Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Çok geçmiş olsun canim hamilelikte hastalık 2 kat zorluyordur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

Çok geçmiş olsun canim hamilelikte hastalık 2 kat zorluyordur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Sağol cnm Allah razı olsun amin inşallah hastahanenin önündeyiz çok kalabalık ben arabada bekliyorum belim kopacak gibi

4melek1anne geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeye çalış. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah çabucak iyileşirsin
Sağol cnm Allah razı olsun acile gittim bisey demedi salgın var dedi serum yaptık ilaç verdi annemlere geldim eşim köye gidecek annem bana mis gibi bakar valla

İnşallah, ciddi bişey değildir cnm, çıkınca bizi haberdar et.
Valla az önce çıktım cnm doktor salgın var dedi devletin aciline gittim diye çok bisey demedi serum verdi yaptım ilaç verdi annemlerdeyim pazartesiye kadar olamıcam burda

Günaydın arkadaşlar sabahtandır sağ yumurtalığım sancıyo nedendir acaba perşembe gecesi çatlamıştı denemiştik acaba hala çatlama sancısımı dün yoktu bugün bugündür ağrıyo tekrar denesemmi acaba bir fikir verin lütfen

Testin varsa bi bak bakalım, ancak öyle anlaşılır.

Yerleşme ağrısı olabilir canım hadi inşallah müjdeli haberler verirsin

Kizlar ya su içince midem bulanıyor ne yapayım su içmeden olmuyor içince kötü oluyorum bilemedim size sorayım dedim

Kizlar ya su içince midem bulanıyor ne yapayım su içmeden olmuyor içince kötü oluyorum bilemedim size sorayım dedim
Ben suya limon sıkıp içiyordum cnm bide ılık içmek midemi bulandiryordu biraz soğuk içince rahatlatiyordu midemi

Ben suya limon sıkıp içiyordum cnm bide ılık içmek midemi bulandiryordu biraz soğuk içince rahatlatiyordu midemi
O zaman doğru yoldayım bende oyle yaptım yoksa böbreklerim ağrımaya başlayacak. Demek sende de oldu su içememek. Ben böyle birsey yaşamamıştım 3 hamileligimde de kussamda su içmiştim bu icirmiyor

O zaman doğru yoldayım bende oyle yaptım yoksa böbreklerim ağrımaya başlayacak. Demek sende de oldu su içememek. Ben böyle birsey yaşamamıştım 3 hamileligimde de kussamda su içmiştim bu icirmiyor
Aynen cnm suyu ihmal etme az icersen idrar yolu enfeksiyonu olursun
Suyun icine elma,ayva gibi meyve koyupta tatlandirabilirsin

Kizlar ph yükseltmek için diyet yaptığınızda kacamaklariniz oluyor muydu. Mesela şerbetli tatlı vs yiyor muydunuz. Gecen ay dikkat etmiştim ama bu ay 3 4 kez şerbetli tatlı vs yedim. Problem olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…