Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Slm hanımlar ben smear testi vermiştim 15 gün önce sonucunu nerden öğrenebilirim e nabiza baktım goremedim smear verenler sonucunu nasıl ogrendiniz

Slm hanımlar ben smear testi vermiştim 15 gün önce sonucunu nerden öğrenebilirim e nabiza baktım goremedim smear verenler sonucunu nasıl ogrendiniz
Cnm ben ozelde vermistim doktorum gelmene gerek yok telefinla ogrenebilirsin dedi ben direk doktora gittim öğrendim

Cnm ben ozelde vermistim doktorum gelmene gerek yok telefinla ogrenebilirsin dedi ben direk doktora gittim öğrendim
Canim ben devlette verdim sana msj atarlar dedi ama zannetmiyorumki atsınlar telefonla öğrenirsin derken hangisinden bahsetti doktorun

Aynen cnm sekreterimden öğrenirsin dedi
Anladim canim ben nasıl öğrenicem bilmiyorum hafifte olsa enfeksiyon varsa o testte çıkıyormuş gerçi alttan baktı temiz enfeksiyon görünmüyor dedi yinede sonucu ogrenseydim içim rahat ederdi ovulasyona 1 haftam kaldi

Bence hastaneyi arayabilirsin devlet hastaneside olsa bilgi verir canim .ha birde ben bio kadin fitil alacağım yumurtlamaya kadar kullanayım diyorum

Benimde doktor altan bakinca enfeksiyon görmüştü fitil verdi kullanmistim şükür sonuc temiz gelmişti inşllah sende güzel sonuclar alirsin cnm

Bence hastaneyi arayabilirsin devlet hastaneside olsa bilgi verir canim .ha birde ben bio kadin fitil alacağım yumurtlamaya kadar kullanayım diyorum
Canim hiç bi sıkıntın yoksa fitil kullanmakta zarar vermezmi ben cesaret edemedim çünkü bende enfeksiyon falan yok ama sen bilirsin yinede

Canim hiç bi sıkıntın yoksa fitil kullanmakta zarar vermezmi ben cesaret edemedim çünkü bende enfeksiyon falan yok ama sen bilirsin yinede
Enfeksiyon yok o zaman almayayım doğal ortam olsun bugün ağrım çok yumurtaliklarimda bakalim test aksama yapacagimesimi yediriyorum bakalim yumurtlamayi görene kadar perhize devam.

Birde ovulayon testi için su içme konusunda 1 saat yeterli mi 2 ,3 saat daha mi iyi

Enfeksiyon yok o zaman almayayım doğal ortam olsun bugün ağrım çok yumurtaliklarimda bakalim test aksama yapacagimesimi yediriyorum bakalim yumurtlamayi görene kadar perhize devam.
Benim daha var yumurtlamaya belki sen erken yumurtalarsin ağrın başladıysa
Birde ovulayon testi için su içme konusunda 1 saat yeterli mi 2 ,3 saat daha mi iyi
2 saat önceden cay çorba su kesiyorum 2 saatlik idrarla yapiyorum testimi

Canım en az 2 saat sıvı tükememek gerekiyor. Bunun içine meyve de dahil özellikle yaz ayları kavun karpuz üzüm vs gibi sululuk oranı fazla olan meyveleri de tüketmemelisin.

Canım en az 2 saat sıvı tükememek gerekiyor. Bunun içine meyve de dahil özellikle yaz ayları kavun karpuz üzüm vs gibi sululuk oranı fazla olan meyveleri de tüketmemelisin.
Haklısın canim tamam o zaman daha dikkatli olayım aslında sabah saatlerinde yapınca bu mümkün ilk idrarda sonra sıvı birsey almayıp 3 saat sonra test yapmak daha kolay ama akşam yaparken dikkatli olmak gerek demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…