Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canım nasılsın deneme oldu mu test yaptın mı sonradan?
Nasilsin cnm bata ne kadar kaldi insallah guzel haberi alirsin bu ay cnm
Şükür kuzum bat 30 Temmuz zaman geçmiyor bir de regl kasılmalarım başladı gebelik olanlarda genelde regl sancısı hissetmiyoruz diyorlardı bakalım nasip

Hayırlısı olsun canım ne zaman öğrendin daha erken değil mi? Bir de diyet vs bir şey yapmış mıydınız?
Biz 1-1 buçuk aylık bir diyet yaptık aynen herkesin yaptığı alkalı diyet değişik birşey yapmadık. İki çizgi eşit koyulukta olunca tek deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı ve çatladı çatlama ve deneme arasında 22 saat kadar bir zaman vardı rabbim nasip etmedi hayırlısı böyleymiş inşallah güzel Allah'ım bana vermedi isteyen herkese nasip etsin İnşallah bu arada 13+2 günlüktük 2 doktor aynı gün yüzde 90 kız dedi

Anladım kuzum nasip biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül Sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşaallah
Deneme oldu canım ama sabah ki test daha koyu çıkyıEki Görüntüle 2890199
Ayy evet ultra pike geçmiş

Şimdi 3 tane testim var aldım ama yarın gelecek ikindiye doğru yapayım dedim birde gece yaparım sabah a gelir testler deneme yapalım dedim silikleşince mi yapalım kafam karıştı Allahım en iyisini bilen sensin hayırlısını nasip hepimiz için

Sen sakin ol stres yapma. Bı arkadasim ilk pikte ultra pikte birde silinince denedi oğlu olacak.nasip kısmet. Sen duanı et t ilk acilmada dene hemen
Sağol canım aynen bol bol dua ediyorum şimdi abdest alıp namaz durucam hakkımız da hayırlısı Allahım hayırlısı ise bizde de tattırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…