Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yaa kısmet değilmiş vardır bundada bir hayır canın sağolsun canım

Yaa çok şükür inşallah kesin erkek dediğin günlerde gelir hayırlısıyla

Yaa kısmet değilmiş vardır bundada bir hayır canın sağolsun canım
Hayırlısı. Senin de mi kimyasal olmuştu bu ay canım. Regl olmaya başlamıştın. Ben tekrar denesem mi bu ay bilmiyorum. Kanamam epey çok. 2. Gün bugün. Baya kan kaybettim. Tekrar gebe kalmaya çalışmak zor olabilir diyorum.

Canım benim yaa Rabbim razı olsun unutmayıp dualarında beni de andığın için
İnşAllah sağlıkla hayırlı haberler vermek nasip olur bizlere de
Hay maşallah kuzuma benim nasılda büyümüş annesi sağlıkla doğsun Rabbim evinizi cennet kokusuyla doldursun miss gibi pamuk kuzunuza sağlıkla kavuşun inşallah

Sen 1 tatli kasigi ile basla canim 1 lt suya gün içinde tüket zamanla alisiyosun onun disinda ph 7 özellikle 8 üzeri hazir su iç faydasi olacaktir insaallah sonra artırırsın
Cnm biz 2 yıldır saka su içiyoruz, buna rağmen idrarda ph 6 çıktı. En ufak bir enfeksiyon, ph ı düşürüyor.

Canım içinden geliyorsa değerlendir bu ayı.

Cnm biz 2 yıldır saka su içiyoruz, buna rağmen idrarda ph 6 çıktı. En ufak bir enfeksiyon, ph ı düşürüyor.
Aynen öyle canim enfeksiyon iltihap hemen etkiliyo ama sen devam et kuzum 6 bile kötü değil 7 zaten sınır diye biliyorum sakaya devam insaallah

Bir saat içinde yapicam testi sizle paylasicam tekrar
Tamam canım bekliyorum
Testini yaparken şöyle yap ; sabah ilk idrarı wc yaptıktan sonra yarım su bardağı su iç 3 saat bekle sonra testini yap. Tekrar yarım su bardağı su iç 3 saat sonra tekrar test yap bu şekilde yaparsan en doğru sonucu alırsın.

İlk idrar bir saat önce yaptım da su içmedim dün dediğin gibi yapmıştım önce koyu çıktı sonradan su içip bekledim açıldı tekrar çizgi ondan canım içmedim saat 10 u bekliyorum eşim 2 de gidiyor ise akşam 11 buçuk da gelecek

Canım bazen testte dalgalanma dediğimiz durum oluyor o an lh salgılanmayıp 2 saat sonra salgılanıyor bu çok sık yaşana bir durumdur. En sağlıklı olanı 3 saat bekleyip yapmaktır. Ve o arada mutlaka su içmem lazım ki idrardan baktığımız için içeride bir birikim olsun bence 3 saat bekleyerek yap testini. Bu ay ilk deneme mi testle?

Canim testi 3 saatte bir yapinca yarim bardak su muhakkak ic az icersen testin hep koyu çıkar

Evet canım ilk defa deniyorum testle ve ne zaman deneme yapmam gerekiyor onu bilemiyorum pik olunca mi yoksa silinmeyi gördükten sonra mı ? Sence ?

Evet canım ilk defa deniyorum testle ve ne zaman deneme yapmam gerekiyor onu bilemiyorum pik olunca mi yoksa silinmeyi gördükten sonra mı ? Sence ?
Canım şöyle ki her bünye kendine göre değişkenlik gösterebilir. Bazılarında pik sonrası çatta erkek olan oldu bazılarında çattan önce erkek olan oldu bazılarında silinmede erkek olan oldu. Çok eskilerden bildiklerim var ki erkek bebek anını yakalayıp kızı olan da oldu. Benim sana tavsiyem şu ki kafanda büyütüp stres yapma Allaha sığın kalbini ferah tut ve ultra pikken yada ilk silinmede denemeni yap. Daha önce bi kendini takip etmiş olsaydın kaç saat pik kalıyor testin kaç saatte çata geçiyor bilgimiz olurdu ama olsun içinden geldiği gibi yap sen testini doğru şekilde yap takibini bırakma gerisini Allaha havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…