- 11 Kasım 2020
- 59
- 28
- 8
- 30
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #5.921
Sen canim rabbim nasip ettimiOnun amacı erkek cocuk içindi istediğine kavuştu
Yumurta takipi yaptirdimi yum cat gunumu iliski yasadi acabaOnun amacı erkek cocuk içindi istediğine kavuştu
Ovulasyon testi yaptı evde t koyu olduktan sonra 3 gün ilişki olduYumurta takipi yaptirdimi yum cat gunumu iliski yasadi acaba
Bende uğraşıyorum canim geçen ay ilk defa denedik olmadı denemelere devamSen canim rabbim nasip ettimi
Insallah nasip olur hepimizeBende uğraşıyorum canim geçen ay ilk defa denedik olmadı denemelere devam
Amiin canimInsallah nasip olur hepimize
Amin canım hepimizin inşaallah sağlıkla oğlumuz olur. Rabbim kimsenin muradını gözünde gönlünde bırakmasın.Canım Dr a ilk gittiğimde söyledim tabi istediğimi Dr bu ilaç gebeliğe engel değil dedi aslında ama sorun benim yum geç olgunlaşmasında. İlaç ilk 16.güne kadar östrojen 17.gün den itibaren de progesteron hormonu veriyor. Benim de yum 16 yı geçtiği için büyüyemeden çatlıyor sanırım. Ovulasyon testi doğru sonuç vermiyor onu da bu ay Dr gidince anladım. Bilmiyorum ne olacak
İnşAllah bu ay senden güzel haberler alırız
Canım adetin düzenliyse yum un yavaş çalışması nasıl oluyor kiEvet duzenli canim ama yum yavas ondan dolayi klomen ve ekstra bir ilac yazdi kullanmam icin ben sansim yok diye bakiyom erkek bebek icin cevrenizde varmi bu tedaviyle erkek bebege hamile olan
Öyle kararsızım ki canım hiç sormaAmin canım hepimizin inşaallah sağlıkla oğlumuz olur. Rabbim kimsenin muradını gözünde gönlünde bırakmasın.sen ne yapacaksın ilaca devam edecek misin bırakacak mısın? Belki düzene girmiştir normal ilaçsız takip yap istersen bir ay
Myo fol canim insallah ne zaman deneme dusunuyorsun canim senCanım adetin düzenliyse yum un yavaş çalışması nasıl oluyor kibenim adetlerim düzensiz sebebi de yumun yavaş gelişmesi. Klomen yanında hangi ilacı yazdı Dr sana ismini yazar mısın sana zahmet
Hem erkek bebek olmaz diye niye düşünüyorsun ki Rabbim verecekse her türlü verir kalbini ferah tut dualarını eksik etme yeter
Ne diyeyim kuzum Allah yardımcımız olsun düşündükçe çıkamıyoruz işin içindenÖyle kararsızım ki canım hiç sormaağustosta yıllık izne çıkacağım o döneme yum denk gelirse harika olur diyorum Dr tedavi başlarsa işte. Eşimde yanımda olacak çünkü o zaman. Bu ay kullandığım ilacı bırakırsam gününde gelir mi yoksa yine gecikir mi gecikirse ağustos yum dnek gelir mi kafamda deli sorular
Canım benim Eşim şehir dışında iş için o yüzden denemeleri iznine denk getirebildiğimiz zamanlar oluyor. Ağustos denk gelir gibi görünüyor şimdilikMyo fol canim insallah ne zaman deneme dusunuyorsun canim sen
Amin canım AminnnNe diyeyim kuzum Allah yardımcımız olsun düşündükçe çıkamıyoruz işin içinden
3.gun gunde 2 sabah aksamCanım benim Eşim şehir dışında iş için o yüzden denemeleri iznine denk getirebildiğimiz zamanlar oluyor. Ağustos denk gelir gibi görünüyor şimdiliko sırada da Dr un uygulayacağı tedaviyi deneyeceğim inşallah nasip eder Allahım Dr sana klomeni kaçıncı gün günde kaç kez başlattı?
Büyük ihtimalle bana da senşn gibi klomen verecek canım açıkca söylemedi şunu yapcam diye ama ben öyle anladım konuşmasından. Kaçıncı günün bugün testte yapacak mısın? Hangi günlerde kontrole çağırdı peki Dr yum takibi için ?3.gun gunde 2 sabah aksam
Sana dr uygulayacagi tedavi ne canim
Sizin bellli değilmi cinsiyetEvet haklısınız banada erkek dese doktor doğana kadar inanamam heralderabbim ezanlar hürmetine gönlümüzdekileri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayır, önümüzdeki hafta kısmetse gösterirse öğrenicezSizin bellli değilmi cinsiyet
Olmuş hatta açılıyor sanki canımKizlar ultra pik olmus mu bakarmisiniz
Eki Görüntüle 2884586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?