- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.461
Amin canım İnşallahAllah zamanında bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
Benim gördüğüm minik bebekler doğumdan sonra hep daha hızlı kilo alıyor toparlıyor diğer bebişlere göre. Kilo sorun değil ama tabi ne kadar tutabilirsek daha iyi diye bende gün sayıyorum. Aynen canım şimdiki gebeliklerde illa bişey çıkıyor. Çok şükür bugünümüzePek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımiza
Sagolasin canım. 5 tane ilaç kullanıyorum tansiyon için hala yüksek. Anlamıyorum valla ya. Minik olması sorun değilde kuvoze girer diye korkuyorum.Yine de hayırlısını diliyorum RabbimdenSağlıklı olsun da minik olmalarını kafana takma. Toparlanıyorlar sonradan.tansiyona çare bulamadılar mı? 34 bitmiş Maşallah
Var canım kullanıyorum ilaç ama gebelik tansiyonu yükseltiyormus. Maşallah ya ne güzel anne sütüyle büyüyüp giderler inşallah darısı bizeCanim saglikla gelsin pasa benim görümcem tansiyondan dolayi 36 haftalik dogum yapti ikiz gebelik onun bebisler 2600 doğdu 2 hafta olacak masallah toparlandilar
Tansiyon icin ilac vermedilermi sana cnm
Aynen öyle canım anne karnında bir gün bile önemli bebisler için. İnşallah seninde sağlıkla gününü doldurup doğarBenim gördüğüm minik bebekler doğumdan sonra hep daha hızlı kilo alıyor toparlıyor diğer bebişlere göre. Kilo sorun değil ama tabi ne kadar tutabilirsek daha iyi diye bende gün sayıyorum. Aynen canım şimdiki gebeliklerde illa bişey çıkıyor. Çok şükür bugünümüze
Ma lütfenAmin canım benim. Doğum anında edilen dualar kabul olurmuş derler. İnan ki aklımdasınız. Dua edeceğim sizlere diye hep aklımdasınız
Maşallah cnm sağlıkla gelsin kuzu oğlum olacak inşllah müjdesinide veririsin bizlereKarından 7+2
Amin cnmÇok şükür kesildi sancılar canım. Ama beni bayağı bi korkuttu. Devam etseydi acile gidecektim ama şükür kesildi. Hayırlısıyla hepimiz alalım İnşallah bebişlerimizi kucaklarımızayata yata gün sayar oldum.
Cnm stres yapma insllah düzene girer birde tuzlu birseyler yeme bol bol sebze ve salata yeVar canım kullanıyorum ilaç ama gebelik tansiyonu yükseltiyormus. Maşallah ya ne güzel anne sütüyle büyüyüp giderler inşallah darısı bize
Aramız 1 hafta canimNeredeyse aynı belirtilerimiz. Bende akşamlaro hafif bulantı oluyor. Bel ağrısı ve kalça ağrısı var. Bu haftalar genelde böyle demekki.
Sağol canım inş oğlandır.Allah hepimizi sevindirsin inş .seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş oğlunu.Maşallah cnm sağlıkla gelsin kuzu oğlum olacak inşllah müjdesinide veririsin bizlere
İkra meyraya bir sor canim o daha iyi anliyor
Unutmam canımBeni unut
Ma lütfen
Canım Allah şifa versin inşallah.diğer gebeliklerde Tansiyon sorunun varmıydı?Sagolasin canım. 5 tane ilaç kullanıyorum tansiyon için hala yüksek. Anlamıyorum valla ya. Minik olması sorun değilde kuvoze girer diye korkuyorum.Yine de hayırlısını diliyorum Rabbimden
Amin amin canımSağol canım inş oğlandır.Allah hepimizi sevindirsin inş .seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş oğlunu.
Benim bebisinde ilk görüntüsü böyleydi cnm sagdaydiBugünkü ultrason görüntüm .dr çıktı vermedi.bir yorumunuz var mı cinsiyet konusunda.
Korkma cnm benim büyük kızımda erken oldu ciğerleri gelişmiyordu doktor doğum yapsan daha iyi olur dedi ve bende kızımı 37 haftalikti kucağına aldım cnm 2500 kiloydu doğduPek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımiza
Sağol canım.ilk kızımda yoktu ikincide de yaşadım aynı sıkıntılarıCanım Allah şifa versin inşallah.diğer gebeliklerde Tansiyon sorunun varmıydı?
Yaa inşallah bizimde sağlıkla doğar canım. 2.500 doğsa da yeter. Büyür gider inşallahKorkma cnm benim büyük kızımda erken oldu ciğerleri gelişmiyordu doktor doğum yapsan daha iyi olur dedi ve bende kızımı 37 haftalikti kucağına aldım cnm 2500 kiloydu doğdu
Çok geçmiş olsun canımÇok şükür kesildi sancılar canım. Ama beni bayağı bi korkuttu. Devam etseydi acile gidecektim ama şükür kesildi. Hayırlısıyla hepimiz alalım İnşallah bebişlerimizi kucaklarımızayata yata gün sayar oldum.
InsAllah cnm korkma benim.ikizlerde biri 2500 biri 2180 doğdu sıkma canınıYaa inşallah bizimde sağlıkla doğar canım. 2.500 doğsa da yeter. Büyür gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?