- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.241
Allah razı olsun canım benim Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin inşallah burda hepimizin kalbi bir duası bir inşallah Rabbim nasibimize de yazacaktır ben inanıyorum olacak inşallahAmin canim benim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma
Inşallah ağustos ayi senin ayin olur kuzum sende o güzel haberi aliriz sende herzaman benim duamdasin
Ya ne güzel bir haber canimMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Yaaa canımmmmmm çok şükür nasıl mutlu oldum bilemezsinMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Dualarımızdasınız sizin için açıp uzun süre sonra yazdım Allaha emanet olunYa ne güzel bir haber canimrabbim sağlıkla hayirla kucağına almayi nasip etsin oğluşu nu darisi bizlerin başına
Cok sevindim kendime olmuş gibi inan
Dualarımızdasını canımYaaa canımmmmmm çok şükür nasıl mutlu oldum bilemezsin
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bizlere de dua etmeyi unutma olur mu
Oyyy masaallah Canim çok şükür çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin insaallah bizlerede dualarini eksik etme hayirlisiyla kucağına al oglusunu insaallahMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Amin kuzumAmin amin
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm
Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Amin amin canim inşallah rabbim bizede tattiri bu duyguyuAmin kuzumhayırlısıyla oğlun oluyor sevincini yaşayalım yarın seninle birlikte inşaallah
Canım senin bu hamileliğin diğerlerinden farklı mıydı belirtiler kusma vs...?Amin amin canim inşallah rabbim bizede tattiri bu duyguyu
Evet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistimCanım senin bu hamileliğin diğerlerinden farklı mıydı belirtiler kusma vs...?
Yaaa çok sevindim canım rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Erkektir Allah’ın izniyle canım sağlıklaEvet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistim
Bun hamilegimde yiyorum
Büyük kizimda 3 ay kadar kusma vardi küçükte tiksinme istahsizlik vardi.bunda bir kac seyden tiksindim bakalim cinsiyet ne cikacak
Inşallah canim yarin sende hamileyim diye yazarsınErkektir Allah’ın izniyle canım sağlıkla
Canim maşaallah hayirli olsun oğlunun, Rabbim sağlıklı sihhatli şekilde eline almani nasip etsin , canim bize neler yaptığını diyet takviye çatlama da mı deneme vs detaylı yazarsan çok sevinirimMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıranRuveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...
Canım nasılsın gittin mi doktora? Benim test yine negatif adet olmadım inşaallah kanda pozitif görürüm.Inşallah canim yarin sende hamileyim diye yazarsın
Gittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnmCanım nasılsın gittin mi doktora? Benim test yine negatif adet olmadım inşaallah kanda pozitif görürüm.
Yaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallahGittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnm
Inşallah hamilesindir kuzum hem kanda hem idrarda pozitifi gorurusun insllah
Insllah canim tam sevinemiyorum netleşmediği icin sağlıkla hayirla erkek bebek dediginide duyarim inşllahYaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?