Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm gözün aydın olsun hayirla saglikla gelsin oğluşun inşllah

Tam pik yapmış cnm yumurtlama günün testlere devam et bakalım ne zaman çatlama olacak

Tam pik yapmış cnm yumurtlama günün testlere devam et bakalım ne zaman çatlama olacak
Tmm canım benim geçen ay 24 saatte silik oldu yani 1 gün sürdü yumurtlama tam 24 saate silikleşti ama tutmadı bu ay acaba beklemesemmi tam silikleşmeyi bu gece denesemmi acaba ne önerirsiniz gün içinde ne yapmalıyım ne yemeliyim

Vallahi ben tam bilmiyorum.bu testleri ama gönlünden nasıl geçiyorsa degerlendir istersen o kadar kısa sürede çatlama oluyorsa birşey kaybetmesin sonra sabah tekrar yaparsın siliklesmisse tekrar deneme yaparsin

Yeme içme konusunda bilmiyorum cnm arkadaşlar daha bilgilidir çünkü ben ovulasyon testide kullanmadım cnm yeme icm3yede öyle binsunu yiyeyim bunubyiyeyim demwdim dikkat etmedim cnm sadece cok dua ettim namazlar kilip Kur 'an okudum cnm

Kizlar mrb kaset tipi ovulasyon testi almak istiyorum. Gecen ay birgebeningunlugunden almistim ama bu ay yokmus ellerinde. Önerebileceğiniz bir marka var mi acaba

Kizlar mrb kaset tipi ovulasyon testi almak istiyorum. Gecen ay birgebeningunlugunden almistim ama bu ay yokmus ellerinde. Önerebileceğiniz bir marka var mi acaba
Cnm ben hepsiburadan aliyordum laboqucik markaninkini kullaniyordum alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…