Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ben de 3uncu kizda psikolojik bitmiştim çok kötüydü durumum çok şükür oyle sevildi öyle büyüdü bal bal 5 yaşında.simdi 4.ye hamileyim bakalim Rabbım sevindirir bizi de inşallah. Ama yazını okuyunca o günlere gittim neler yaşıyor insançok iyi anlıyorum seni.Sutun bol ,evladın hayırlı olsun

O arkadaş diyemiyor mu Allah gönlüne göre versin demek sen istiyorsun ben de sana dua ederim diyemiyor da böyle konuşuyor tabi boş konuşmak daha kolay .Rabbım sana erkek evlat versin de sen ona gül al bak diye

Dimi haklısın kendisinin yıllarca bebeği olmadı o yüzden bana kızıyor ha kız ha erkek diye bende diyorum ikinci de seni görecem nasıl kız isteyecen diyorum eşi de çok kız istiyordu oğlu olacak inşallah aşılama ile

Derler ya bekara karı boşamak kolaydır ondan öyle kolay laflar .aslında kendisi ağır bir durun yaşamış ama insan oğlu işte unutuyoruz imtihanimizi.ama su var ki İnsan olmayanı ister kim ne derse desin Rabbım gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canım

Canım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarım
Cnm aslında Rabbimin takdiri valla kimi tek denemeyle erkek bebeğe hamile kaliyo kimi bir kaç defada hamile kaliyo

Kızlar b3n geçen haftadan beri tam olarak bebisin hareketlerini hissediyorum önceleride hissediyordum.ama ara ara geçen haftadan hep hissediyorum alt karnımı tekmeleyip duruyor Rabbim hepinize yaşatsın güzel duyguları InsAllah hepimiz erkek oluyor bebişim diye müjde verirsiniz

Ogrendin mi cinsiyeti canım. Bende elimi koyunca hissediyorum erken sanki ama ne bileyim ben buradayım diyor yani
Evet cnm 16 haftalikti gittim ve doktor hayirlisiyla erkek dedi cnm tam gösterdi dedi cnm bende dedim hocam benim 3 kizim var doktor güldü dedi desene mujdeli bir haber verdim size bende dedim evet hocam çok şükür insAllah sağlıklı hayırlı evlat olur

Bana kalırsa deneme cnm çünkü ben kozlarımda hep adetimeyakın hamıle kaldım piki gördukten 14 gun sonra adet oluyorsun

Tam yumurtlama günü ve sonrası mı denediniz ben de pazartesiye randevu aldım bakalım belki belli olur 11haftalik olacak o zaman

Ahh maşallah Rabbım bize de müjdeli haber almayı nasip etsin çok sevindim sizin için benim de 3kizim var çok şükür

Kızlar sabah eşimle şiddetli tartıştım daha doğrusu ses hiç olmadı ama o şiddet benim içimde koptu
Ben sürekli araştırıyorum ediyorum onun umrumda değil daha keçi boynuzu özü propolisini bile almadı ne ara alacak da başlayacak yarın diyordu bugün den için ama almasın umrumda değil Nyse ben bugün spiral aldrcaktm ama gitmedim sinirimden ona da iptal ettiğim resmi attım.
Kendisi sperm testi olacaktı niye oluyorum niye gidiyorm ilkinde oldu işte diyor ilki beş sene önce aradan zaman geçti yaşın 35 oldu git ver nihayetinde bende kan verdim dün bir sorun varmı diye dimi? Laf etti bende sinirlendm erkek bebek için yaptığım not ettiğim bilgileri sildim onun yanında bitti daha bir sene çocuk lafı duymcam dedim işe gtti ve dha bir msj bile atmadı ki gelince de konuşmayı düşünmüyorum..
Şuan çocuk için acele etme sebebim 15 tatilde ailem gelecek bir sene sonra tüm ailem Allah izin verirse bir arada olacaz sırf onlara süpriz yapmam mis yoksa hiç bebek istemeyen Dilara niye bebek aşkına gelmiş....
Kızlar dediğim gibi aslında hiç tartışma olmadı bunları söyledi ama benim için kalbim için duygusal olarak çok kırıldım şuan mutsuzum

Tam yumurtlama günü ve sonrası mı denediniz ben de pazartesiye randevu aldım bakalım belki belli olur 11haftalik olacak o zaman
Valla cnm bizim belli zamanlarda olmadı adetten hemen sonra da ilişki oldu yumurtlama zamanida sonrasında da

Ahh maşallah Rabbım bize de müjdeli haber almayı nasip etsin çok sevindim sizin için benim de 3kizim var çok şükür
Sağol cnm Allah razı olsun inşallah Rabbim.sanada ve isteyen bütün arkadaşlarada nasip etsin insAllah müjdeli haber almayi

Canim erkekler bizim gibi düşünemiyorlar kendini üzme bende eşime cok.dedim sonunda gittim ben aldim kullanacağı vitamini falan
Biz kadinlar biraz daha hassasiz
Insllah rabbim sanada en kisa surede erkek bebis nasip eder

Erkeklerden bişey almalarını bekleme bence yiyeceği herşeyi ,planlamaları ben yaptım yaptığı şey ilişkiden önce namaz kılmak .bu kadar takma onlar bizim herşeyi çok düşünmezler

Aynen bende gittim Çarşıdan aldım zorla ağzına tıktım laf etmiyor mu evet ama banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…