- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.201
Simdi bir yazı okudum Eylül de hamile kalanlarin oglu oluyormuş iki ay daha mı beklesemBende yumurtlama gunumu tam tahmin edemiyorum ama kac aydır kendimi takip ettim
6 bazen 7. Gün pik oldu
Yeter bence bende 5 yada 6 gün perhiz yapicam2.gunu ilk açılma catlama oluyor değil mi o zaman tam 5gun 6 gün falan var oynama yapar mı bilmiyorum o kadar perhiz yeter mi acaba
Simdi bir yazı okudum Eylül de hamile kalanlarin oglu oluyormuş iki ay daha mı beklesem
Bir ay en az canım.Bunları ne kadar süre içmesi lazım benim yumurta catlamasina 6gun falan var
Cnm ben ozelde vermistim doktorum gelmene gerek yok telefinla ogrenebilirsin dedi ben direk doktora gittim öğrendimSlm hanımlar ben smear testi vermiştim 15 gün önce sonucunu nerden öğrenebilirim e nabiza baktım goremedim smear verenler sonucunu nasıl ogrendiniz
Canim ben devlette verdim sana msj atarlar dedi ama zannetmiyorumki atsınlar telefonla öğrenirsin derken hangisinden bahsetti doktorunCnm ben ozelde vermistim doktorum gelmene gerek yok telefinla ogrenebilirsin dedi ben direk doktora gittim öğrendim
Aynen cnm sekreterimden öğrenirsin dediYani yaptirdigin hastahanenin nosundan mi öğrenirsin dedi doktorun
Anladim canim ben nasıl öğrenicem bilmiyorumAynen cnm sekreterimden öğrenirsin dedi
Bence hastaneyi arayabilirsin devlet hastaneside olsa bilgi verir canim .ha birde ben bio kadin fitil alacağım yumurtlamaya kadar kullanayım diyorumAnladim canim ben nasıl öğrenicem bilmiyorumhafifte olsa enfeksiyon varsa o testte çıkıyormuş gerçi alttan baktı temiz enfeksiyon görünmüyor dedi yinede sonucu ogrenseydim içim rahat ederdi ovulasyona 1 haftam kaldi
Benimde doktor altan bakinca enfeksiyon görmüştü fitil verdi kullanmistim şükür sonuc temiz gelmişti inşllah sende güzel sonuclar alirsin cnmAnladim canim ben nasıl öğrenicem bilmiyorumhafifte olsa enfeksiyon varsa o testte çıkıyormuş gerçi alttan baktı temiz enfeksiyon görünmüyor dedi yinede sonucu ogrenseydim içim rahat ederdi ovulasyona 1 haftam kaldi
Canim hiç bi sıkıntın yoksa fitil kullanmakta zarar vermezmi ben cesaret edemedim çünkü bende enfeksiyon falan yok ama sen bilirsin yinedeBence hastaneyi arayabilirsin devlet hastaneside olsa bilgi verir canim .ha birde ben bio kadin fitil alacağım yumurtlamaya kadar kullanayım diyorum
Insallah canim bol bol su iciyorum yinede temiz olmak için doktoru bisey yok dedi amaBenimde doktor altan bakinca enfeksiyon görmüştü fitil verdi kullanmistim şükür sonuc temiz gelmişti inşllah sende güzel sonuclar alirsin cnm
Enfeksiyon yok o zaman almayayım doğal ortam olsunCanim hiç bi sıkıntın yoksa fitil kullanmakta zarar vermezmi ben cesaret edemedim çünkü bende enfeksiyon falan yok ama sen bilirsin yinede
Benim daha var yumurtlamaya belki sen erken yumurtalarsin ağrın başladıysaEnfeksiyon yok o zaman almayayım doğal ortam olsunbugün ağrım çok yumurtaliklarimda bakalim test aksama yapacagim esimi yediriyorum bakalim yumurtlamayi görene kadar perhize devam.
2 saat önceden cay çorba su kesiyorum 2 saatlik idrarla yapiyorum testimiBirde ovulayon testi için su içme konusunda 1 saat yeterli mi 2 ,3 saat daha mi iyi
Canım en az 2 saat sıvı tükememek gerekiyor. Bunun içine meyve de dahil özellikle yaz ayları kavun karpuz üzüm vs gibi sululuk oranı fazla olan meyveleri de tüketmemelisin.Birde ovulayon testi için su içme konusunda 1 saat yeterli mi 2 ,3 saat daha mi iyi
Haklısın canim tamam o zaman daha dikkatli olayım aslında sabah saatlerinde yapınca bu mümkün ilk idrarda sonra sıvı birsey almayıp 3 saat sonra test yapmak daha kolay ama akşam yaparken dikkatli olmak gerek demek kiCanım en az 2 saat sıvı tükememek gerekiyor. Bunun içine meyve de dahil özellikle yaz ayları kavun karpuz üzüm vs gibi sululuk oranı fazla olan meyveleri de tüketmemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?