıyım yeter ki sağlık olsun. Eşim de iş için şehir dışına gitti her ay deneme de yapamıyorum. Kısmette varsa gelir bulur inşallah
Sen nasılsın test ile mi takip yapacaksın yoksa yine Dr kontrolünde çatlatma iğnesi vs kullanacak mısın?
Yazmışsın görmedim. Testlerle de olmuyor diyorsun. Farklı bir doktora mı gitsen acaba? Belki farklı bir tedavi verir.Canım Dr a ilk gittiğimde söyledim tabi istediğimi Dr bu ilaç gebeliğe engel değil dedi aslında ama sorun benim yum geç olgunlaşmasında. İlaç ilk 16.güne kadar östrojen 17.gün den itibaren de progesteron hormonu veriyor. Benim de yum 16 yı geçtiği için büyüyemeden çatlıyor sanırım. Ovulasyon testi doğru sonuç vermiyor onu da bu ay Dr gidince anladım. Bilmiyorum ne olacak
İnşAllah bu ay senden güzel haberler alırız
Her zman elimizden ne geliyorsa destek oluruz canım sen merak etmeÇocuk istediği söylemiş miydin? Belki farklı bir ilaç verirdi. Ben şehir dışında olacam, orada tanıdık dr yok. Şansımı deneyecem, çatlatma iğnesi için. Doktorlar kabul etmezse takip yapacam. O zaman da desteğinize ihtiyacım olacak
Bu ilacı kullanmaya başladım başlayalı zaten pik göremedim canım dediğim durum oluyor bence sebebi o zaten u ay Dr gidince anladım netleştirdim kafamda. Ya ilacı bırakacağım oluruna bırakıp yum beklicem yada Dr un bahsettiği gibi yum gelişmesine destek klomen tarzı ilaçları kullanacağım öyle deneyeceğim bakalım nasip kısmet. Ağustos ayında Dr un önerdiği tedaviyi alıyım diyorum belki nasip olurYazmışsın görmedim. Testlerle de olmuyor diyorsun. Farklı bir doktora mı gitsen acaba? Belki farklı bir tedavi verir.
Erken yumurtlama oluyodur belki canim takibi biraz erkene aldinmi mesala 10 gun adet gorurdum o ay sanki 7 gun gordum 10 gun akintudan anladim test yaptim pik sok olmustum hatta bide korktum hatta test yanlis mi diye erkenden deneme oldu diye baya takdimHer zman elimizden ne geliyorsa destek oluruz canım sen merak etme
Bu ilacı kullanmaya başladım başlayalı zaten pik göremedim canım dediğim durum oluyor bence sebebi o zaten u ay Dr gidince anladım netleştirdim kafamda. Ya ilacı bırakacağım oluruna bırakıp yum beklicem yada Dr un bahsettiği gibi yum gelişmesine destek klomen tarzı ilaçları kullanacağım öyle deneyeceğim bakalım nasip kısmet. Ağustos ayında Dr un önerdiği tedaviyi alıyım diyorum belki nasip olur
Arkadaşım yumurta geliştirici kullanıp ilk ayında hamile kaldı şimdi oğlu olduArkadaslar ben polikistik over hastasi oldugumu ögrendim doktor bana yumurta gelistirici ilac verdi bilmiyorum erkek bebek icin sansim varmi yumurta gelistirici ilqc kullanip erkek cocuga hamile kalan varmi sizde veya cevrenizde
Bana da Dr pko dedi ama çok hafif derece de dedi canım yum yavaş gelişiyor benim de senin adetin düzenli mi?Arkadaslar ben polikistik over hastasi oldugumu ögrendim doktor bana yumurta gelistirici ilac verdi bilmiyorum erkek bebek icin sansim varmi yumurta gelistirici ilqc kullanip erkek cocuga hamile kalan varmi sizde veya cevrenizde
Evet duzenli canim ama yum yavas ondan dolayi klomen ve ekstra bir ilac yazdi kullanmam icin ben sansim yok diye bakiyom erkek bebek icin cevrenizde varmi bu tedaviyle erkek bebege hamile olanBana da Dr pko dedi ama çok hafif derece de dedi canım yum yavaş gelişiyor benim de senin adetin düzenli mi?
Ismi neydi canim ilacin onundami pko yani yumurta tembelligi vqrdiArkadaşım yumurta geliştirici kullanıp ilk ayında hamile kaldı şimdi oğlu oldu
Onda pko falan bisey yoktu aslında onun kullandığından bende alacaktım ama hicbyerde bulamadim muadilini aldım yumurta gelistirici onun kullandığı (progeny f)Ismi neydi canim ilacin onundami pko yani yumurta tembelligi vqrdi
Onun kullandigi ozel bi ilacti o zaman canim neye dayali kullandi erkek bebek icinmiOnda pko falan bisey yoktu aslında onun kullandığından bende alacaktım ama hicbyerde bulamadim muadilini aldım yumurta gelistirici onun kullandığı (progeny f)
Ilac değil canim vitamindi yumurta gelistirici ben aynısını bulamayınca muadilide olur dedi sonuçta amaç kaliteli yumurta olmasiOnun kullandigi ozel bi ilacti o zaman canim neye dayali kullandi erkek bebek icinmi
Onun amacı erkek cocuk içindi istediğine kavuştuIlac değil canim vitamindi yumurta gelistirici ben aynısını bulamayınca muadilide olur dedi sonuçta amaç kaliteli yumurta olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?