- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.121
Aynen silnmeye geçmişKızlar silinmiş galiba yarına kalmaz bu gidişle
Eki Görüntüle 2890122
Aynen canım geç kalmam inşallahAynen silnmeye geçmiş
Tek deneme mi kalsa tekrar denesek mi silinince acaba bilemedimBu sabah yaptım sanırım yanlış zaman da deneme yaptım dünde koyuydu gece silinince deneme oldu ama şimdi bu şekilde
Eki Görüntüle 2890172
Canım bence tek denemede kalma bu durumda ben olsam tekrar deneme yapardım. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin.Tek deneme mi kalsa tekrar denesek mi silinince acaba bilemedim
Şimdi nasıl yapsam canım 3 tane testim kaldı yarın gelecek kargo da bu koyulukta deneme olsun mu silinince mi sağ kasığımın içi pıt pıt atıyor hiç böyle olmazdı anlamadım gittiCanım bence tek denemede kalma bu durumda ben olsam tekrar deneme yapardım. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin.
Canım nasılsın deneme oldu mu test yaptın mı sonradan?Canım 00.30 daki test 3 te tekrar yapayım diyorum eşimde kaçırmayalım birde diyor yarın işte eve gelince kızlar yatmadan olmaz 12 de yatıyor kızlar zorla oda bu gece kısmet olacak galiba bize Hakkımızda hayırlısı dua edelim birbirimizi için
Şükür kuzum bat 30 Temmuz zaman geçmiyor bir de regl kasılmalarım başladıNasilsin cnm bata ne kadar kaldi insallah guzel haberi alirsin bu ay cnm
Evet canım hayırlısı Allah'tan rabbim en iyisini bilir çok sağol kuzum,Canim hakkında hayirlisi buymuş belkidesen elinden geleni yaptin bizler uğraşıyoruz emek veriyoruz hersey Rabbimin elinde
Biz 1-1 buçuk aylık bir diyet yaptık aynen herkesin yaptığı alkalı diyet değişik birşey yapmadık. İki çizgi eşit koyulukta olunca tek deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı ve çatladı çatlama ve deneme arasında 22 saat kadar bir zaman vardı rabbim nasip etmedi hayırlısı böyleymiş inşallah güzel Allah'ım bana vermedi isteyen herkese nasip etsin İnşallahHayırlısı olsun canım ne zaman öğrendin daha erken değil mi? Bir de diyet vs bir şey yapmış mıydınız?
Deneme oldu canım ama sabah ki test daha koyu çıkyıCanım nasılsın deneme oldu mu test yaptın mı sonradan?
Şükür kuzum bat 30 Temmuz zaman geçmiyor bir de regl kasılmalarım başladıgebelik olanlarda genelde regl sancısı hissetmiyoruz diyorlardı bakalım nasip
Anladım kuzum nasip biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkülBiz 1-1 buçuk aylık bir diyet yaptık aynen herkesin yaptığı alkalı diyet değişik birşey yapmadık. İki çizgi eşit koyulukta olunca tek deneme oldu ertesi gün ultra pik yaptı ve çatladı çatlama ve deneme arasında 22 saat kadar bir zaman vardı rabbim nasip etmedi hayırlısı böyleymiş inşallah güzel Allah'ım bana vermedi isteyen herkese nasip etsin İnşallahbu arada 13+2 günlüktük 2 doktor aynı gün yüzde 90 kız dedi
Ayy evet ultra pike geçmişDeneme oldu canım ama sabah ki test daha koyu çıkyıEki Görüntüle 2890199
İlk açılmada deneme yap bence tek denemede kalmayınDeneme oldu canım ama sabah ki test daha koyu çıkyıEki Görüntüle 2890199
3 saat arayla teste devam et canım agrinda varmış çatlaması yakındırŞimdi nasıl yapsam canım 3 tane testim kaldı yarın gelecek kargo da bu koyulukta deneme olsun mu silinince mi sağ kasığımın içi pıt pıt atıyor hiç böyle olmazdı anlamadım gitti
Evet canım ilk piki saat kaçta görmüştün. Bundan sonra açılmaya geçer herhalde
Sağol canım sanki düne göre akıntı az gibi yada benim ayarlar karıştı3 saat arayla teste devam et canım agrinda varmış çatlaması yakındır
Sen sakin ol stres yapma. Bı arkadasim ilk pikte ultra pikte birde silinince denedi oğlu olacak.nasip kısmet. Sen duanı et t ilk acilmada dene hemenSağol canım sanki düne göre akıntı az gibi yada benim ayarlar karıştıultra piki görünce
Dün 13.30 yaptım canım koyuydu gece açılmaya başlayınca deneme oldu bu sabahta ultra pik olmuşEvet canım ilk piki saat kaçta görmüştün. Bundan sonra açılmaya geçer herhalde
Sağol canım aynen bol bol dua ediyorum şimdi abdest alıp namaz durucam hakkımız da hayırlısı Allahım hayırlısı ise bizde de tattırır inşallahSen sakin ol stres yapma. Bı arkadasim ilk pikte ultra pikte birde silinince denedi oğlu olacak.nasip kısmet. Sen duanı et t ilk acilmada dene hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?