Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yine yaptım yine aynı koyulukta testleri yapıyorum yarım bardak su içiyorum 3 saat ara ile yaptım sıvı hiç birşey yiyip içmiyorum susuzluk başıma vurmaya başladı canım
Bazen bebek tutuncada pik gosteriyor canim eskilerden soylemisti biri hatta bir kac kisinin basina geldi bu olay oyle denilmisti ins gonlundeki olur canim bu arada

Kuzum sen pcomusun ozmanda hep pik gosterir
Amin canım inşallah Allahım herkesin gönlündekini nasip etsin
Amin ins canim

İlk hamile kalmadan vardı son yok oldu 2 senedir de gitmiyorum dr olabilir de tekrarlanıyor 3 aydır falan geçikmede oluyordu ve ara lekelen me
Kuzum eger tutmazsa bi doktora git burda bi arkadasin testleri surekli piktiondan aklimda kaldi oda pocoluydu stresde yapma gonlune sindiyse ins oglun tutunmustir sinmediyse ins adet olursun Rabbim gonlundekini nasip etsin cok stresli bi is bunlar canim

Aynen canım bakalım hayırlı bekleyeyim adet olursam dr gideyim ilk ondan sonra artık birde birsey okudum başka sayfa da adet bitimi hamile kalıp erkek bebek olan varmış 5. Yada 6. Günü doğru mu acaba

Aynen canım bakalım hayırlı bekleyeyim adet olursam dr gideyim ilk ondan sonra artık birde birsey okudum başka sayfa da adet bitimi hamile kalıp erkek bebek olan varmış 5. Yada 6. Günü doğru mu acaba
Rabbim dilerse neden olmasin canim benim.arkadasim hic birsey yapamadan hamile kaldi ve oglu oldu sorsam bunlari anlatsam bilmez yani canim

Kızlar yardımmmTaktırdığım spiral rahmime zarar verdi bisüre tedavi gördüm çıkardım eşimle de aram çok iyi değil.Çalışmalara başlayacağım ama sonuçları size atayım sizce pH ve değer lwr kötü mü?Utandjm doktora iki kızım var erkek istiyorum diyemedim yardım edin lütfen değerler

Eklentiler

• image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Selam kızlar ya ben hem dualar hem yumurtlama hem cin takvimi birarada hepsini deneyeyim dedim adetim gecikti öyle olunca yumurtlama sonraki aya sarkti bir sonraki ay kiz gösteriyor simdi ne yapacağım bilmiyorum cin takvimi uygulamamıs olacağım fikri olan var mi bu konuda

Bende başlarda cin takvimine uyayim dedim ama baktım çoğu kişide tutmuyo yani oğlu olani heryerde kız gösteriyor bende artık her ay denicem bu işler nasip işi

Canım benim oğlum olacak inşallah kız gösteriyor. İkinci kızımda çok takıldım çin takvimine erkek gösteriyordu kızım oldu

Bende başlarda cin takvimine uyayim dedim ama baktım çoğu kişide tutmuyo yani oğlu olani heryerde kız gösteriyor bende artık her ay denicem bu işler nasip işi
Aslinda doğru diyorsun ama işte napalim umut işte öyle mi olur böyle mi olur diye diye yıllar geçecek

Canım benim oğlum olacak inşallah kız gösteriyor. İkinci kızımda çok takıldım çin takvimine erkek gösteriyordu kızım oldu
Dogru diyorsun canim o zaman ben takılmayayim bu konuya değerlendirelim. Bu catlamayi inşallah birde şey duydum değerlendirme yapılacağı gün erkek karbonhidrat yemeyecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…