- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.221
Ben hem ultra pikken denerim hemde silinmede Rabbim hayırlısıyla ölen kızımın beşiğini sağlıklı hayırlı Salih bir erkek bebek ile doldurup yüreğimi soğutur inşallah .. dua edin banaCanım şöyle ki her bünye kendine göre değişkenlik gösterebilir. Bazılarında pik sonrası çatta erkek olan oldu bazılarında çattan önce erkek olan oldu bazılarında silinmede erkek olan oldu. Çok eskilerden bildiklerim var ki erkek bebek anını yakalayıp kızı olan da oldu. Benim sana tavsiyem şu ki kafanda büyütüp stres yapma Allaha sığın kalbini ferah tut ve ultra pikken yada ilk silinmede denemeni yap. Daha önce bi kendini takip etmiş olsaydın kaç saat pik kalıyor testin kaç saatte çata geçiyor bilgimiz olurdu ama olsun içinden geldiği gibi yap sen testini doğru şekilde yap takibini bırakma gerisini Allaha havale et
Yok canım ben iki aydır hamile kalamadımHayırlısı. Senin de mi kimyasal olmuştu bu ay canım. Regl olmaya başlamıştın. Ben tekrar denesem mi bu ay bilmiyorum. Kanamam epey çok. 2. Gün bugün. Baya kan kaybettim. Tekrar gebe kalmaya çalışmak zor olabilir diyorum.
Aynen bakıcam duruma göreCanım içinden geliyorsa değerlendir bu ayı.
Sen Allaha teslim ol yeter canım Rabbim sağlıkla gönül muradını nasip etsin inşallahBen hem ultra pikken denerim hemde silinmede Rabbim hayırlısıyla ölen kızımın beşiğini sağlıklı hayırlı Salih bir erkek bebek ile doldurup yüreğimi soğutur inşallah .. dua edin bana
Ayy de mi yaa kafa kalmadi kizlar yazmistiya hp ile ilgiliBen hamileyim cnm.
Allah'a sığındım zaten dua ediyorum benim için 3 ihlas bir Fatiha okurmusunuzSen Allaha teslim ol yeter canım Rabbim sağlıkla gönül muradını nasip etsin inşallah
Valla benim bildirimde erkek bebek cnm altın bilezik bende ramazanda rüyamda görmüştüm 3 tane eski bileziğin vardı bir çifte yeni almıştım cnm ve 3 bilezigimden2 tanesi aynıydı bir tanesi tekti bende araştırdım.erkek bebek diyordu kendimce söyle yorumladım büyük kızım tek birde ikiz kızlarım var yeni olanda olacak olan erkek bebek hatta 2 tane aynıydı dedim.belki ikiz erkek olur ama Rabbime şükür su an bebisim erkek bebekKızlar ya, ben cinsiyet öğrenmeyecem dedikçe, rüyalarım bana kızın olacak deyip duruyor. Rüyamda, çantama bilezikler takılmış, aa iyiki düşmemişler diyorum. Bakıyorum ikisi benim altın bileziğim, biri de gri renkli bilezik, bu altın değilmiş diyorum. İntwrnete baktım, altın bilezik kız bebek diyor
Cnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalarValla benim bildirimde erkek bebek cnm altın bilezik bende ramazanda rüyamda görmüştüm 3 tane eski bileziğin vardı bir çifte yeni almıştım cnm ve 3 bilezigimden2 tanesi aynıydı bir tanesi tekti bende araştırdım.erkek bebek diyordu kendimce söyle yorumladım büyük kızım tek birde ikiz kızlarım var yeni olanda olacak olan erkek bebek hatta 2 tane aynıydı dedim.belki ikiz erkek olur ama Rabbime şükür su an bebisim erkek bebek
Canım testin ultra pik yapmış yani şuan çatlama aşamasına gelmiş demek oluyor Tnin C çizgisinden daha koyu olması. Bence deneme şansın varsa tam zamanı yine de kendin bilirsin tabi
Altın bilezik erkek bebeğe işarettir.çünkü oğlumda benim için istihareye yatan kişi görmüştüKızlar ya, ben cinsiyet öğrenmeyecem dedikçe, rüyalarım bana kızın olacak deyip duruyor. Rüyamda, çantama bilezikler takılmış, aa iyiki düşmemişler diyorum. Bakıyorum ikisi benim altın bileziğim, biri de gri renkli bilezik, bu altın değilmiş diyorum. İntwrnete baktım, altın bilezik kız bebek diyor
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahAllah'a sığındım zaten dua ediyorum benim için 3 ihlas bir Fatiha okurmusunuz
Tahmini kaç saate çatlar acaba yani çatlamaya başlamış demiCanım testin ultra pik yapmış yani şuan çatlama aşamasına gelmiş demek oluyor Tnin C çizgisinden daha koyu olması. Bence deneme şansın varsa tam zamanı yine de kendin bilirsin tabi
Allah razı olsun canım Allah ne muradın iz varsa versin inşallahOkudum Rabbim kabul etsin inşallah
3 saat sonra tekrar yap hafif silinme olursa denersinTahmini kaç saate çatlar acaba yani çatlamaya başlamış demi
Off çok heyecanlıyım eşim bile farketti onun haberi yok erkek bebek için yaptığımdan3 saat sonra tekrar yap hafif silinme olursa denersin
canim sakin heyecan yapma denemeden önce 2 rekat namaz kıl dua et eşin bilmiyomus ama sert bi kahve yap içsin soylersende bolgesel soğuk dus yapsın bitter cikolata varsa ver yesin. 3 saat sonra yine test yap at bize canim. Bide daha evvel yaptin mi pik ne kadar sürüyor ne kadarda catlama oluyo biliyo musunOff çok heyecanlıyım eşim bile farketti onun haberi yok erkek bebek için yaptığımdannoldu sana diyo yeni gelin gibi yanakların al al olmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?