- 21 Aralık 2016
- 376
- 858
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.321
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlı olsun cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah öncelikle bu sayfada tüm isteyenlereCanım bizlere de dua et çok ama çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Amin canım hepimizi inşallahBizede dua et canım.Allah seni bir oğulla müjdelesin inş
Amin canım hayırlı erkek evlatlarımız olsun hepimizinAllah kabul etsin cnm. Ben okurum
Aminnn, inşallahAllah razı olsun rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah öncelikle bu sayfada tüm isteyenlere
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canimHanımlar herkese merhabaBen bugün güzel haberi aldım ve hemen sizinle paylaşmak istedim oğlum geliyormuş inşallah doktor artık yüzde yüz erkek dedi Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim sana testlerimi atmistim benimkife uzun sürmüştü yani endişelenme zaten çata geçtiNeden tam silinme olmuyor bir türlü anlayan varmı ? R rana20 M Maviayyy G Guzel AslanExpresso @Ayse 80
Eki Görüntüle 2949690
Bugun de deneme olacak sonra beklicem rabbimin elinde herşey ondan istiyorum olur inşallah hayırlısı ileCanim sana testlerimi atmistim benimkife uzun sürmüştü yani endişelenme zaten çata geçti
Allah kabul etsin cnm okuyorum bende hemenKizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar
Canım içinden nasil geciyorsa oyle nasibinde varsa olur cnmBugun de deneme olacak sonra beklicem rabbimin elinde herşey ondan istiyorum olur inşallah hayırlısı ile
Cnm benim dr. Çat günü ertesi gün ve 2 sün sonrası ilişki önermişti. Yani yapsan da olur. En iyisini sen bilirsin tabikiBugun de deneme olacak sonra beklicem rabbimin elinde herşey ondan istiyorum olur inşallah hayırlısı ile
Bende yusuf suresi ve muhammed suresi okuyordum yada dinliyordum cnmAllah kabul etsin cnm okuyorum bende hemen
Bende yusuf suresi okumustum ve cinsiyeti ogrenene kadar sürekli youtubeden yusuf suresini açip dinledim
Evet canım çatlamış bak hadi gözün aydınR rana20 M Maviayyy G Guzel AslanExpresso
Çatlama tam olarak oluştu galiba siz ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 2949835
Çok şükür yaEvet canım çatlamış bak hadi gözün aydın
Canım Rabbim kabul etsin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle sen maşallahKizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar
Amin canım benim inşallah Rabbim duysun sesimiziÇok şükür yasağol canım rabbim hepimize sağlıklı Salih erkek bebekler nasip etsin inşallah
Bir hafta kadar cinsel perhiz oldu yumurtlama günü tek ilişki şeklinde ayrıca öncesinde abdest alıp dua ettim ilişki sonrasında sağdan yumurtladığım için sağ tarafıma uzanıp yattım onun dışında diyet alkali su vb şeylere dikkat edemedim açıkçasıHayırla, sağlıkla gelsin inşallah Rabbım bize de nasip etsin erkek bebek haberi .sen neler yapmıştın canim
Amin canım Rabbım hepimize nasip etsin inşallahCanım Rabbim kabul etsin inşallah ne güzel dualar etmişsin öyle sen maşallah
Senin niyetine okudum Rabbim kabul etsin gönlünden geçeni ömrüne nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin cnm okudum bende Rabbim oglusum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah hem sana h3mde isteyen bütün arkadaslaraKizlar selamünaleyküm hesaplarıma göre bugün bebeğimin 40 .günü. Kur 'an da 40 gün ruh üflendigi geciyor .40 yasin okundu. Yusuf ve Muhammed süreleri okundu. Simdi namaz kılıp dua edeceğim Rabbim hayirli sağlıklı ogullarla bizi mujdelesin, sizlere de dua edecegim.Sizden de niyet ederek dua bekliyorum3 ihlas 1fatiha (okumak isteyenlerden) şimdiden Allah razı olsun ,iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?