- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.241
İlk defa kullanıyorum bu testleri bilmiyorum o yüzdencanim sakin heyecan yapma denemeden önce 2 rekat namaz kıl dua et eşin bilmiyomus ama sert bi kahve yap içsin soylersende bolgesel soğuk dus yapsın bitter cikolata varsa ver yesin. 3 saat sonra yine test yap at bize canim. Bide daha evvel yaptin mi pik ne kadar sürüyor ne kadarda catlama oluyo biliyo musun
Canım gece ki halini bilemiyoruz ama şuan C çizgisi T ye göre silik yani T nin koyu hali olduğu için çatlama aşamasına geçmiş demek oluyor silinme başlayınca çatlama gerçekleşir. 3 saat sonra dediğim şekilde testi tekrar yap su iç mutlaka sonra bakarızTahmini kaç saate çatlar acaba yani çatlamaya başlamış demi
Eşim gidiyor 2 deCanım gece ki halini bilemiyoruz ama şuan C çizgisi T ye göre silik yani T nin koyu hali olduğu için çatlama aşamasına geçmiş demek oluyor silinme başlayınca çatlama gerçekleşir. 3 saat sonra dediğim şekilde testi tekrar yap su iç mutlaka sonra bakarız
Kızlarında dedigi gibi madem ilk bilmiyosun 3 saat daha bekleyelim ama çata gecmis görünüyo yarim bardak su ic tekrar yap bakalim nasil cikacakİlk defa kullanıyorum bu testleri bilmiyorum o yüzdendaha önce yapmadım ne kadar pik de kalacak onu bile bilmiyorum
Tamam canım 12 buçuk gibi yapicam bidaha bunu 10 da yaptım dua edin nolurKızlarında dedigi gibi madem ilk bilmiyosun 3 saat daha bekleyelim ama çata gecmis görünüyo yarim bardak su ic tekrar yap bakalim nasil cikacak
Olur canım yapEşim gidiyor 2 detamam canım 12 buçuk da yapsam olurmu saat 10 da yaptım bunu
Rabbim gonlunden geceni nasip etsin cnm dualardasınTamam canım 12 buçuk gibi yapicam bidaha bunu 10 da yaptım dua edin nolur
İnşallah canım sen hamilesin dua et bana sağlıkla al oglunu kucagina inşallah rabbim evlat acısı yaşatmasın sizlere inanın size edebileceğim en büyük dua budurRabbim gonlunden geceni nasip etsin cnm dualardasınRuveydam2015 yazmis namazi kilmayi unutma insallah oğlum oluyor sevincini yasarsin
Kızlar testlerden anlıyor ben anlamıyorum ama ilk defa test yapıyorsan, gelecek aya mı ertelesen acaba? Kendini tanımış olursun. Deneme yapacaksan da sakin olmalısın, duanı ve kızların söylediklerini yap bence. Gönlündeki olsun İnşallahTamam canım 12 buçuk gibi yapicam bidaha bunu 10 da yaptım dua edin nolur
Amin canim aminİnşallah canım sen hamilesin dua et bana sağlıkla al oglunu kucagina inşallah rabbim evlat acısı yaşatmasın sizlere inanın size edebileceğim en büyük dua budurAllah size hayırlı sağlıklı Salih erkek bebekler nasip etsin inşallah yanık yüreğimle dua ediyorum inanın ki Rabbim yüzünuzu güldürsün
Onu bende düşündüm canım ama eşim şu anda çocuk konusunda ikna olmuş durumdaKızlar testlerden anlıyor ben anlamıyorum ama ilk defa test yapıyorsan, gelecek aya mı ertelesen acaba? Kendini tanımış olursun. Deneme yapacaksan da sakin olmalısın, duanı ve kızların söylediklerini yap bence. Gönlündeki olsun İnşallah
Amin canım inşallah Allah hayırlısı ile gönlümüzun muradını yasatsin bizlere inşallahAmin canim amin
Senin icin ayet-el kürsü okudum rabbim.senin ve burdaki arkadaslarimizinda duasini kabul etsin
Ultra pikte canım silinmeyi görünce deneme yaparsın hadi inşallah erkek bebeğe hamile kalırsın
Tmm canim hadi insaallah rast gelsin işinTamam canım 12 buçuk gibi yapicam bidaha bunu 10 da yaptım dua edin nolur
İnşallah canımUltra pikte canım silinmeyi görünce deneme yaparsın hadi inşallah erkek bebeğe hamile kalırsın
Rüyalar yorumlara göre sekilleniyormus cnm sende istediğin şeye yor insAllah hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin RabbimCnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalar. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah
Canım bol havuç ye çok etkisi olmuştu bende çatlamayaTahmini kaç saate çatlar acaba yani çatlamaya başlamış demi
Havuç yok şu anda ama bakım yarim saat sonra yapacam testi yine ultra pikdeyse o zaman alırım yerim mecbur akşama denerim silinme olmazsaCanım bol havuç ye çok etkisi olmuştu bende çatlamaya
Evet öyle yap olmadı zaten çatlayınca 24 saat vaktin var ben buradayım msj at testi yaptınmı görürümHavuç yok şu anda ama bakım yarim saat sonra yapacam testi yine ultra pikdeyse o zaman alırım yerim mecbur akşama denerim silinme olmazsa
Evet öyle yap olmadı zaten çatlayınca 24 saat vaktin var ben buradayım msj at testi yaptınmı görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?