- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.501
Çok geçmiş olsun canim hamilelikte hastalık 2 kat zorluyordur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunKızlar ya bana dua edin bademciklerim ikiside şişmiş çok.agriyo çok takatsizim ve 3 cadiyla uğraşıyorum ve üstüne eşimde çok şey isteyip durur benden çok yoruluyorum 2 gündür de badciklerim agriyo hiç takatim yok kendime doğal şeyler yapmaya çalışıyorum nane limon tuz gargarasi sirke gargarasi papatya cayi falan çayıma falan limon sıkıyorum ama fayda etmiyo
InsAllah cnm sagolasin Allah razı olsun4melek1anne annesi geçmiş olsun cnm bal limon,zencefil cayi yap ilik ilk ic cnm iyi gelecektir
Sağol cnm Allah razı olsun amin inşallah hastahanenin önündeyiz çok kalabalık ben arabada bekliyorum belim kopacak gibiÇok geçmiş olsun canim hamilelikte hastalık 2 kat zorluyordur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
İnşallah, ciddi bişey değildir cnm, çıkınca bizi haberdar et.Sağol cnm Allah razı olsun amin inşallah hastahanenin önündeyiz çok kalabalık ben arabada bekliyorum belim kopacak gibi
Sağol cnm Allah razı olsun acile gittim bisey demedi salgın var dedi serum yaptık ilaç verdi annemlere geldim eşim köye gidecek annem bana mis gibi bakar valla4melek1anne geçmiş olsun canım. Bol bol dinlenmeye çalış. Bakalım doktor ne diyecek. İnşallah çabucak iyileşirsin
Valla az önce çıktım cnm doktor salgın var dedi devletin aciline gittim diye çok bisey demedi serum verdi yaptım ilaç verdi annemlerdeyim pazartesiye kadar olamıcam burdaİnşallah, ciddi bişey değildir cnm, çıkınca bizi haberdar et.
Ben geçen hafta oldum aşı çok kötüde geçirdim 3 gün ateşlendim titreme ağrılar ama yumurtlamamda bi değişiklik olmadıSlm kizlar bi sorum olacakdi covid asisi vurulan kisiler test yaptiginda etkiledimi yumurtlama zamani
Testin varsa bi bak bakalım, ancak öyle anlaşılır.Günaydın arkadaşlar sabahtandır sağ yumurtalığım sancıyo nedendir acaba perşembe gecesi çatlamıştı denemiştik acaba hala çatlama sancısımı dün yoktu bugün bugündür ağrıyo tekrar denesemmi acaba bir fikir verin lütfen
Yerleşme ağrısı olabilir canım hadi inşallah müjdeli haberler verirsinGünaydın arkadaşlar sabahtandır sağ yumurtalığım sancıyo nedendir acaba perşembe gecesi çatlamıştı denemiştik acaba hala çatlama sancısımı dün yoktu bugün bugündür ağrıyo tekrar denesemmi acaba bir fikir verin lütfen
Ben suya limon sıkıp içiyordum cnm bide ılık içmek midemi bulandiryordu biraz soğuk içince rahatlatiyordu midemiKizlar ya su içince midem bulanıyor ne yapayım su içmeden olmuyor içince kötü oluyorum bilemedim size sorayım dedim
O zaman doğru yoldayım bende oyle yaptım yoksa böbreklerim ağrımaya başlayacak. Demek sende de oldu su içememek. Ben böyle birsey yaşamamıştım 3 hamileligimde de kussamda su içmiştim bu icirmiyorBen suya limon sıkıp içiyordum cnm bide ılık içmek midemi bulandiryordu biraz soğuk içince rahatlatiyordu midemi
Aynen cnm suyu ihmal etme az icersen idrar yolu enfeksiyonu olursunO zaman doğru yoldayım bende oyle yaptım yoksa böbreklerim ağrımaya başlayacak. Demek sende de oldu su içememek. Ben böyle birsey yaşamamıştım 3 hamileligimde de kussamda su içmiştim bu icirmiyor
Tamam canım sagol ,yapacağım aynen işin ucunda enfeksiyon varAynen cnm suyu ihmal etme az icersen idrar yolu enfeksiyonu olursun
Suyun icine elma,ayva gibi meyve koyupta tatlandirabilirsin
Ben hep soğuk içerim suyu, bana iyi geliyor. Öyle de deneyebilirsin.Kizlar ya su içince midem bulanıyor ne yapayım su içmeden olmuyor içince kötü oluyorum bilemedim size sorayım dedim
Aynen deneyeceğim canim sagolasinBen hep soğuk içerim suyu, bana iyi geliyor. Öyle de deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?