- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #6.221
Canım senin cinsiyet ne zaman belli oluyorTazeanneeee nasılsın cnm belirtin varmi?
Şükür kuzum sağ ol sen nasılsın.Tazeanneeee nasılsın cnm belirtin varmi?
Canım benim atesimde ciddi bir yükselme olmadı. 36.6 falan çıkıyordu hep normalde de hep fazla sicagimdir. Hala daha yüksek değil hep aynı.insallah hayırlı haberler alırız sendenŞükür kuzum sağ ol sen nasılsın.Bugün bat günümdü bu saat oldu henüz adet olmadım ama ateşim yükselmediği için hiç test yapmadım. Sabaha kadar adet olmazsam eğer test yapıp kan vermeye gideceğim. Ateşi yükselmeyip gebelik oluşan var mı?
Amin kuzumCanım benim atesimde ciddi bir yükselme olmadı. 36.6 falan çıkıyordu hep normalde de hep fazla sicagimdir. Hala daha yüksek değil hep aynı.insallah hayırlı haberler alırız senden
Aynen canım sabah test yap merak ediyorum ya inşallah oglus vardırAmin kuzumbenim ama 36.2 ve 36.4 çıkıyor bazen 36.0 hatta ateş ölçer bozuk değilse eğer bilmiyorum Sabah bir test yapıp kan vereyim en iyisi regl olmazsam.
Amin kuzum Allah razı olsunAynen canım sabah test yap merak ediyorum ya inşallah oglus vardır
Test yaptım canım şimdi silik çizgi dahi çıkmadı sabah kan vermeye gideceğim. Benim zaten kızımdada regl üstünden iki gün geçmişti idrarda yine çıkmayıp kanda çıkmıştı. Nasıl oluyor anlamıyorum kimisi 4 gün kala bile idrarda silik çizgi görürken bende çıkmıyor idrarda.Aynen canım sabah test yap merak ediyorum ya inşallah oglus vardır
Cnm şuan 11+5 cumartesi kontrele gidecegem bir aksilik çıkmazsa inşallah gosterirse öğrenirim diye dusunuyorum cnmCanım senin cinsiyet ne zaman belli oluyor
Cnm benim adet günü belirsiz bir çizgi vardi birgun sonra tekrar yaptim yine ayniydi kan testi yaptirdim 55 çıkmıştıTest yaptım canım şimdi silik çizgi dahi çıkmadı sabah kan vermeye gideceğim. Benim zaten kızımdada regl üstünden iki gün geçmişti idrarda yine çıkmayıp kanda çıkmıştı. Nasıl oluyor anlamıyorum kimisi 4 gün kala bile idrarda silik çizgi görürken bende çıkmıyor idrarda.kızımda öyle olmasa umutlanmazdım ama ne bileyim kana gideyim bir de bakalım
Üstteki adet günü yaptığın mı kuzum yok bende hiç belli olmuyor ikinci çizgi şimdi sağlık ocağına gidiyorum adet olmadım hala. Herşeyi geçtim gebelik olmasa duphaston kullandığım için bile bıraktıktan birkaç gün sonra adet gelmesi gerekirdi gelmedi bilemedimCnm benim adet günü belirsiz bir çizgi vardi birgun sonra tekrar yaptim yine ayniydi kan testi yaptirdim 55 çıkmıştı
Insallah seninde öyle olur cnm
Testimi attim cnm boyleydi zor görünüyordu
Canım inşallah hayırlı haberler verirsin bizeÜstteki adet günü yaptığın mı kuzum yok bende hiç belli olmuyor ikinci çizgi şimdi sağlık ocağına gidiyorum adet olmadım hala. Herşeyi geçtim gebelik olmasa duphaston kullandığım için bile bıraktıktan birkaç gün sonra adet gelmesi gerekirdi gelmedi bilemedim
Evet cnm üsteki adet günü yaptığım attakide ikinci günÜstteki adet günü yaptığın mı kuzum yok bende hiç belli olmuyor ikinci çizgi şimdi sağlık ocağına gidiyorum adet olmadım hala. Herşeyi geçtim gebelik olmasa duphaston kullandığım için bile bıraktıktan birkaç gün sonra adet gelmesi gerekirdi gelmedi bilemedim
Herkeste farklı oluyor kuzum. İnşallah kanda çıkarTest yaptım canım şimdi silik çizgi dahi çıkmadı sabah kan vermeye gideceğim. Benim zaten kızımdada regl üstünden iki gün geçmişti idrarda yine çıkmayıp kanda çıkmıştı. Nasıl oluyor anlamıyorum kimisi 4 gün kala bile idrarda silik çizgi görürken bende çıkmıyor idrarda.kızımda öyle olmasa umutlanmazdım ama ne bileyim kana gideyim bir de bakalım
Amin kuzum sağlık ocağı sonuçlar pazartesi çıkar dedi beklicem mecbur özele gidip 200 küsur vermek istemedimCanım inşallah hayırlı haberler verirsin bize
Benimde son üç gün kala bütün adet belirtilerim kesildi hala hiç ağrım sızım yok bundanda umutlanıyorum sanki adet gelecek olsa illaki her ay ağrım olurdu duramazdım. İki tane gebelik testi aldım gelirken pazar günü yapcam yarında çıkmaz gibi bekleyeyim. Dua et kuzum hem hamilesin hemde cuma günü sana bize isteyen herkese sağlıkla erkek evlatlar nasip olsun.Evet cnm üsteki adet günü yaptığım attakide ikinci gün
Canim adet günü hic agrim olmadi birde atesim falan yukselmedi üşüyordum bile
Insllah hamilesindir cnm guzel haberle gelirsin
Kan sonucu pazartesiye kaldı kuzum inşaallah sonuç sağlıklı gebelik olsunda oğluşa beklerimHerkeste farklı oluyor kuzum. İnşallah kanda çıkar
Amin aminBenimde son üç gün kala bütün adet belirtilerim kesildi hala hiç ağrım sızım yok bundanda umutlanıyorum sanki adet gelecek olsa illaki her ay ağrım olurdu duramazdım. İki tane gebelik testi aldım gelirken pazar günü yapcam yarında çıkmaz gibi bekleyeyim. Dua et kuzum hem hamilesin hemde cuma günü sana bize isteyen herkese sağlıkla erkek evlatlar nasip olsun.
Canım e nabızdan baksana görünür ordanKan sonucu pazartesiye kaldı kuzum inşaallah sonuç sağlıklı gebelik olsunda oğluşa beklerim
Ya varya sizlerin yorumları okudukça içim pır pır ediyorrrrAmin amin
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm
Amin canim benim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarımaYa varya sizlerin yorumları okudukça içim pır pır ediyorrrr
Hadi bakalım bir oğluş haberi de senden gelsin inşallah canım benim dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?