- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.161
AminnnÇok geçmiş olsun cnm
Sen içini ferah tut yorma kendini geçer inşAllah
Saglıklı bi şekilde slırsın kucağına bebeğini
Gecmis olsun canım yeni olduğu için olabilir yol sac falan gözüktü miAminnn
Hmm anladım teşekkürler cevabınız içinde ,,Bende baktım da epey pahalı geldi zaten takviye vitamin derken dha doğmadan bir ton para gtti. Eşim sperm testi verecek yavaş falan derse alırım artık
Bizimde kritik değil sorun olmamıştı kızım 2.5 yaşında ,, Mart gibi deneme yapmak istiyorum bende acaba cinsiyet üzerinde bir etkisi olur mu diye merak ettim ben bu vitamininAradan cok gecmisse bence bi daha baktirip öyle alin derim belki gerek bile yoktu bizde geri akim ve biraz azdi sayimiz ameliyat oldu bu yüzden ve ilac kullandık doğal yolla iyi gelen şeylerden tüketti toparladı şükür zaten çokta kritik değildi sayimiz
Kese görünmüşse korkmayın Allah’ın izniyle sorun yoktur…çok geçmiş olsunSlm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen
Hem sperm sayisini hem hizini arttiyo canim bizdr haliylr doktorlara cinsiyet olayini soramadigimiz için ve değerimiz biraz düşük oldugu için kullanmistik onu almak istemezsen cinko selenyum kullansin keci boynuzu özü muhakkak sabah aksam 1 kasik tüketsin muz kabak çekirdeği bunlarda çok etkili her gun yesin bide keci boynuzu kürü yapabilirsin sende nette var içerse esin ben yapmistim bi kac kez 1 er hafta şeklindeBizimde kritik değil sorun olmamıştı kızım 2.5 yaşında ,, Mart gibi deneme yapmak istiyorum bende acaba cinsiyet üzerinde bir etkisi olur mu diye merak ettim ben bu vitaminin
Çok teşekkür ediyorum canım bilgiler için allah razı olsun … deneyelim bakalım bu şekilde…birde. Prowomen var o ne işe yarıyor bilginiz var mıHem sperm sayisini hem hizini arttiyo canim bizdr haliylr doktorlara cinsiyet olayini soramadigimiz için ve değerimiz biraz düşük oldugu için kullanmistik onu almak istemezsen cinko selenyum kullansin keci boynuzu özü muhakkak sabah aksam 1 kasik tüketsin muz kabak çekirdeği bunlarda çok etkili her gun yesin bide keci boynuzu kürü yapabilirsin sende nette var içerse esin ben yapmistim bi kac kez 1 er hafta şeklinde
Ne demek canim elimizden geldigince. O da kadinlar için olani ben kullanmadim ama canim sana dr önerdiyse bilemem bi arastir bakalim benim bilgim yok canimÇok teşekkür ediyorum canım bilgiler için allah razı olsun … deneyelim bakalım bu şekilde…birde. Prowomen var o ne işe yarıyor bilginiz var mı
Hayirli cumalar canim amin inşallahHayırlı cumalar kızlarrabbım gönlümüzden geçen dualarımızı kabul ve nakbul eylesın
Yo doktor önermedi araştırırken gördüm ,,tekrar çok teşekkür ederimNe demek canim elimizden geldigince. O da kadinlar için olani ben kullanmadim ama canim sana dr önerdiyse bilemem bi arastir bakalim benim bilgim yok canim
Ayni denemisiz canım ikimizde 10 haftalik bakalim inşallah sağlıklı erkek der dr . sen ne zaman öğreneceksin ?Aynen canim korkmaya baslamistim ben olmayinca artik dedim olsunda farketmez modundaydim şöyleki cumartesi pik gördüm pazar sabah ve aksam denedim pik görür görmez değil çata yakindi mesela ikinci denemem çizgiler eşitti zaten denemeden 8 10 saat sonra catlama akintisi gördüm hayirlisi olsun insaallah gönlümüzdeki olur cümleten
Belli olurmuki canım pazartesi. En erken 12 diye biliyorm. Hayırlı bir oğlun olur inşallah.Ayni denemisiz canım ikimizde 10 haftalik bakalim inşallah sağlıklı erkek der dr . sen ne zaman öğreneceksin ?
Büyük ihtimal yorum yapar.inş sağlıklı bir erkek evladının olacağı müjdesini alırsınEvet canım pazartesi kontrolüm var bakalim ne diyecek dr heyecan dorukta
Amin canım amin hepimiz için bunu istiyor ve diliyorum sağlıkla hayırla erkek evlat tattirsin Rabbim hepimizeBüyük ihtimal yorum yapar.inş sağlıklı bir erkek evladının olacağı müjdesini alırsın
Bilmiyorum canım tahmin eder belki .İnan bende bu konuda tereddütluydum bir hocaya sordular erkek evlat istiyorum günah mı diye neden günah olsun Allah ayakkabi baginizi bile isteyin duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var dedi. Bende o günden beri sağlıklı hayırlı erkek evlat diyorum .Hamdolsun Rabbım 3 tane pırlanta gibi kiz nasip etti bir de onu tadalim diye yoksa Rabbimden ne gelirse amennaBelli olurmuki canım pazartesi. En erken 12 diye biliyorm. Hayırlı bir oğlun olur inşallah.
Kızlar bazen üzülüyorm benim dayım ananeme küfür eden bir insan o nedenle YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI OLANI VERSIN BEN HEP HAYIRLISINI İSTİYORUM BEN SONRA DA erkek istedim diye kendimi sucluyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?