Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Selamunaleyküm kızlar
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar

Hoşgeldin canım nasılsın maşaallah zaman çok hızlı geçiyor daha dün gibi denemeler hayırlı evlat olsun inşaallah canım sağlıkla büyütün. Ben henüz bir şey bulamadım eylülde kimyasal geçirdim bir daha denemedim henüz eşim ikinciyi istemiyorum deyip naralar atıyor şu aralar

Vallahi öyle ama son zamanlar okadar daraldımki karnım küçücük bebek 3.350 dedi doktor aynı günün gecesinde doğurdum 3.750 doğdu ben anlamıştm zaten darlığımdan bi hal var sanki karnım çatlicaktı meerse kilosu iyiymişte haberimiz yokmuş Doğduda 13 günlük oldu bile ah ah herşeyi unutturuyor insana... Mucize koklamalara sevmelere doyamıyorum minicikkkk Eşine noldu şimdi kız orta yerden bişe dicem bi akrabamız benden 3 ay sonra hamile kaldı oğlu olcakta o muhammed duadı varya, bi kağida 40 tane mürekkepli kalemle muhaMmed yazıp suyun içine atmış 1 saat bekletip çıkarmış temiz bi mendile sarıp gül yada ıhlamur ayak basılmicak yere ikisinden birinin dibine gömmüş kıbleye dönüp o duayı etmiş işte şimdi oğlan olcak bakalım, onada annesi dediymiş zamanında 4 kızın üstüne öle yapmış oğlu olmuş, biz yetişemedik sizde herşeyi yaptık onuda yapın nolur nolmaz

maşaallah berakallah kuzuya kilosu gayet iyi benim kız 2860 doğmuştu düşün çok kilo almama rağmen ahh bu eşler bazıları en azından iki yoruldum ettim diye isyan ettim diye kızıma hemen başladı ikinciyi istemiyorum buna bakamıyorsun bilmem ne demeye bakalım bugün adet günüm geceye olurum 14 gün içinde ikna edersem denerim inşaallah

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün insAllahhuzur mutluluk getirsin bereketiyle nuruyla yuvaniza

Selam kızlar 9 kasımda sancılarım tuttu açılmamda vardı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. Burda aylarca birlikte takip ettik dualar ettik sizlere haber vermek istedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar

Hayırlı uğurlu olsun rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin amin

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz

Allah bağışlasın cnm, sağlıkla büyüsün İnşallah. İnşallah sana da nasip eder gönlündekini Rabbim.

Gözünaydın cnm, sağlıkla büyüsün oğluşun. Darısı bize ve isteyen herkese İnşallah.

Yaaa maşallah canım Allah anneli babalı büyütsün.hayirli sağlıklı ömrü olsun cimcimenin. Benimde doğum yakın zaman su gibi akıp geçiyor

Aayy canım hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun. Sırayla doğum haberleri geliyor ya rabbim şu topigi oğlan haberleriyle doldursun inşallah

Allah hayırlı uğurlu etsin insAllah canım

Canımmm hayırlı uğurlu olsun minnoşunuz sağlıkla imanla büyüsün inşallah zaman ne hızlı geçti öyle daha dün gibi deneme zamanların

Maşallah canım benim sağlıkla büyüsün yavrunuz dualarında bizleri unutma

maşaallah canım sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsun inşaallah bizlerede sağlıkla nasip olsun

Rabbim hayırlı evlat etsin canım bizede nasip etsin

Bişey sorudan kızlar kafam karıştı idrar pH vajinal pH mı gösterir bunu evde ölçebilir miyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…