Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
İlk defa kullanıyorum bu testleri bilmiyorum o yüzden daha önce yapmadım ne kadar pik de kalacak onu bile bilmiyorum

Tahmini kaç saate çatlar acaba yani çatlamaya başlamış demi
Canım gece ki halini bilemiyoruz ama şuan C çizgisi T ye göre silik yani T nin koyu hali olduğu için çatlama aşamasına geçmiş demek oluyor silinme başlayınca çatlama gerçekleşir. 3 saat sonra dediğim şekilde testi tekrar yap su iç mutlaka sonra bakarız

Eşim gidiyor 2 de tamam canım 12 buçuk da yapsam olurmu saat 10 da yaptım bunu

İlk defa kullanıyorum bu testleri bilmiyorum o yüzden daha önce yapmadım ne kadar pik de kalacak onu bile bilmiyorum
Kızlarında dedigi gibi madem ilk bilmiyosun 3 saat daha bekleyelim ama çata gecmis görünüyo yarim bardak su ic tekrar yap bakalim nasil cikacak

Rabbim gonlunden geceni nasip etsin cnm dualardasın Ruveydam2015 yazmis namazi kilmayi unutma insallah oğlum oluyor sevincini yasarsin
İnşallah canım sen hamilesin dua et bana sağlıkla al oglunu kucagina inşallah rabbim evlat acısı yaşatmasın sizlere inanın size edebileceğim en büyük dua budur Allah size hayırlı sağlıklı Salih erkek bebekler nasip etsin inşallah yanık yüreğimle dua ediyorum inanın ki Rabbim yüzünuzu güldürsün

Tamam canım 12 buçuk gibi yapicam bidaha bunu 10 da yaptım dua edin nolur
Kızlar testlerden anlıyor ben anlamıyorum ama ilk defa test yapıyorsan, gelecek aya mı ertelesen acaba? Kendini tanımış olursun. Deneme yapacaksan da sakin olmalısın, duanı ve kızların söylediklerini yap bence. Gönlündeki olsun İnşallah

Amin canim amin
Senin icin ayet-el kürsü okudum rabbim.senin ve burdaki arkadaslarimizinda duasini kabul etsin

Onu bende düşündüm canım ama eşim şu anda çocuk konusunda ikna olmuş durumda birdahaki ay vazgeçebilir hatta her an vazgeçebilir

Cnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalar . Hayırlısıyla kucağına al İnşallah
Rüyalar yorumlara göre sekilleniyormus cnm sende istediğin şeye yor insAllah hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin Rabbimamin cnm Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…