Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bizimde kritik değil sorun olmamıştı kızım 2.5 yaşında ,, Mart gibi deneme yapmak istiyorum bende acaba cinsiyet üzerinde bir etkisi olur mu diye merak ettim ben bu vitaminin

Kese görünmüşse korkmayın Allah’ın izniyle sorun yoktur…çok geçmiş olsun

Bizimde kritik değil sorun olmamıştı kızım 2.5 yaşında ,, Mart gibi deneme yapmak istiyorum bende acaba cinsiyet üzerinde bir etkisi olur mu diye merak ettim ben bu vitaminin
Hem sperm sayisini hem hizini arttiyo canim bizdr haliylr doktorlara cinsiyet olayini soramadigimiz için ve değerimiz biraz düşük oldugu için kullanmistik onu almak istemezsen cinko selenyum kullansin keci boynuzu özü muhakkak sabah aksam 1 kasik tüketsin muz kabak çekirdeği bunlarda çok etkili her gun yesin bide keci boynuzu kürü yapabilirsin sende nette var içerse esin ben yapmistim bi kac kez 1 er hafta şeklinde

Çok teşekkür ediyorum canım bilgiler için allah razı olsun … deneyelim bakalım bu şekilde…birde. Prowomen var o ne işe yarıyor bilginiz var mı

Çok teşekkür ediyorum canım bilgiler için allah razı olsun … deneyelim bakalım bu şekilde…birde. Prowomen var o ne işe yarıyor bilginiz var mı
Ne demek canim elimizden geldigince. O da kadinlar için olani ben kullanmadim ama canim sana dr önerdiyse bilemem bi arastir bakalim benim bilgim yok canim

Bı arada kehf süresini her cuma okumanın cok buyuk fazıletı war kızlar okumanızı tavsiye ederim
Hayatınızı cok degıstırecek bı süre rabbımın izni ile
Birde ben cocuk için yanı oglum olması için cumartesı den baslayıp 41fetıhokumustum
Cumartesıden baslayıp cuma seladan önce okunması gerekıyo

Nasılsıniz kızlar
Tuzlu yiyecekleri eşim mi ben mi yiyeceğim kızlar birde aranızda sigorta yaptıran varmı özel sağlık sigortası

Ayni denemisiz canım ikimizde 10 haftalik bakalim inşallah sağlıklı erkek der dr . sen ne zaman öğreneceksin ?

Ayni denemisiz canım ikimizde 10 haftalik bakalim inşallah sağlıklı erkek der dr . sen ne zaman öğreneceksin ?
Belli olurmuki canım pazartesi. En erken 12 diye biliyorm. Hayırlı bir oğlun olur inşallah.
Kızlar bazen üzülüyorm benim dayım ananeme küfür eden bir insan o nedenle YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI OLANI VERSIN BEN HEP HAYIRLISINI İSTİYORUM BEN SONRA DA erkek istedim diye kendimi sucluyirm

Bilmiyorum canım tahmin eder belki .İnan bende bu konuda tereddütluydum bir hocaya sordular erkek evlat istiyorum günah mı diye neden günah olsun Allah ayakkabi baginizi bile isteyin duamız olmasa ne ehemmiyetimiz var dedi. Bende o günden beri sağlıklı hayırlı erkek evlat diyorum .Hamdolsun Rabbım 3 tane pırlanta gibi kiz nasip etti bir de onu tadalim diye yoksa Rabbimden ne gelirse amenna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…