Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hanımlar herkese merhaba Ben bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşun Kaçıncı bebişin canım söylemişsindir belki unutmuşum

Canım çatlama olmuş akşama silinir iyice testin bence deneme olmasın artık yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Peki hanımlar çok sağolun inşallah tutar bebek ilk deneme catlamadan 11 saat önce oldu 4 günlük perhiz yapıldı , diğeri de testte açılma olunca yapıldı inşallah tutar dualarınızı eksik etmeyin

Hanımlar herkese merhaba Ben bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

Kizlar mrb bisey merak ediyorum. Yumurtam 26 ekim de catladı benim. Ertesi günden sayıyorum bugün 15. Gunum hala adet olmadım. Gecen ay deneme olmamıştı. Testte yaptım gebe değilim. Genelde catlamadan 14 gun sonra adet olunur yazıyor her yerde. Maydonoz suyu felan da içtim. Adet günümü bekledigim için mi olmuyo ki

Kaçıncı gün test yaptın.ayrıca streste etkiliyor geciktirebiliyor

Kizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum 3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar

Canım bizlere de dua et çok ama çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Bizede dua et canım.Allah seni bir oğulla müjdelesin inş

Allah kabul etsin cnm. Ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…