Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hanımlar herkese merhaba Ben bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canim

Allah kabul etsin cnm okuyorum bende hemen
Bende yusuf suresi okumustum ve cinsiyeti ogrenene kadar sürekli youtubeden yusuf suresini açip dinledim

Canım Rabbim kabul etsin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle sen maşallah
Senin niyetine okudum Rabbim kabul etsin gönlünden geçeni ömrüne nasip etsin inşallah

Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canim
Bir hafta kadar cinsel perhiz oldu yumurtlama günü tek ilişki şeklinde ayrıca öncesinde abdest alıp dua ettim ilişki sonrasında sağdan yumurtladığım için sağ tarafıma uzanıp yattım onun dışında diyet alkali su vb şeylere dikkat edemedim açıkçası

A
Allah kabul etsin cnm okudum bende Rabbim oglusum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah hem sana h3mde isteyen bütün arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…