Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayırlısı olsun canım ne zaman öğrendin daha erken değil mi? Bir de diyet vs bir şey yapmış mıydınız?

Ya bendende akıntı geldi ama deneme yapsak mı gece 4 gibi testi tekrarlasam mı yarın geç mi kalmış oluruz acaba gündüz eşim yok
Geç kalmış olursunuz canım bence hem çatladıktan sonra ortam asidik olmaya başlıyormuş içinden nasıl geliyorsa öyle deneme yap şimdi veya sabah. Sabah dememin sebebide spermlerin en hareketli olduğu zamanmış

Oldu canım beklemedeyim bakalım hayırlısıyla sağlıkla oğlan tutmuştur inşaallah

Evet diğerine göre koyu çıkmış üç saat daha bekle istersen canım o testin durumuna göre yaparsın denemeyi
Canım 00.30 daki test 3 te tekrar yapayım diyorum eşimde kaçırmayalım birde diyor yarın işte eve gelince kızlar yatmadan olmaz 12 de yatıyor kızlar zorla oda bu gece kısmet olacak galiba bize Hakkımızda hayırlısı dua edelim birbirimizi için

Kasık ağrım vardı birden yok oldu geçmesinden korkuyorum hayırlısı Allahım ol derse olur hepimizin gönlündekini versin
Amin cnm
Ya benim kasik ağrım olmadi diye hatirliyorum testin ne cikacak bakalim ona gore bir yol cizersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…