- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.341
Aynen ccnm hadi gozun aydinR rana20 M Maviayyy G Guzel AslanExpresso
Çatlama tam olarak oluştu galiba siz ne düşünüyorsunuz
Eki Görüntüle 2949835
Çok sağol canım Allah razı olsun sizdenAynen ccnm hadi gozun aydinoğlusun tutunsun sağlıkla
Cnm gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin oğluşun inşllahBir hafta kadar cinsel perhiz oldu yumurtlama günü tek ilişki şeklinde ayrıca öncesinde abdest alıp dua ettim ilişki sonrasında sağdan yumurtladığım için sağ tarafıma uzanıp yattım onun dışında diyet alkali su vb şeylere dikkat edemedim açıkçası
Allah razı olsun cümlemizinCnm gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin oğluşun inşllah
Canım testini tek çekip atar mısın? Daha iyi anlaşılması içinSlm kızlar M MaviayyyExpresso R rana20 G Gokcee27 4melek1anne G Guzel Aslan K kbryummy Tazeanneeee testim böyle yorumlarmısınız ismini hatırlamadığım arkadaşlar lütfen
Canım testini tek çekip atar mısın? Daha iyi anlaşılması için
Tmm canım benim geçen ay 24 saatte silik oldu yani 1 gün sürdü yumurtlama tam 24 saate silikleşti ama tutmadı bu ay acaba beklemesemmi tam silikleşmeyi bu gece denesemmi acaba ne önerirsiniz gün içinde ne yapmalıyım ne yemeliyimTam pik yapmış cnm yumurtlama günün testlere devam et bakalım ne zaman çatlama olacak
Vallahi ben tam bilmiyorum.bu testleri ama gönlünden nasıl geçiyorsa degerlendir istersen o kadar kısa sürede çatlama oluyorsa birşey kaybetmesin sonra sabah tekrar yaparsın siliklesmisse tekrar deneme yaparsinTmm canım benim geçen ay 24 saatte silik oldu yani 1 gün sürdü yumurtlama tam 24 saate silikleşti ama tutmadı bu ay acaba beklemesemmi tam silikleşmeyi bu gece denesemmi acaba ne önerirsiniz gün içinde ne yapmalıyım ne yemeliyim
Yeme içme konusunda bilmiyorum cnm arkadaşlar daha bilgilidir çünkü ben ovulasyon testide kullanmadım cnm yeme icm3yede öyle binsunu yiyeyim bunubyiyeyim demwdim dikkat etmedim cnm sadece cok dua ettim namazlar kilip Kur 'an okudum cnmTmm canım benim geçen ay 24 saatte silik oldu yani 1 gün sürdü yumurtlama tam 24 saate silikleşti ama tutmadı bu ay acaba beklemesemmi tam silikleşmeyi bu gece denesemmi acaba ne önerirsiniz gün içinde ne yapmalıyım ne yemeliyim
Canım 24 saat sürdü geçen ay bu testi sabah yaptım gece yada sabaha doğru deneme yapayım diyorumM Mavilenelim cnm utra pike dogrugidiyor testtin eğer yumurtlaman kisa sürüyorsa utra pikten 6 saat sonra deneme yapabilirsin tabi senin gonlunden nasil geciyorsa oyle deneme yapabilirsin
Tamam cnm sen 3 saate bir testi tekrarla cikan sonuca gore ilerlersin sivi alimina dikkat et ictigin çorba bile etkiliyor testiCanım 24 saat sürdü geçen ay bu testi sabah yaptım gece yada sabaha doğru deneme yapayım diyorum
Cnm ben hepsiburadan aliyordum laboqucik markaninkini kullaniyordum alabilirsinKizlar mrb kaset tipi ovulasyon testi almak istiyorum. Gecen ay birgebeningunlugunden almistim ama bu ay yokmus ellerinde. Önerebileceğiniz bir marka var mi acaba
Bende onu kullanıyorumCnm ben hepsiburadan aliyordum laboqucik markaninkini kullaniyordum alabilirsin
Tmm canım bende öyle düşünüyorum rabbimden hayırlısıM Mavilenelim Canım bence sen tam ultra pikken dene silinme bekleme geçen ay silinmede tutmadı senin. Teste sıkı devam et ve c açılıp t nin en koyu halinden sonra ki ilk açılmada dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?