- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.261
Açılma yok sanki.R rana20 M Maviayyy
Hanımlar bakarmisiniz hafif açılma var gibi benmi yanlış görüyor um
Eki Görüntüle 2948507
Deneme yapayimmiAçılma yok sanki.
Gerçekten de en önemlisi duaCanım şöyle ki her bünye kendine göre değişkenlik gösterebilir. Bazılarında pik sonrası çatta erkek olan oldu bazılarında çattan önce erkek olan oldu bazılarında silinmede erkek olan oldu. Çok eskilerden bildiklerim var ki erkek bebek anını yakalayıp kızı olan da oldu. Benim sana tavsiyem şu ki kafanda büyütüp stres yapma Allaha sığın kalbini ferah tut ve ultra pikken yada ilk silinmede denemeni yap. Daha önce bi kendini takip etmiş olsaydın kaç saat pik kalıyor testin kaç saatte çata geçiyor bilgimiz olurdu ama olsun içinden geldiği gibi yap sen testini doğru şekilde yap takibini bırakma gerisini Allaha havale et
Canım rüyanın anlamını çok net iki kızın var .inşallah o farklı olan bilezikte erkek olacak Allah'ın izniyleCnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalar. Hayırlısıyla kucağına al İnşallah
Canım benim gördüğüm daha çok koyulaşmış gibiR rana20 M Maviayyy
Eki Görüntüle 2948507
Deneme yapacam şimdiCanım benim gördüğüm daha çok koyulaşmış gibi
Canım C koyulaşmaya başlamış sanki çatlamaya geçmiş gibi testin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. Gece ki durumunu bilseydik testin daha net yorum yapardım. Sen kalbinin sesini dinle unutma ki kaderinde ne varsa her türlü onu yaşayacaksın zaten bunların hepsi bahaneR rana20 M Maviayyy
Eki Görüntüle 2948507
Hakkında hayırlısı tam pik yapmış canımDeneme yapacam şimdi
Canim daha cook koyulasmis gibi geldi saglikla gelsin oğlun insllahR rana20 M Maviayyy
Eki Görüntüle 2948507
Canım içinden geliyorsa değerlendir bu ayı.bende bu ay deneyecem inşallah. bir sürü pürüz çıktı halada çıkıyor ama bu ayı seviyorum ve denemek istiyorum Kasım ve Aralık aylarını çok seviyorumKızlar şimdi size bir soru geçen ay dr gittim bebek düşünüyorum diye ultrason la yumurtalara ve dikişlere baktı folibol antibiyotik iki tane neo penotran l fitil verdi 7tane kullandım bu ay adetim siyah ve az geldi neden acaba bilginiz varmı 3kızım var son şansım yaş 39 bu ayda deneme yapıcaktım napıyim ertelesemmi yoksa denesemmi Rabbim hepimize nasip etsin
Canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap benceKızlar şimdi size bir soru geçen ay dr gittim bebek düşünüyorum diye ultrason la yumurtalara ve dikişlere baktı folibol antibiyotik iki tane neo penotran l fitil verdi 7tane kullandım bu ay adetim siyah ve az geldi neden acaba bilginiz varmı 3kızım var son şansım yaş 39 bu ayda deneme yapıcaktım napıyim ertelesemmi yoksa denesemmi Rabbim hepimize nasip etsin
YaaaCanım rüyanın anlamını çok net iki kızın var .inşallah o farklı olan bilezikte erkek olacak Allah'ın izniyle
Ben de kullandım o fitili deneme yapmadan önce. Bayağı bi akıntım olmuştu fitil kullanırken. Benim adetim bir ay koyu renk ve az, bir ay fazla gelir. Fitille ilgisi yoktır belki. Sen kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap bence.Kızlar şimdi size bir soru geçen ay dr gittim bebek düşünüyorum diye ultrason la yumurtalara ve dikişlere baktı folibol antibiyotik iki tane neo penotran l fitil verdi 7tane kullandım bu ay adetim siyah ve az geldi neden acaba bilginiz varmı 3kızım var son şansım yaş 39 bu ayda deneme yapıcaktım napıyim ertelesemmi yoksa denesemmi Rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?