- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.481
Geçmiş olsun bu ara herkes öyle salgın var canımKızlar ya bana dua edin bademciklerim ikiside şişmiş çok.agriyo çok takatsizim ve 3 cadiyla uğraşıyorum ve üstüne eşimde çok şey isteyip durur benden çok yoruluyorum 2 gündür de badciklerim agriyo hiç takatim yok kendime doğal şeyler yapmaya çalışıyorum nane limon tuz gargarasi sirke gargarasi papatya cayi falan çayıma falan limon sıkıyorum ama fayda etmiyo
Aynen öyle cnm yarım saatlerde konuşamıyorum ya konuşmaya çalıştığımda daha çok agriyoGeçmiş olsun bu ara herkes öyle salgın var canım
Ayy inşallah canım inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı Salih oğluşlarimiz olurM Mavilenelim bence çatlamış, İnşallah oğlun tutunmıştur. Sana da @Gokcee27. Allah hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin .
Instagram da minnak kurabiyeler var ben ordan aldım kaset tipi değil ama çok hassas ve çok net çıkarıyor sonucu tavsiye ederimKizlar mrb kaset tipi ovulasyon testi almak istiyorum. Gecen ay birgebeningunlugunden almistim ama bu ay yokmus ellerinde. Önerebileceğiniz bir marka var mi acaba
A.s canım sen de erkek bebek mi istiyorsun. adete yakın hamile kalmışsın çocukların kızmı erkek mi?Selam arkadaşlar ben 35 günde bir adet oluyorum 2 çocuğum var. İkisinede adete yakın gebe kalmıştım. Üç aydır 3. Bebek için çalışmalara başladık
Bu arada yurtdışında yaşıyorun burda Dr gittim çocuk istediğimizi söyledim 6 ay içinde kalmazsan gel dedi.
Geçen ay Sat 11 ekimken 6 ekimde
5 gün erken adet oldum. Tatile gitmiştim ondan olabilir diye düşünüyorum. Türkiyede gelmişken dr gidim diyerek muayeneye gittim ve yıllar sonra hatta 2 cocuktan sonra Polikistik Over olduğumu öğrendimilk bebeğim 1 gecelik ilişkiyle oldu adetim gecikti inanmadım olamaz dedim adete yakındım olurum yakında dedim gebe olduğumu öğrendim Ikinci bebegimde bir otel tatilinde tek seferlik adete yakın ilişkiyle gebe kaldım yine inanmadım tabi annemin zorlamasıyla test yaptım gebe olduğumu öğrendim..
Bu ayda tam 34. Günde akıntımla karışık damar damar pembe lekelenmem oldu ara ara sildikçe geliyordu.
Bu arada Bat 9 Kasımdı 8 kasımda lekelenmeye başladım 2 gün sürdü.
Daha sonra araştırmalarım sonucu yumurtlama lekelenmesi diye birşey öğrendim. Yumurta çatlarken lekelenme olurmuş. Bel ağrım, kasık ağrım, yanma ateş basma, göğüs ağrilarım ve akıntım vardı. Dün akşam ilişki yaşadık eşimle o 2 gün içinde mi olmalıydı ilişkı geçmi kaldım diye üzülmekteyim.
4 günlük gecikme olarak görünüyor ama tüm belirtilerimde gitti onlar adet değil yumurtlama belirtilerimiydi kanamam zaten kesildi benim gibi olan arakadşlar var mı teçrübe eden varsa bilgilendirirse sevinirim benimde hikayem belki birilerine yardımcı olur teşekkür ederim şimdiden
Geçmiş olsun canım eğer çok kötüysen doktora git ben de öyleydim antibiyotik falan kullandım yoksa agrilardan uyuyamiyordumKızlar ya bana dua edin bademciklerim ikiside şişmiş çok.agriyo çok takatsizim ve 3 cadiyla uğraşıyorum ve üstüne eşimde çok şey isteyip durur benden çok yoruluyorum 2 gündür de badciklerim agriyo hiç takatim yok kendime doğal şeyler yapmaya çalışıyorum nane limon tuz gargarasi sirke gargarasi papatya cayi falan çayıma falan limon sıkıyorum ama fayda etmiyo
Sağlıklı olsun canım farketmiyo 3.de benim için. Eşim erkek istesede benim için farketmiyo en azındanA.s canım sen de erkek bebek mi istiyorsun. adete yakın hamile kalmışsın çocukların kızmı erkek mi?
Yumurtlamayı etkiliyor mu bilmiyorum ama ben 2 covid aşısı olduğumda 1 ay arayla 2 adet döngüme denk geldi hiç bir gecikme ve farklilik yasamadim.Slm kizlar bi sorum olacakdi covid asisi vurulan kisiler test yaptiginda etkiledimi yumurtlama zamani
Bide yumurtlama zamanı etkilenirse zaten adet döngüsüde etkileniyor erken yumurtlama gecikirse adet döngüsüde geçiyo diye biliyorumSlm kizlar bi sorum olacakdi covid asisi vurulan kisiler test yaptiginda etkiledimi yumurtlama zamani
Sagol cnm Allah razı olsun Valla cnm antibiyotik bana alerji yapiyo korkuyorum kullanmaya ama eşime dedim beni geldiğinde acile götürsün diyeGeçmiş olsun canım eğer çok kötüysen doktora git ben de öyleydim antibiyotik falan kullandım yoksa agrilardan uyuyamiyordum
Bende öldüm covid aşılarımi hiç bir gecikme olmadıYumurtlamayı etkiliyor mu bilmiyorum ama ben 2 covid aşısı olduğumda 1 ay arayla 2 adet döngüme denk geldi hiç bir gecikme ve farklilik yasamadim.
Çünku adet döngüsünü etkiledigi yaziyordu benim tecrübem bu şekil canım
Canım sadece süt ürünleri yemeyeceksin. Yumurta beyazı protein niye ayiriyorsun ye bence. Ben kahvaltıda yumurta zeytin domates salatalık patates kızartması yada patatesli omlet bol yeşillik bazen menemen bazen meyveyle destekliyordum. Bal reçel bazen tahin pekmez.Kızlar bu kahvaltı işini nasıl çözelim? Ben gün içinde karbonatlı su içiyorum limonlu su içiyorum maydanoz suyu içiyorum ama şu kahvaltıya çözüm bulamadım peynir yemiyorum ama yumurta illa sarısından yiyorum beyazı ayıklıyorum bilemedim
Aynen ihmal etme canım bebeğinde seninde sağlığınız önemli. Antibiyotik olmasa da hafif ilaçlar yada gargara falan rahatlatırSagol cnm Allah razı olsun Valla cnm antibiyotik bana alerji yapiyo korkuyorum kullanmaya ama eşime dedim beni geldiğinde acile götürsün diye
Tskler canim ozman bende adetli gidiyim ozman tskler canimYumurtlamayı etkiliyor mu bilmiyorum ama ben 2 covid aşısı olduğumda 1 ay arayla 2 adet döngüme denk geldi hiç bir gecikme ve farklilik yasamadim.
Çünku adet döngüsünü etkiledigi yaziyordu benim tecrübem bu şekil canım
Aynen cnm g3lse gidicem bakalım sabahtan başımı kaldıramadım yemekte yiyemiyorum afedersin yediğimi çıkarıyorum Allahtan kız kardeşim geldi de o bizimle ilgileniyo simdiAynen ihmal etme canım bebeğinde seninde sağlığınız önemli. Antibiyotik olmasa da hafif ilaçlar yada gargara falan rahatlatır
Tüh ya neyse inşallah hemen iyileşirsin.Aynen cnm g3lse gidicem bakalım sabahtan başımı kaldıramadım yemekte yiyemiyorum afedersin yediğimi çıkarıyorum Allahtan kız kardeşim geldi de o bizimle ilgileniyo simdi
Amin cnm sağol Allah razı olsun ❤Tüh ya neyse inşallah hemen iyileşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?