- 30 Ocak 2019
- 1.432
- 1.565
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.101
Evet canım çatlamaya başlamış iki gün önce benim testim bu aşamadayken opak akıntı yani çatlama akıntısı gelmişti öyle deneme yapmıştım bendeSilinmiş sanki biraz bugüne göre
Eki Görüntüle 2890104 si
Hayırlısı olsun canım ne zaman öğrendin daha erken değil mi? Bir de diyet vs bir şey yapmış mıydınız?Ben pikken yaptım uzun sürdü çat olması açılmada deneme yapmadığıma pişmanım, bence çatlama olunca deneme yapın yeni sperm olsun. Ben tek denemede kaldım benim 3.cü kızım geliyor yinede içinizden geldiği gibi yapın olduktan sonra Allah'a teslim olun hayırlısını isteyin
Geç kalmış olursunuz canım bence hem çatladıktan sonra ortam asidik olmaya başlıyormuş içinden nasıl geliyorsa öyle deneme yap şimdi veya sabah. Sabah dememin sebebide spermlerin en hareketli olduğu zamanmışYa bendende akıntı geldi ama deneme yapsak mı gece 4 gibi testi tekrarlasam mı yarın geç mi kalmış oluruz acaba gündüz eşim yok
Sabahta kahve içmez benin kiGeç kalmış olursunuz canım bence hem çatladıktan sonra ortam asidik olmaya başlıyormuş içinden nasıl geliyorsa öyle deneme yap şimdi veya sabah. Sabah dememin sebebide spermlerin en hareketli olduğu zamanmış
Aynen uyku sersemi istemezdi benimkideSabahta kahve içmez benin ki
Öyle canım anlıyorum seni banada zaman geçmiyor işte iki gündürAmin canım inşallah Allahım inşallah nasip eder dua dan başka çaremiz yok isteyen herkese nasip etsin bana uyku yok bu gece
Oldu canım beklemedeyim bakalım hayırlısıyla sağlıkla oğlan tutmuştur inşaallahSenin deneme oldu mu
Evet diğerine göre koyu çıkmış üç saat daha bekle istersen canım o testin durumuna göre yaparsın denemeyiŞimdi baktım koyu geldi sanki sağ kasıkta ağrı var hiç öyle olmazdı değişik
Eki Görüntüle 2890120
Canım 00.30 daki test 3 te tekrar yapayım diyorum eşimde kaçırmayalım birde diyor yarın işte eve gelince kızlar yatmadan olmaz 12 de yatıyor kızlar zorla oda bu gece kısmet olacak galiba bize Hakkımızda hayırlısı dua edelim birbirimizi içinOldu canım beklemedeyim bakalım hayırlısıyla sağlıkla oğlan tutmuştur inşaallah
Evet diğerine göre koyu çıkmış üç saat daha bekle istersen canım o testin durumuna göre yaparsın denemeyi
Naptin cnm tekrar teste yaptinmi deneme icinden nasil geliyorsa oyle dene cnm insallah oglus haberi alirsinŞimdi baktım koyu geldi sanki sağ kasıkta ağrı var hiç öyle olmazdı değişik
Eki Görüntüle 2890120
Nasilsin cnm bata ne kadar kaldi insallah guzel haberi alirsin bu ay cnmOldu canım beklemedeyim bakalım hayırlısıyla sağlıkla oğlan tutmuştur inşaallah
Şimdi 3 te yapıcam bakalım ona göre yarın eşim yol çünküNaptin cnm tekrar teste yaptinmi deneme icinden nasil geliyorsa oyle dene cnm insallah oglus haberi alirsin
Tamam cnm hakkinda hayirlisi olsun esin yoksa denemeni yap belki gec kalirsinŞimdi 3 te yapıcam bakalım ona göre yarın eşim yol çünkü
Kasık ağrım vardı birden yok oldu geçmesinden korkuyorum hayırlısı Allahım ol derse olur hepimizin gönlündekini versinTamam cnm hakkinda hayirlisi olsun esin yoksa denemeni yap belki gec kalirsin
Amin cnmKasık ağrım vardı birden yok oldu geçmesinden korkuyorum hayırlısı Allahım ol derse olur hepimizin gönlündekini versin
Akşam başladı bugünde vardı testi koyu görünce ona yordum normal h olmazdı anlamadımAmin cnm
Ya benim kasik ağrım olmadi diye hatirliyorum testin ne cikacak bakalim ona gore bir yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?