- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.161
Bazen bebek tutuncada pik gosteriyor canim eskilerden soylemisti biri hatta bir kac kisinin basina geldi bu olay oyle denilmisti ins gonlundeki olur canim bu aradaYine yaptım yine aynı koyulukta testleri yapıyorum yarım bardak su içiyorum 3 saat ara ile yaptım sıvı hiç birşey yiyip içmiyorum susuzluk başıma vurmaya başladı canım
Amin canım inşallah Allahım herkesin gönlündekini nasip etsinBazen bebek tutuncada pik gosteriyor canim eskilerden soylemisti biri hatta bir kac kisinin basina geldi bu olay oyle denilmisti ins gonlundeki olur canim bu arada
Kuzum sen pcomusun ozmanda hep pik gosterirBende anlamadım canım içimden yapmakta geliyor yapmamakta Allah verecekse böylede verir diyorum bu ay adetimde değişik oldu zaten 23 haziranda adet oldum 1 temmuz da temizlenip test yapmaya başladım 8 temmuzda tekrar kanama başladı hemen de yoğun bir kanama 5 gün sürdü 6 gün test yaptım oda koyuydu hayırlısı hakkımız da silinmesi yakalarsam denerim belki
Amin ins canimAmin canım inşallah Allahım herkesin gönlündekini nasip etsin
İlk hamile kalmadan vardı son yok oldu 2 senedir de gitmiyorum dr olabilir de tekrarlanıyor 3 aydır falan geçikmede oluyordu ve ara lekelen meKuzum sen pcomusun ozmanda hep pik gosterir
Amin ins canim
Kuzum eger tutmazsa bi doktora git burda bi arkadasin testleri surekli piktiondan aklimda kaldi oda pocoluydu stresde yapma gonlune sindiyse ins oglun tutunmustir sinmediyse ins adet olursun Rabbim gonlundekini nasip etsin cok stresli bi is bunlar canimİlk hamile kalmadan vardı son yok oldu 2 senedir de gitmiyorum dr olabilir de tekrarlanıyor 3 aydır falan geçikmede oluyordu ve ara lekelen me
Aynen canım bakalım hayırlı bekleyeyim adet olursam dr gideyim ilk ondan sonra artık birde birsey okudum başka sayfa da adet bitimi hamile kalıp erkek bebek olan varmış 5. Yada 6. Günü doğru mu acabaKuzum eger tutmazsa bi doktora git burda bi arkadasin testleri surekli piktiondan aklimda kaldi oda pocoluydu stresde yapma gonlune sindiyse ins oglun tutunmustir sinmediyse ins adet olursun Rabbim gonlundekini nasip etsin cok stresli bi is bunlar canim
Rabbim dilerse neden olmasin canim benim.arkadasim hic birsey yapamadan hamile kaldi ve oglu oldu sorsam bunlari anlatsam bilmez yani canimAynen canım bakalım hayırlı bekleyeyim adet olursam dr gideyim ilk ondan sonra artık birde birsey okudum başka sayfa da adet bitimi hamile kalıp erkek bebek olan varmış 5. Yada 6. Günü doğru mu acaba
Aynen canım ablamın 3 oğlu var kız istemedi ama 3. De oğlan oldu kısmet en son yaptığım test birde benim akıntı bitti sanki su gibi sizleri nasıl oluyorduRabbim dilerse neden olmasin canim benim.arkadasim hic birsey yapamadan hamile kaldi ve oglu oldu sorsam bunlari anlatsam bilmez yani canim
Su gibi akıntı yumurtlama akıntısı oluyor.Deneme yapacaksanız testlere devam edin.ilk acilmada deniyoruzAynen canım ablamın 3 oğlu var kız istemedi ama 3. De oğlan oldu kısmet en son yaptığım test birde benim akıntı bitti sanki su gibi sizleri nasıl oluyorduEki Görüntüle 2890665
Teşekkürler deneme de emin değilim ama testlere devam ediyorumSu gibi akıntı yumurtlama akıntısı oluyor.Deneme yapacaksanız testlere devam edin.ilk acilmada deniyoruz
Bende başlarda cin takvimine uyayim dedim ama baktım çoğu kişide tutmuyo yani oğlu olani heryerde kız gösteriyor bende artık her ay denicem bu işler nasip işiSelam kızlar ya ben hem dualar hem yumurtlama hem cin takvimi birarada hepsini deneyeyim dedim adetim gecikti öyle olunca yumurtlama sonraki aya sarkti bir sonraki ay kiz gösteriyor simdi ne yapacağım bilmiyorum cin takvimi uygulamamıs olacağım fikri olan var mi bu konuda
Canım benim oğlum olacak inşallah kız gösteriyor. İkinci kızımda çok takıldım çin takvimine erkek gösteriyordu kızım olduSelam kızlar ya ben hem dualar hem yumurtlama hem cin takvimi birarada hepsini deneyeyim dedim adetim gecikti öyle olunca yumurtlama sonraki aya sarkti bir sonraki ay kiz gösteriyor simdi ne yapacağım bilmiyorum cin takvimi uygulamamıs olacağım fikri olan var mi bu konuda
Aslinda doğru diyorsun ama işte napalim umut işteBende başlarda cin takvimine uyayim dedim ama baktım çoğu kişide tutmuyo yani oğlu olani heryerde kız gösteriyor bende artık her ay denicem bu işler nasip işi
Dogru diyorsun canim o zaman ben takılmayayim bu konuya değerlendirelim. Bu catlamayi inşallah birde şey duydum değerlendirme yapılacağı gün erkek karbonhidrat yemeyecekmisCanım benim oğlum olacak inşallah kız gösteriyor. İkinci kızımda çok takıldım çin takvimine erkek gösteriyordu kızım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?