Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
T c eşitlendiginde mi denemek lazım aslinda foto dan cok belli olmamis biraz daha koyu
Hayır t ile c aynı koyulukta olacak 3 saate bir teste devam edeceksin sonra t daha koyu olacak.sonra tekrar t nin rengi silinmeye başladığında yumurtan çatladı demek.o zaman deneme yapacaksın. Ovulasyon testi örneklerine bakabilirsin.senin yumurtaya daha var böyleyken falan deneme sakin

Allah razı olsun ya ne guzel aciklamissin ben de bu ay neden boyle oldu erken mi yumurtlama oldu diyorum karambole gelecektiii daha var yani boyle gunluk bi test yapayim ayni koyulugu yakalayinca 3saatte bir yaparim birde ben bu testleri sabah 11 gibi yapiyorim ilk idrardan sonra bi bardak su icip sonra icmiyorim 3 saat bekleyip test yapiyorim 3saatte bir test yapacagimda su icme durumu ve idrara cikma durumu nasil olmali

M Maviayyy canım nasılsın kanamaların devam ediyor mu?
Teşekkür ederim cnm kanamam durdu ama lekelenme olarak devam ediyor doktor kese yaninda kanama alani var dedi haftalık iğne ve progestan iciyorum insllah geçer cnm
Sen nasılsın testlere basladinmi cnm

Hah aynen yazdığın gibi yapmalısın canım.siviyi fazla alırsan testin yanıltabilir o yüzden dikkat et.idrari 3 saat tutman lazım zaten sıvı almıyorsun. Testi yaptıktan sonra yarım bardak veya bir bardak içersin bir daha icmezsin.

Teşekkür ederim cnm kanamam durdu ama lekelenme olarak devam ediyor doktor kese yaninda kanama alani var dedi haftalık iğne ve progestan iciyorum insllah geçer cnm
Sen nasılsın testlere basladinmi cnm
Geçer kuzum inşaallah Allah’ın İzniyle sağlıkla kucağına alırsın. Son günleri adetimin artık iki üç güne başlarım test takibine artık geç çatlamıyor ilaç baya düzenledi şükür

Amin cnm insllah bu ay güzel haberler aliriz sende cnm ilacin iyi geesime sevindim benim deneme yaptigim ayda cok uzun olmuştu pik ve cat

Amin cnm insllah bu ay güzel haberler aliriz sende cnm ilacin iyi geesime sevindim benim deneme yaptigim ayda cok uzun olmuştu pik ve cat
Amin canım sağ ol Senin iki denememi oldu canım hangi aşamada oldu? Bir de en son klomen kullanmıştın o ay mı tuttu gebelik?

Çok tesekkur ederim yine testleri paylasirim sorarim sizlere

Canım nasip işi bu ya ben tam da senin dediğin gibiyken deneme yapmıştım hatırlıyorsan 4.kızım kucağımda varlıklarına çok şükür

Canım senin kullandığın ilaç hangisiydi? Dr bana düzenlemesi için cyclo progynova diye bir ilaç verdi ama bu ay takipte anladım ki o ilaç yumun olgunlaşıp çatlaması için değil adet görmek için yani benim yum yine geç olgunlaşıyor ilaç kullandığım için de adetim zamanında geliyor.

Canım Hoşgeldin nasılsın?
Adet düzenim denemelere başladıktan sonra daha da bozuldu biliyor musun Dr gittim düzenleyici ilaç verdi 3 aydır kullanıyorum ama yuma bir etkisi yok ilacın sadece adeti düzenli getiriyor. Bu ay deneme yapacaktım 14.gün Dr gittim 7 mm dedi yuma şok oldum oysa ki testte eşitlemeye yakındı. Büyük ihtimalle ilacın etkisiyle testim koyulaşıyormuş zaten 3 aydır pik göremedim diyordum meğerse bu sebeple öyle oluyormuş çünkü ilaç 16.gün den sonra Progestan içeriyor oda bulunan yumu çatlamadan yada artık kaö mm de ise o haliyle çatlatıp adeti getiriyor anladığım kadarıyla o sebeple bu ay da çöp oldu benim sınavım baya büyük olacak gibi Rabbim hayırlısını versin inşallah ne yazdıysa kaderime razıyım yeter ki sağlık olsun. Eşim de iş için şehir dışına gitti her ay deneme de yapamıyorum. Kısmette varsa gelir bulur inşallah
Sen nasılsın test ile mi takip yapacaksın yoksa yine Dr kontrolünde çatlatma iğnesi vs kullanacak mısın?

Canım nasip işi bu ya ben tam da senin dediğin gibiyken deneme yapmıştım hatırlıyorsan 4.kızım kucağımda varlıklarına çok şükür
Öyle tabi ki canım. Sonuçta kaderimizde ne yaziliysa o. Bu denedigimiz testler,diyetleri yaparken tedbir bizden deyip tevekkül ediyoruz,dua ediyoruz. Bunu yapınca kesin erkek olacak diyemeyiz haşa.Rabbim dilemezse yaprak kıpırdamaz. Güle güle büyüt yavrularını.bahtlari açık, gelecekleri aydınlık olsun

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. Yaşım 34, 1 yıldır evliyim.. ikinci evliliğim benim. İlk eşimden iki oğlum var. Bu eşimin önceden çocuğu yok. Şimdi de 8 aydır deniyoruz daha çocuk sahibi olamadık. Sanki tecrübesiz gibi her sayfayı, her topiğe gelip bilgi sahibi olmak istiyorum.

Duphaston kuzum ilacın ismi hem adet düzenliyor hemde gebelik oluşursa bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş doktor öyle söylemişti. Burada bir bayanda iki sene denedikten sonra duphaston kullandığı ikinci ayda hamile kalmış. Benim 19.günlerde çatlama olurdu şimdi artık 13-14 günde oluyor inşaallah bu ayda rast giderde oğlana hamile kalmak nasip olur hepimize

Canım gebelik düşündüğünü söylemiş miydin doktora ona rağmen mi bu ilacı vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…