Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tazeanneeee nasılsın cnm belirtin varmi?
Şükür kuzum sağ ol sen nasılsın. Bugün bat günümdü bu saat oldu henüz adet olmadım ama ateşim yükselmediği için hiç test yapmadım. Sabaha kadar adet olmazsam eğer test yapıp kan vermeye gideceğim. Ateşi yükselmeyip gebelik oluşan var mı?

Son düzenleme:
Canım benim atesimde ciddi bir yükselme olmadı. 36.6 falan çıkıyordu hep normalde de hep fazla sicagimdir. Hala daha yüksek değil hep aynı.insallah hayırlı haberler alırız senden

Canım benim atesimde ciddi bir yükselme olmadı. 36.6 falan çıkıyordu hep normalde de hep fazla sicagimdir. Hala daha yüksek değil hep aynı.insallah hayırlı haberler alırız senden
Amin kuzum benim ama 36.2 ve 36.4 çıkıyor bazen 36.0 hatta ateş ölçer bozuk değilse eğer bilmiyorum Sabah bir test yapıp kan vereyim en iyisi regl olmazsam.

Aynen canım sabah test yap merak ediyorum ya inşallah oglus vardır
Test yaptım canım şimdi silik çizgi dahi çıkmadı sabah kan vermeye gideceğim. Benim zaten kızımdada regl üstünden iki gün geçmişti idrarda yine çıkmayıp kanda çıkmıştı. Nasıl oluyor anlamıyorum kimisi 4 gün kala bile idrarda silik çizgi görürken bende çıkmıyor idrarda. kızımda öyle olmasa umutlanmazdım ama ne bileyim kana gideyim bir de bakalım

Cnm benim adet günü belirsiz bir çizgi vardi birgun sonra tekrar yaptim yine ayniydi kan testi yaptirdim 55 çıkmıştı
Insallah seninde öyle olur cnm
Testimi attim cnm boyleydi zor görünüyordu

Eklentiler

• Screenshot_20210730-070149_Snapchat.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 65
Cnm benim adet günü belirsiz bir çizgi vardi birgun sonra tekrar yaptim yine ayniydi kan testi yaptirdim 55 çıkmıştı
Insallah seninde öyle olur cnm
Testimi attim cnm boyleydi zor görünüyordu
Üstteki adet günü yaptığın mı kuzum yok bende hiç belli olmuyor ikinci çizgi şimdi sağlık ocağına gidiyorum adet olmadım hala. Herşeyi geçtim gebelik olmasa duphaston kullandığım için bile bıraktıktan birkaç gün sonra adet gelmesi gerekirdi gelmedi bilemedim

Canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize

Evet cnm üsteki adet günü yaptığım attakide ikinci gün
Canim adet günü hic agrim olmadi birde atesim falan yukselmedi üşüyordum bile
Insllah hamilesindir cnm guzel haberle gelirsin

Herkeste farklı oluyor kuzum. İnşallah kanda çıkar

Canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize
Amin kuzum sağlık ocağı sonuçlar pazartesi çıkar dedi beklicem mecbur özele gidip 200 küsur vermek istemedim inşaallah adet olmadım ya umut var gibi
Evet cnm üsteki adet günü yaptığım attakide ikinci gün
Canim adet günü hic agrim olmadi birde atesim falan yukselmedi üşüyordum bile
Insllah hamilesindir cnm guzel haberle gelirsin
Benimde son üç gün kala bütün adet belirtilerim kesildi hala hiç ağrım sızım yok bundanda umutlanıyorum sanki adet gelecek olsa illaki her ay ağrım olurdu duramazdım. İki tane gebelik testi aldım gelirken pazar günü yapcam yarında çıkmaz gibi bekleyeyim. Dua et kuzum hem hamilesin hemde cuma günü sana bize isteyen herkese sağlıkla erkek evlatlar nasip olsun.

Amin amin
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm

Amin amin
Ya canim benim dua etmemi rabbim insllah bu mübarek gün hürmetine guzel haberler almayi nasip etsin insllah oğlusun geliyordur canim
Bende yarin gidecegem doktora inşllah oğluş haberi alirim cnm
Ya varya sizlerin yorumları okudukça içim pır pır ediyorrrr
Hadi bakalım bir oğluş haberi de senden gelsin inşallah canım benim dualarımdasın

Ya varya sizlerin yorumları okudukça içim pır pır ediyorrrr
Hadi bakalım bir oğluş haberi de senden gelsin inşallah canım benim dualarımdasın
Amin canim benim rabbim güzel haberler almayi nasip etsin bana ve isteyen tüm arkadaşlarıma
Inşallah ağustos ayi senin ayin olur kuzum sende o güzel haberi aliriz sende herzaman benim duamdasin

Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için cinsiyet kesinleşmesini bekledim ve çok şükür Rabbime bugun oğlum olacağını gördüm öğrendim...Burda konustugumuz bana vakit ayıran Ruveydam2015 M Maviayyy R rana20 teşekkür ederim tekrar hayırlı haberimi paylaşmak istedim...Dualarım isteyen dileyen arkadaşlar için...Son olarak da hiçbirşeyi çok didiklemeyin Belli başlı şeyleri yapın burda konuştuğumuz sonrasında teslim olup Allaha dua edin sadece Allah kucağınızı boş bırakmasın kalın sağlıcakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…