Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Gerçekten de en önemlisi duabiz tedbiri alalım taktik Allah'ın

Cnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalar . Hayırlısıyla kucağına al İnşallah
Canım rüyanın anlamını çok net iki kızın var .inşallah o farklı olan bilezikte erkek olacak Allah'ın izniyle

R rana20 M Maviayyy
Hanımlar bakarmisiniz hafif açılma var gibi benmi yanlış görüyor um
Eki Görüntüle 2948507
Canım C koyulaşmaya başlamış sanki çatlamaya geçmiş gibi testin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. Gece ki durumunu bilseydik testin daha net yorum yapardım. Sen kalbinin sesini dinle unutma ki kaderinde ne varsa her türlü onu yaşayacaksın zaten bunların hepsi bahane namazını kıl duanı et denemeni yap Rabbim gönül muradıyla müjdelediği kullarından eylesin inşallah

Kızlar şimdi size bir soru geçen ay dr gittim bebek düşünüyorum diye ultrason la yumurtalara ve dikişlere baktı folibol antibiyotik iki tane neo penotran l fitil verdi 7tane kullandım bu ay adetim siyah ve az geldi neden acaba bilginiz varmı 3kızım var son şansım yaş 39 bu ayda deneme yapıcaktım napıyim ertelesemmi yoksa denesemmi Rabbim hepimize nasip etsin

Canım içinden geliyorsa değerlendir bu ayı.bende bu ay deneyecem inşallah. bir sürü pürüz çıktı halada çıkıyor ama bu ayı seviyorum ve denemek istiyorum Kasım ve Aralık aylarını çok seviyorum

Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence Dr sanırım biraz enfeksiyon görmüş o sebeple fitil vermiş neo penotran 7li olan fitili baya etkili bi fitil eğer kronik şekilde değilse bu enfeksiyon büyük ihtimalle geçirir. Adetin mevsimsel olarak öyle olmuş olabilir bir sorun olsa Dr görürdü diye düşünüyorum.

Ben de kullandım o fitili deneme yapmadan önce. Bayağı bi akıntım olmuştu fitil kullanırken. Benim adetim bir ay koyu renk ve az, bir ay fazla gelir. Fitille ilgisi yoktır belki. Sen kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…