- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.201
Pike yaklaşmış canım testine düzenli devam et sıvı alımına dikkat et muhtemelen yarın çatlar@MaviAy canim eflatun rana ve birbilsen i sen etiketlermisin açılmadı bende tek seni etiketleyebildim
Eki Görüntüle 2948372
Peki teşekkürler yarın yapınca tekrar aticam sizePike yaklaşmış canım testine düzenli devam et sıvı alımına dikkat et muhtemelen yarın çatlar
Ovulasyon testi yapıyorum bakalım artık kararsızım daha yumurtlamayayı görmedim 2,3 gün çörek otu bal tarçın yaptım devamı gelmedi midemi kötü yaptı eşim deneyelim diyor bakalım kısmet artıkCanım nasılsın sen bu ay deneme yapacakmisin?
Yaa kısmet değilmiş vardır bundada bir hayır canın sağolsun canımKızlar sanırım kimyasalmış, sabah 6 da kanama oldu, regl gibi. ara ara kasılmalarla atıyorum. hayırlısı.. bu yıl olmayacak herhalde, bu ikinci, üçüncü deneme.. bir düşük bir tutmama bir de kimyasal oldu. doktora gitmem gerekir mi bilmiyorum.. önümüzdeki ay tekrar denenir mi bilmiyorum..
Yaa çok şükür inşallah kesin erkek dediğin günlerde gelir hayırlısıylaHanımlar nasılsınızBen cuma günü doktora gittim doktor hem karından ultrasonla hem de vajinal ultrason ile baktı ve %70 erkek gibi dedi emin konuşamadı çünkü tam o aradan kordonu da geçiyormuş bazen yanılıyoruz kız bebeklerde de klitoris şişmesi de olabiliyor erkek sanılıyor dedi bende umuda kapılmak istemiyorum ama böyle birşey yaşayan oldu mu bu arada 12+3 günlüktü
Hayırlısı. Senin de mi kimyasal olmuştu bu ay canım. Regl olmaya başlamıştın. Ben tekrar denesem mi bu ay bilmiyorum. Kanamam epey çok. 2. Gün bugün. Baya kan kaybettim. Tekrar gebe kalmaya çalışmak zor olabilir diyorum.Yaa kısmet değilmiş vardır bundada bir hayır canın sağolsun canım
Aynen canim limon alkali yapiyoGülü seven dikenine katlanır mecbur içecembide limonlu su içiyorum sabah aç karına onunda faydası olur dimi canım
Canım benim yaa Rabbim razı olsun unutmayıp dualarında beni de andığın içinİyiyim elhamdülillah canım arkadaşımsen nasılsın, hamilelik güzel gidiyor 7 ay doldu canım 31 haftalık olacak bu hafta, 24 Kasım randevum var devlet Hastanesi'ne randevu bulmak çok zorlaştı güzel Allah'ım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hep dualarımdasınız inşallah L Lilarengim1 ve R rana20 arkadaşlarımızında güzel haberlerini okumak nasip olur buradan
Cnm biz 2 yıldır saka su içiyoruz, buna rağmen idrarda ph 6 çıktı. En ufak bir enfeksiyon, ph ı düşürüyor.Sen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsın
Canım testin bugün pik yapabilir. Sıvı alımına dikkat ederek gün boyu sıkı takip et burada paylaşırsan yorum yaparız hiç stres yapma sakin ol@MaviAy canim eflatun rana ve birbilsen i sen etiketlermisin açılmadı bende tek seni etiketleyebildim
Eki Görüntüle 2948372
Canım içinden geliyorsa değerlendir bu ayı.Ovulasyon testi yapıyorum bakalım artık kararsızım daha yumurtlamayayı görmedim 2,3 gün çörek otu bal tarçın yaptım devamı gelmedi midemi kötü yaptı eşim deneyelim diyor bakalım kısmet artık
Bir saat içinde yapicam testi sizle paylasicam tekrarCanım testin bugün pik yapabilir. Sıvı alımına dikkat ederek gün boyu sıkı takip et burada paylaşırsan yorum yaparız hiç stres yapma sakin ol
Aynen öyle canim enfeksiyon iltihap hemen etkiliyo ama sen devam et kuzum 6 bile kötü değil 7 zaten sınır diye biliyorum sakaya devam insaallahCnm biz 2 yıldır saka su içiyoruz, buna rağmen idrarda ph 6 çıktı. En ufak bir enfeksiyon, ph ı düşürüyor.
Tamam canım bekliyorumBir saat içinde yapicam testi sizle paylasicam tekrar
İlk idrar bir saat önce yaptım da su içmedim dün dediğin gibi yapmıştım önce koyu çıktı sonradan su içip bekledim açıldı tekrar çizgi ondan canım içmedim saat 10 u bekliyorum eşim 2 de gidiyor ise akşam 11 buçuk da gelecekTamam canım bekliyorum
Testini yaparken şöyle yap ; sabah ilk idrarı wc yaptıktan sonra yarım su bardağı su iç 3 saat bekle sonra testini yap. Tekrar yarım su bardağı su iç 3 saat sonra tekrar test yap bu şekilde yaparsan en doğru sonucu alırsın.
Canım bazen testte dalgalanma dediğimiz durum oluyor o an lh salgılanmayıp 2 saat sonra salgılanıyor bu çok sık yaşana bir durumdur. En sağlıklı olanı 3 saat bekleyip yapmaktır. Ve o arada mutlaka su içmem lazım ki idrardan baktığımız için içeride bir birikim olsun bence 3 saat bekleyerek yap testini. Bu ay ilk deneme mi testle?İlk idrar bir saat önce yaptım da su içmedim dün dediğin gibi yapmıştım önce koyu çıktı sonradan su içip bekledim açıldı tekrar çizgi ondan canım içmedim saat 10 u bekliyorum eşim 2 de gidiyor ise akşam 11 buçuk da gelecek
Canim testi 3 saatte bir yapinca yarim bardak su muhakkak ic az icersen testin hep koyu çıkarİlk idrar bir saat önce yaptım da su içmedim dün dediğin gibi yapmıştım önce koyu çıktı sonradan su içip bekledim açıldı tekrar çizgi ondan canım içmedim saat 10 u bekliyorum eşim 2 de gidiyor ise akşam 11 buçuk da gelecek
Evet canım ilk defa deniyorum testle ve ne zaman deneme yapmam gerekiyor onu bilemiyorum pik olunca mi yoksa silinmeyi gördükten sonra mı ? Sence ?Canım bazen testte dalgalanma dediğimiz durum oluyor o an lh salgılanmayıp 2 saat sonra salgılanıyor bu çok sık yaşana bir durumdur. En sağlıklı olanı 3 saat bekleyip yapmaktır. Ve o arada mutlaka su içmem lazım ki idrardan baktığımız için içeride bir birikim olsun bence 3 saat bekleyerek yap testini. Bu ay ilk deneme mi testle?
Canım şöyle ki her bünye kendine göre değişkenlik gösterebilir. Bazılarında pik sonrası çatta erkek olan oldu bazılarında çattan önce erkek olan oldu bazılarında silinmede erkek olan oldu. Çok eskilerden bildiklerim var ki erkek bebek anını yakalayıp kızı olan da oldu. Benim sana tavsiyem şu ki kafanda büyütüp stres yapma Allaha sığın kalbini ferah tut ve ultra pikken yada ilk silinmede denemeni yap. Daha önce bi kendini takip etmiş olsaydın kaç saat pik kalıyor testin kaç saatte çata geçiyor bilgimiz olurdu ama olsun içinden geldiği gibi yap sen testini doğru şekilde yap takibini bırakma gerisini Allaha havale etEvet canım ilk defa deniyorum testle ve ne zaman deneme yapmam gerekiyor onu bilemiyorum pik olunca mi yoksa silinmeyi gördükten sonra mı ? Sence ?
Ben hamileyim cnm.Aynen öyle canim enfeksiyon iltihap hemen etkiliyo ama sen devam et kuzum 6 bile kötü değil 7 zaten sınır diye biliyorum sakaya devam insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?