- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.301
İnsallaj canım amiiinHakkinda hayirlisi olsun cnm insllah oğluşum oluyor haberide veririsin bizlere
Siteye giremedim donuyordu benden oyuzden yeni gördüm mesajini
Cnm acilmaya başlamış aksama iyice acilir testinVee bir saat önce yaptığım test böyle hâlâ tam silinme yok
R rana20 M Maviayyy G Guzel AslanExpresso
Eki Görüntüle 2949400
Napayim yani akşam deneme olsunmu yineCnm acilmaya başlamış aksama iyice acilir testin
Ama sabaha karşı 4 gibi sağ kasığımda ağrı oldu sabah da oldu çatlamış olabilirmi acabaCnm acilmaya başlamış aksama iyice acilir testin
Canım çatlama olmuş akşama silinir iyice testin bence deneme olmasın artık yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ben dün gece 1 de testte açılmayi gördüm deneme oldu hemen yanı açılma olunca çatlamış demek demi .. tam zamanında olmuş yani demiCanım çatlama olmuş akşama silinir iyice testin bence deneme olmasın artık yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşunHanımlar herkese merhabaBen bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Peki hanımlar çok sağolun inşallah tutar bebek ilk deneme catlamadan 11 saat önce oldu 4 günlük perhiz yapıldı , diğeri de testte açılma olunca yapıldı inşallah tutar dualarınızı eksik etmeyinCanım çatlama olmuş akşama silinir iyice testin bence deneme olmasın artık yine de sen bilirsin tabi içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Bu ikinci çocuğumGözün aydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşunKaçıncı bebişin canım söylemişsindir belki unutmuşum
Hayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahHanımlar herkese merhabaBen bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün test yaptın.ayrıca streste etkiliyor geciktirebiliyorKizlar mrb bisey merak ediyorum. Yumurtam 26 ekim de catladı benim. Ertesi günden sayıyorum bugün 15. Gunum hala adet olmadım. Gecen ay deneme olmamıştı. Testte yaptım gebe değilim. Genelde catlamadan 14 gun sonra adet olunur yazıyor her yerde. Maydonoz suyu felan da içtim. Adet günümü bekledigim için mi olmuyo ki
Canım bizlere de dua et çok ama çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsinHanımlar herkese merhabaBen bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bizede dua et canım.Allah seni bir oğulla müjdelesin inşKizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar
Allah kabul etsin cnm. Ben okurumKizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?