Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim erkekler bizim gibi düşünemiyorlar kendini üzme bende eşime cok.dedim sonunda gittim ben aldim kullanacağı vitamini falan
Biz kadinlar biraz daha hassasiz
Insllah rabbim sanada en kisa surede erkek bebis nasip eder

Erkeklerden bişey almalarını bekleme bence yiyeceği herşeyi ,planlamaları ben yaptım yaptığı şey ilişkiden önce namaz kılmak .bu kadar takma onlar bizim herşeyi çok düşünmezler

Kızlar ama sorsan erkek bebeği benden çok istiyor fakat neymiş nasip bu işlermis tabiki nasip. Lakin oturduğun yerden ben zengin olmak istiyorum dersenmi zengin olma ihtimalin yüksek yoksa uğraşıp çabalayip Allah dua edincemi biz elimzden geleni yapalım olmazsa tabiki rabbim in hikmetinden sual olmaz...

Bende iptal ettim Dr randevumu akşam gelip adam akıllı bende Herşeye uyacam demezse tamamen iptal ediyorum çünkü bu 10 günde bile beni sinir etti. Bana diyor ki ben şimdi onları içecem kilo alacam pekmez bal falan. Bari bir iki ay sonra düşünseydik zayıflardm diyor.
Bende dedim ya ben hamile kalacam 20 kilo alacam mide bulantısı kaşıntı çok zor hamilelk yaşicam belki (ilk çok zordu)
Acılar içinde doğum yapacam louhusalik di uykusuz gecelerdi.
Sen alacağın 3-5 kg mi diyorsun acayip sinirlendm kızlar akşam gelip adam akıllı konuşmazsa tavrım sert ve net olacak (maşaAllah normalde güzel bir ilişkimiz var evliliğimz rabbim hamd olsun) ama bu konuşmalari beni deli etti

Kizlar bat 8 aralik bugün dayanamadım kan testi yaptırdım 2.30 < çıktı. Acele ettim sabredemedim. Sizce yükselir mi
Daha 7 gun var canim yukselebilirde degerin bata 3 4 gün kala evde test yap istersen bat günü kan verirsin benim 4 gun vardi normal testte silik çizgi cikmisti seninde vardir insaallah

Canım senin kaç kızın var sen neler yaptın hamile olmadan önce
Canim benim 1 kizim var 6 yasinda geçen sene nisandan itibaren ovulasyon testi kullandim ama tutmadi bir türlü. Bi ay soğan kuru yaptim bi ay incir kürü. Esimede keci boynuzu kuru yaptim 2 3 ay 1 er hafta onun disinda ozunude her gun tüketti. Ph yuksek su içtik karbonatli su içerdim mesela sut sut urunlerini cok tuketmemeye calistik tamamen kesmedik hiç. Eşime son ay cinko selenyum d vitamini aldim bide promen k kullandi bi süre. Ben aylarca tutmayinca ovulasyon testinde pikte ve silinmeye doğru denedim tamamen silinmemisti o ay tuttu şükür. Su an 10 haftaligim 2 hafta sonra gidicem insaallah erkektir Rabbim hepimize nasip etsin

Kızlaaarrr selam hepinize birşey sormak istiyorum PROMEN K kullanıp faydasını gerçekten gören var mı? Ya baktım da fiyatı çok yüksek 400 TL civarında ..alsak gerçekten değer mi merak ediyorum o yüzden size sorayım dedim

Benim esim varikosel ameliyati olmustu değerleri daha çabuk düzelsin diye biz almistik canim gercekten faydasi oluyo bence piyasadaki en iyi takviyede promen k zaten pahali ama ihtiyaci varsa kullansin bi test verip bakilabilir

Benim esim varikosel ameliyati olmustu değerleri daha çabuk düzelsin diye biz almistik canim gercekten faydasi oluyo bence piyasadaki en iyi takviyede promen k zaten pahali ama ihtiyaci varsa kullansin bi test verip bakilabilir
İlk gebeliğimden önce baktırmıştık sayısında çok az bi eksiklik var demişti doktor ama engel olmadı bu durum gebelik için…sperm kalitesi ve hızlılık için işe yarar mı acaba ondan dolayı alsam mı sizce

Bende baktım da epey pahalı geldi zaten takviye vitamin derken dha doğmadan bir ton para gtti. Eşim sperm testi verecek yavaş falan derse alırım artık

Pik ve pik den sonra demek K kbryummy da öyle denedi galiba.
Cinsiyete az kalmış bende sizler kadar merak ediyorum

Pik ve pik den sonra demek K kbryummy da öyle denedi galiba.
Cinsiyete az kalmış bende sizler kadar merak ediyorum
Aynen canim korkmaya baslamistim ben olmayinca artik dedim olsunda farketmez modundaydim şöyleki cumartesi pik gördüm pazar sabah ve aksam denedim pik görür görmez değil çata yakindi mesela ikinci denemem çizgiler eşitti zaten denemeden 8 10 saat sonra catlama akintisi gördüm hayirlisi olsun insaallah gönlümüzdeki olur cümleten

Aradan cok gecmisse bence bi daha baktirip öyle alin derim belki gerek bile yoktu bizde geri akim ve biraz azdi sayimiz ameliyat oldu bu yüzden ve ilac kullandık doğal yolla iyi gelen şeylerden tüketti toparladı şükür zaten çokta kritik değildi sayimiz

Slm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen

Eklentiler

• 20211202_123018.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 20211202_122822.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 65
Canım gördüyse bir sıkıntı yoktur insAllah bendede sol tarafımda kist var hala yok olmadı doğumda alınır büyük ihtimal sen dikkat et çok eğilip kalkma dinlen doktor bana öyle demişti tabi ben ilk defa 8 haftalikti gittim içimde şüphe kalmasın diye doktorum bana kıstın bebeğe zararı olmaz dedi sende sancı ağrı yapar dedi korkma sancıların kisttendir dua et bu arada şanlıurfada misin cnm doktordan dolayı sorayim dedim

Evet

Keseyi görmüş korkacak bişey yok. Dış gebelik de kese oluşmuşyorki, başka yerde oluşuyor ve tehlikeli olabiliyor. Sen dinlen iyice, kist de sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…