- 11 Kasım 2020
- 59
- 28
- 8
- 30
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.521
Merhaba cnm gazianteptnsin galiba doktor kontrolundemi gebe kaldin eger oyleyse cinsiyet uzerinde önerecegin doktor varmi gaziantepteAyy inşallah canım inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı Salih oğluşlarimiz olur
Ay canım bekliyorum valla bir hafta sonra test yapacağım hamile olup olmadığımi bilmiyorum .. cinsiyet üzerine yapıyormu bilmiyorum ama bir dr önerebilir im sana adı dr.omer dai polikliniği varMerhaba cnm gazianteptnsin galiba doktor kontrolundemi gebe kaldin eger oyleyse cinsiyet uzerinde önerecegin doktor varmi gaziantepte
Sen doktor kontrolu olmadanmi denedin canimAy canım bekliyorum valla bir hafta sonra test yapacağım hamile olup olmadığımi bilmiyorum .. cinsiyet üzerine yapıyormu bilmiyorum ama bir dr önerebilir im sana adı dr.omer dai polikliniği varçok bilgili iyi bir Dr dur
Evet canım ovulasyon testi ile takip ettim Dr lar pek sıcak bakmıyorlar cinsiyet işlerine ama dediğim gibi Ömer dai ye Daniş istersen o ne der bilemiyorumSen doktor kontrolu olmadanmi denedin canim
Bu soruya yine erkek bekleyen anneler cevap versin benceKizlar ph yükseltmek için diyet yaptığınızda kacamaklariniz oluyor muydu. Mesela şerbetli tatlı vs yiyor muydunuz. Gecen ay dikkat etmiştim ama bu ay 3 4 kez şerbetli tatlı vs yedim. Problem olur mu sizce
Ben oğlumda tatlı da yiyordum hamileyken de yedim yani öncesi ve sonrası tatlı hep vardı hayatımdaKizlar ph yükseltmek için diyet yaptığınızda kacamaklariniz oluyor muydu. Mesela şerbetli tatlı vs yiyor muydunuz. Gecen ay dikkat etmiştim ama bu ay 3 4 kez şerbetli tatlı vs yedim. Problem olur mu sizce
Gecen ay dikkat ettim ama bu ay edemedim. Biraz da abarttım galiba şuan regl döneminde olduğum için canım çok istedi. Yemeseydim iyiydi ama. Cok etkiler mi bilmiyorum işte. Bide ben etli yemekler pisirince eşimle beraber bende yiyordum. Bunlar da asidik hale mi getrmistir acaba. Doktora gitcem yumurta takibi için. Regl bitmek üzere. Ortalama 10 gun sonra yumurtlama zamanı. Bilemedim. Gecen ay ilk kez takip yaptığım için denemeye cesaret edememistimBu soruya yine erkek bekleyen anneler cevap versin bence. Benimki daha belli değil.
Ay tatlı ve et yemeyecek miydik??? Ben sadece karbonatlı su içtim ve süt ürünleri tüketmedim. Gerisine bakmadım hiç. Bunu duymam iyi oldu. geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay bekleyip aralıkta deneyeceğim. bunları da deneyeyim. Başka neler var yemememiz gereken? Ben tatlıya da bayılırım.Gecen ay dikkat ettim ama bu ay edemedim. Biraz da abarttım galiba şuan regl döneminde olduğum için canım çok istedi. Yemeseydim iyiydi ama. Cok etkiler mi bilmiyorum işte. Bide ben etli yemekler pisirince eşimle beraber bende yiyordum. Bunlar da asidik hale mi getrmistir acaba. Doktora gitcem yumurta takibi için. Regl bitmek üzere. Ortalama 10 gun sonra yumurtlama zamanı. Bilemedim. Gecen ay ilk kez takip yaptığım için denemeye cesaret edememistim
Ben de tam emin olmadığım için sormak istedim ama yenilebiliyormus galiba. Sut yogurt peynir yumurta yememek gerekiyor anladigim kadariylaAy tatlı ve et yemeyecek miydik??? Ben sadece karbonatlı su içtim ve süt ürünleri tüketmedim. Gerisine bakmadım hiç. Bunu duymam iyi oldu. geçen ay kimyasal geçirdim. Bu ay bekleyip aralıkta deneyeceğim. bunları da deneyeyim. Başka neler var yemememiz gereken? Ben tatlıya da bayılırım.
Kötü düşünme canım, doğum da olsa, haftan az değil, toparlar bebiş. Yatış olursa da ne kadar kalsa iyi. Senin böbreklere bKıldı mı hiç?Selam güzel arkadaşlarım.
Benim tansiyona bağlı bebeğin suyu iyice azalmış.ve artık bebek büyümüyordoktor tahlil istedi idrarda protein kaçağı var mı bakılacak vs. Cumartesi ona göre doğum yada hastaneye yatış verecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok zor zamanlardan geçiyorum yine de şükür her halimize
Canım hiç stres yapma herşey yolunda olacak sağlıkla doğacak yavrun. DualarımdasınSelam güzel arkadaşlarım.
Benim tansiyona bağlı bebeğin suyu iyice azalmış.ve artık bebek büyümüyordoktor tahlil istedi idrarda protein kaçağı var mı bakılacak vs. Cumartesi ona göre doğum yada hastaneye yatış verecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok zor zamanlardan geçiyorum yine de şükür her halimize
Kötü düşünme canım, doğum da olsa, haftan az değil, toparlar bebiş. Yatış olursa da ne kadar kalsa iyi. Senin böbreklere bKıldı mı hiç?
Amin kızlar inşallah ya. Böbreklere falan bakıldı canım tansiyonu gebelik tetikliyor yükselince de bebek beslenemiyor işte.Canım hiç stres yapma herşey yolunda olacak sağlıkla doğacak yavrun. Dualarımdasın
Canım benim sağlıkla doğacak bebeğin inşaallah kötü düşünme kucağına alınca hızlıca toparlar Allah’ın izniyleSelam güzel arkadaşlarım.
Kuzum dualarimda olacaksin insllah saglikla oğluşuna kavuşacaksın insllah tahlilerin temiz gelir cnmSelam güzel arkadaşlarım.
Çook geçmiş olsun dualarımdasın rabbim yardımcın olsun canımSelam güzel arkadaşlarım.
Sağlıkla kurtulun canım dualarım seninleAmin kızlar inşallah ya. Böbreklere falan bakıldı canım tansiyonu gebelik tetikliyor yükselince de bebek beslenemiyor işte.
Gecmis olsun canım. Rabbım ikinizi de sağ salim kurtarsın. Hayırlısıyla çıkarsınız inşallahSelam güzel arkadaşlarım.
Kuzum benim geçmiş olsun stres yapma kendine 35 hafta olmus insaallah bebekte bi sıkıntı yok Allahin izniyle onlar sandığımızdan güçlü oluyolar sen dikkat et kendine bebe iyi ona inanSelam güzel arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?