Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağol canım aynen bol bol dua ediyorum şimdi abdest alıp namaz durucam hakkımız da hayırlısı Allahım hayırlısı ise bizde de tattırır inşallah
Amin kuzum stres yapmamaya çalış sen her ne olursa olsun senin olanı sana nasip edecektir Allah hayırlısıyla sağlıkla erkek evlat nasip olsun hepimize

Benim test yine koyulmuş deneme sonrası anlamadım gitti Allah kısmet ederse olur iki gün değerlendirdik dua etmekten başka çaremiz yok
Eki Görüntüle 2890448
Cnm senin pik ve cat arasi uzun sürüyor galiba tabi sen elinden geleni yaptin gerisi rabbime kalmış yumurtlama gununde 3 gun üste üste iliski olup oğlu olanda var

Kızlar nasılsınız benim test hala ultra pik devam şimdi ben ne yapayım kalsın mı böyle devam edeyim mi hiç bilemedimEki Görüntüle 2890562
Valla canım ben anlayamadım iki kez mi yumurtluyorsun acaba. Siliniyor sonra tekrar pik hiç bilemiyorum. Gönlünden geldiği gibi ister dene ister bırak sen bilirsin. Sıvıya da dikkat ediyorum diyorsun

Valla canım ben anlayamadım iki kez mi yumurtluyorsun acaba. Siliniyor sonra tekrar pik hiç bilemiyorum. Gönlünden geldiği gibi ister dene ister bırak sen bilirsin. Sıvıya da dikkat ediyorum diyorsun
Bende anlamadım canım içimden yapmakta geliyor yapmamakta Allah verecekse böylede verir diyorum bu ay adetimde değişik oldu zaten 23 haziranda adet oldum 1 temmuz da temizlenip test yapmaya başladım 8 temmuzda tekrar kanama başladı hemen de yoğun bir kanama 5 gün sürdü 6 gün test yaptım oda koyuydu hayırlısı hakkımız da silinmesi yakalarsam denerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…