Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Benim gördüğüm minik bebekler doğumdan sonra hep daha hızlı kilo alıyor toparlıyor diğer bebişlere göre. Kilo sorun değil ama tabi ne kadar tutabilirsek daha iyi diye bende gün sayıyorum. Aynen canım şimdiki gebeliklerde illa bişey çıkıyor. Çok şükür bugünümüze

Sağlıklı olsun da minik olmalarını kafana takma. Toparlanıyorlar sonradan.tansiyona çare bulamadılar mı? 34 bitmiş Maşallah
Sagolasin canım. 5 tane ilaç kullanıyorum tansiyon için hala yüksek. Anlamıyorum valla ya. Minik olması sorun değilde kuvoze girer diye korkuyorum.Yine de hayırlısını diliyorum Rabbimden

Canim saglikla gelsin pasa benim görümcem tansiyondan dolayi 36 haftalik dogum yapti ikiz gebelik onun bebisler 2600 doğdu 2 hafta olacak masallah toparlandilar
Tansiyon icin ilac vermedilermi sana cnm
Var canım kullanıyorum ilaç ama gebelik tansiyonu yükseltiyormus. Maşallah ya ne güzel anne sütüyle büyüyüp giderler inşallah darısı bize

Aynen öyle canım anne karnında bir gün bile önemli bebisler için. İnşallah seninde sağlıkla gününü doldurup doğar

Amin cnm
Şükür kesilmiş sancin cnm insllah birdaha olmaz
Sağlıkla gününde gelsinde cnm yat tek
Var canım kullanıyorum ilaç ama gebelik tansiyonu yükseltiyormus. Maşallah ya ne güzel anne sütüyle büyüyüp giderler inşallah darısı bize
Cnm stres yapma insllah düzene girer birde tuzlu birseyler yeme bol bol sebze ve salata ye
Insllah saglikla zamaninda gelsin paşa
Gorumcemde gunde 3 kere kullaniyordu tansiyon ilacini biraz streste yükseltiyor

Neredeyse aynı belirtilerimiz. Bende akşamlaro hafif bulantı oluyor. Bel ağrısı ve kalça ağrısı var. Bu haftalar genelde böyle demekki.
Aramız 1 hafta canim galiba böyle önceki hamileliklerimde bu kadar kendimi dinlemedim bunda ne oluyorsa yazdım

Sagolasin canım. 5 tane ilaç kullanıyorum tansiyon için hala yüksek. Anlamıyorum valla ya. Minik olması sorun değilde kuvoze girer diye korkuyorum.Yine de hayırlısını diliyorum Rabbimden
Canım Allah şifa versin inşallah.diğer gebeliklerde Tansiyon sorunun varmıydı?

Korkma cnm benim büyük kızımda erken oldu ciğerleri gelişmiyordu doktor doğum yapsan daha iyi olur dedi ve bende kızımı 37 haftalikti kucağına aldım cnm 2500 kiloydu doğdu

Kızlar ya bana dua edin bademciklerim ikiside şişmiş çok.agriyo çok takatsizim ve 3 cadiyla uğraşıyorum ve üstüne eşimde çok şey isteyip durur benden çok yoruluyorum 2 gündür de badciklerim agriyo hiç takatim yok kendime doğal şeyler yapmaya çalışıyorum nane limon tuz gargarasi sirke gargarasi papatya cayi falan çayıma falan limon sıkıyorum ama fayda etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…