- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.141
Amin kuzum stres yapmamaya çalış sen her ne olursa olsun senin olanı sana nasip edecektir Allah hayırlısıyla sağlıkla erkek evlat nasip olsun hepimizeSağol canım aynen bol bol dua ediyorum şimdi abdest alıp namaz durucam hakkımız da hayırlısı Allahım hayırlısı ise bizde de tattırır inşallah
Sıvıya dikkat ettiysen açılmış hiç vakit kaybetmeden dene benceKızlar 1.sabah ki ultra pik
2.şimdi yaptım nasıl daha bekleyeyim mi 2.deneme olacak
Eki Görüntüle 2890301
Test yapınca yarım bardak su içiyorum bir daha 3 saat içmiyorum birşey tuvalete de girmiyorum 3 saat bekliyorumSıvıya dikkat ettiysen açılmış hiç vakit kaybetmeden dene bence
Canım şimdi yarım bardak su içip tuvalete girsem 2 saat sonra yapsam belli olurmu çok açılmasını beklememek daha mı iyi senin nasıldıSenin akıntın nasıldı çatlamaya yakın
Çok açılmasını bekleme artık asidiklesiyor canım ben ultra pikte denedim.catlamadan 4 saat önceCanım şimdi yarım bardak su içip tuvalete girsem 2 saat sonra yapsam belli olurmu çok açılmasını beklememek daha mı iyi senin nasıldı
Denedik canım sert kahve soda soğuk duş Hakkımızda hayırlısıÇok açılmasını bekleme artık asidiklesiyor canım ben ultra pikte denedim.catlamadan 4 saat önce
Catlama dediğiniz ilk açılma mi yoksa t cizgisi baya baya silik miydiÇok açılmasını bekleme artık asidiklesiyor canım ben ultra pikte denedim.catlamadan 4 saat önce
Hadi geçmiş olsun. Zor bir süreç ya inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın canımDenedik canım sert kahve soda soğuk duş Hakkımızda hayırlısı
İlk açılma canım. Ben ultra pikte denedim 4 saat sonra test yaptım t nin rengi açılmıştı iyice silik değildiCatlama dediğiniz ilk açılma mi yoksa t cizgisi baya baya silik miydi
Amin canımHadi geçmiş olsun. Zor bir süreç ya inşallah hayırlısıyla oğluna hamile kalırsın canım
Tamam canim bende öyle denicem benim de kısa süre pik ve çatİlk açılma canım. Ben ultra pikte denedim 4 saat sonra test yaptım t nin rengi açılmıştı iyice silik değildi
Cnm senin pik ve cat arasi uzun sürüyor galiba tabi sen elinden geleni yaptin gerisi rabbime kalmış yumurtlama gununde 3 gun üste üste iliski olup oğlu olanda varBenim test yine koyulmuş deneme sonrası anlamadım gitti Allah kısmet ederse olur iki gün değerlendirdik dua etmekten başka çaremiz yok
Eki Görüntüle 2890448
Testleri iki saatte bir hiç sıvı almadan tekrarlamak gerekiyorKızlar nasılsınız benim test hala ultra pik devam şimdi ben ne yapayım kalsın mı böyle devam edeyim mi hiç bilemedimEki Görüntüle 2890562
Valla canım ben anlayamadım iki kez mi yumurtluyorsun acaba. Siliniyor sonra tekrar pik hiç bilemiyorum. Gönlünden geldiği gibi ister dene ister bırak sen bilirsin. Sıvıya da dikkat ediyorum diyorsunKızlar nasılsınız benim test hala ultra pik devam şimdi ben ne yapayım kalsın mı böyle devam edeyim mi hiç bilemedimEki Görüntüle 2890562
Yine yaptım yine aynı koyulukta testleri yapıyorum yarım bardak su içiyorum 3 saat ara ile yaptım sıvı hiç birşey yiyip içmiyorum susuzluk başıma vurmaya başladı canımTestleri iki saatte bir hiç sıvı almadan tekrarlamak gerekiyor
Bende anlamadım canım içimden yapmakta geliyor yapmamakta Allah verecekse böylede verir diyorum bu ay adetimde değişik oldu zaten 23 haziranda adet oldum 1 temmuz da temizlenip test yapmaya başladım 8 temmuzda tekrar kanama başladı hemen de yoğun bir kanama 5 gün sürdü 6 gün test yaptım oda koyuydu hayırlısı hakkımız da silinmesi yakalarsam denerim belkiValla canım ben anlayamadım iki kez mi yumurtluyorsun acaba. Siliniyor sonra tekrar pik hiç bilemiyorum. Gönlünden geldiği gibi ister dene ister bırak sen bilirsin. Sıvıya da dikkat ediyorum diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?