Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben hem ultra pikken denerim hemde silinmede Rabbim hayırlısıyla ölen kızımın beşiğini sağlıklı hayırlı Salih bir erkek bebek ile doldurup yüreğimi soğutur inşallah .. dua edin bana

Kızlar ya, ben cinsiyet öğrenmeyecem dedikçe, rüyalarım bana kızın olacak deyip duruyor. Rüyamda, çantama bilezikler takılmış, aa iyiki düşmemişler diyorum. Bakıyorum ikisi benim altın bileziğim, biri de gri renkli bilezik, bu altın değilmiş diyorum. İntwrnete baktım, altın bilezik kız bebek diyor

Ben hem ultra pikken denerim hemde silinmede Rabbim hayırlısıyla ölen kızımın beşiğini sağlıklı hayırlı Salih bir erkek bebek ile doldurup yüreğimi soğutur inşallah .. dua edin bana
Sen Allaha teslim ol yeter canım Rabbim sağlıkla gönül muradını nasip etsin inşallah

Valla benim bildirimde erkek bebek cnm altın bilezik bende ramazanda rüyamda görmüştüm 3 tane eski bileziğin vardı bir çifte yeni almıştım cnm ve 3 bilezigimden2 tanesi aynıydı bir tanesi tekti bende araştırdım.erkek bebek diyordu kendimce söyle yorumladım büyük kızım tek birde ikiz kızlarım var yeni olanda olacak olan erkek bebek hatta 2 tane aynıydı dedim.belki ikiz erkek olur ama Rabbime şükür su an bebisim erkek bebek

Cnm benim de öyle, 2si benim eski bileziğim, biri yeni ama altın değil, farklı. Neyse isteğimize yoralım, öyle çıksın.Hamile kaldım kalalı hep rüyalar . Hayırlısıyla kucağına al İnşallah

Altın bilezik erkek bebeğe işarettir.çünkü oğlumda benim için istihareye yatan kişi görmüştü

Off çok heyecanlıyım eşim bile farketti onun haberi yok erkek bebek için yaptığımdan noldu sana diyo yeni gelin gibi yanakların al al olmuş dedi
canim sakin heyecan yapma denemeden önce 2 rekat namaz kıl dua et eşin bilmiyomus ama sert bi kahve yap içsin soylersende bolgesel soğuk dus yapsın bitter cikolata varsa ver yesin. 3 saat sonra yine test yap at bize canim. Bide daha evvel yaptin mi pik ne kadar sürüyor ne kadarda catlama oluyo biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…