Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Amin canim benim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma
Inşallah ağustos ayi senin ayin olur kuzum sende o güzel haberi aliriz sende herzaman benim duamdasin
Allah razı olsun canım benim Rabbim duası kabul olan kullarından eylesin inşallah burda hepimizin kalbi bir duası bir inşallah Rabbim nasibimize de yazacaktır ben inanıyorum olacak inşallah

Ya ne güzel bir haber canim rabbim sağlıkla hayirla kucağına almayi nasip etsin oğluşu nu darisi bizlerin başına
Cok sevindim kendime olmuş gibi inan

Yaaa canımmmmmm çok şükür nasıl mutlu oldum bilemezsin
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Bizlere de dua etmeyi unutma olur mu

Oyyy masaallah Canim çok şükür çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin insaallah bizlerede dualarini eksik etme hayirlisiyla kucağına al oglusunu insaallah

Amin amin
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm
Amin kuzum hayırlısıyla oğlun oluyor sevincini yaşayalım yarın seninle birlikte inşaallah

maşaallah berakallah çok sevindim canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun test hangi aşamadayken deneme yapmıştın?

Ya kızlar bir şey sorucam ben 16 sında yumurtlama gördüm 17 sinde çatladı. Bu ayın 28 inde ikinci kere yumurtlama gördüm fakat üç gündür çatlama olmuyor kafayı yicem hamilelik yok kan testi yapıldı neden böyle oldu başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 9CED2F96-0006-4063-959F-82C059ADFA2E.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 47
  • DFF28CDD-3FC7-48E5-BE88-1C2D35E3AE09.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım senin bu hamileliğin diğerlerinden farklı mıydı belirtiler kusma vs...?
Evet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistim
Bun hamilegimde yiyorum
Büyük kizimda 3 ay kadar kusma vardi küçükte tiksinme istahsizlik vardi.bunda bir kac seyden tiksindim bakalim cinsiyet ne cikacak

Yaaa çok sevindim canım rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Evet cnm farklilik var kizlarimda soğan,sarimsak tavuktan tiksinmistim
Bun hamilegimde yiyorum
Büyük kizimda 3 ay kadar kusma vardi küçükte tiksinme istahsizlik vardi.bunda bir kac seyden tiksindim bakalim cinsiyet ne cikacak
Erkektir Allah’ın izniyle canım sağlıkla

Canim maşaallah hayirli olsun oğlunun, Rabbim sağlıklı sihhatli şekilde eline almani nasip etsin , canim bize neler yaptığını diyet takviye çatlama da mı deneme vs detaylı yazarsan çok sevinirim

Canım nasılsın gittin mi doktora? Benim test yine negatif adet olmadım inşaallah kanda pozitif görürüm.
Gittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnm
Inşallah hamilesindir kuzum hem kanda hem idrarda pozitifi gorurusun insllah

Gittim cnm doktor küçük dedi ama bir çıkıntı görüyorum %60 erkege benzettim.dedi daha iyi sonuc icin dede 16.haftayi bekleyelim dedi cnm
Inşallah hamilesindir kuzum hem kanda hem idrarda pozitifi gorurusun insllah
Yaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallah

Yaa maşaallah kuzum çok sevindim erkek o Allah’ın izniyle netleşir 16.haftada sağlıkla gelsin inşaallah
Insllah canim tam sevinemiyorum netleşmediği icin sağlıkla hayirla erkek bebek dediginide duyarim inşllah
Rabbim hayirlisi ile sana ve tum isteyen arkadaslarima nasip.etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…