- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.101
Cnm senin çok olmuş, arada git bence.Ben 5haftalikken gittim.bir daha gitmedim
Rabbım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelamunaleyküm kızlar
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar
Aynen giymem gerek artıkCnm senin çok olmuş, arada git bence.
O arkadaş diyemiyor mu Allah gönlüne göre versin demek sen istiyorsun ben de sana dua ederim diyemiyor da böyle konuşuyor tabi boş konuşmak daha kolay .Rabbım sana erkek evlat versin de sen ona gül al bak diye
Derler ya bekara karı boşamak kolaydır ondan öyle kolay laflar .aslında kendisi ağır bir durun yaşamış ama insan oğlu işte unutuyoruz imtihanimizi.ama su var ki İnsan olmayanı ister kim ne derse desin Rabbım gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin canımDimi haklısın kendisinin yıllarca bebeği olmadı o yüzden bana kızıyor ha kız ha erkek diye bende diyorum ikinci de seni görecem nasıl kız isteyecen diyorum eşi de çok kız istiyordu oğlu olacak inşallahaşılama ile
Valla cnm biz bir defa den3medik eşim ne zaman isterse beraberlik oldu bende şansım fazla olsun istedimCinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin
Cnm aslında Rabbimin takdiri valla kimi tek denemeyle erkek bebeğe hamile kaliyo kimi bir kaç defada hamile kaliyoCanım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarım
Ogrendin mi cinsiyeti canım. Bende elimi koyunca hissediyorum erken sanki ama ne bileyim ben buradayım diyor yaniValla cnm biz bir defa den3medik eşim ne zaman isterse beraberlik oldu bende şansım fazla olsun istedim
Evet cnm 16 haftalikti gittim ve doktor hayirlisiyla erkek dedi cnm tam gösterdi dedi cnmOgrendin mi cinsiyeti canım. Bende elimi koyunca hissediyorum erken sanki ama ne bileyim ben buradayım diyor yani
Bana kalırsa deneme cnm çünkü ben kozlarımda hep adetimeyakın hamıle kaldım piki gördukten 14 gun sonra adet oluyorsunCanım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Ben pik i demiyorum hani mesela bugün pik oldu
Sabah açıldı ben sabah, ertesi sabah, diğer sabah yapsam olur mu şans artar mı
Yani demem oki
Açıldıktan sonra sürekli denemek doğrumu
Tam yumurtlama günü ve sonrası mı denediniz ben de pazartesiye randevu aldım bakalım belki belli olur 11haftalik olacak o zamanEvet cnm 16 haftalikti gittim ve doktor hayirlisiyla erkek dedi cnm tam gösterdi dedi cnmbende dedim hocam benim 3 kizim var doktor güldü dedi desene mujdeli bir haber verdim size bende dedim evet hocam çok şükür insAllah sağlıklı hayırlı evlat olur
Ahh maşallah Rabbım bize de müjdeli haber almayı nasip etsinEvet cnm 16 haftalikti gittim ve doktor hayirlisiyla erkek dedi cnm tam gösterdi dedi cnmbende dedim hocam benim 3 kizim var doktor güldü dedi desene mujdeli bir haber verdim size bende dedim evet hocam çok şükür insAllah sağlıklı hayırlı evlat olur
Valla cnm bizim belli zamanlarda olmadı adetten hemen sonra da ilişki oldu yumurtlama zamanida sonrasında daTam yumurtlama günü ve sonrası mı denediniz ben de pazartesiye randevu aldım bakalım belki belli olur 11haftalik olacak o zaman
Sağol cnm Allah razı olsun inşallahAhh maşallah Rabbım bize de müjdeli haber almayı nasip etsinçok sevindim sizin için benim de 3kizim var çok şükür
Canim erkekler bizim gibi düşünemiyorlar kendini üzme bende eşime cok.dedim sonunda gittim ben aldim kullanacağı vitamini falanKızlar sabah eşimle şiddetli tartıştım daha doğrusu ses hiç olmadı ama o şiddet benim içimde koptu
Ben sürekli araştırıyorum ediyorum onun umrumda değil daha keçi boynuzu özü propolisini bile almadı ne ara alacak da başlayacak yarın diyordu bugün den için ama almasın umrumda değil Nyse ben bugün spiral aldrcaktm ama gitmedim sinirimden ona da iptal ettiğim resmi attım.
Kendisi sperm testi olacaktı niye oluyorum niye gidiyorm ilkinde oldu işte diyor ilki beş sene önce aradan zaman geçti yaşın 35 oldu git ver nihayetinde bende kan verdim dün bir sorun varmı diye dimi? Laf etti bende sinirlendm erkek bebek için yaptığım not ettiğim bilgileri sildim onun yanında bitti daha bir sene çocuk lafı duymcam dedim işe gtti ve dha bir msj bile atmadı ki gelince de konuşmayı düşünmüyorum..
Şuan çocuk için acele etme sebebim 15 tatilde ailem gelecek bir sene sonra tüm ailem Allah izin verirse bir arada olacaz sırf onlara süpriz yapmam mis yoksa hiç bebek istemeyen Dilara niye bebek aşkına gelmiş....
Kızlar dediğim gibi aslında hiç tartışma olmadı bunları söyledi ama benim için kalbim için duygusal olarak çok kırıldım şuan mutsuzum
Erkeklerden bişey almalarını bekleme bence yiyeceği herşeyi ,planlamaları ben yaptım yaptığı şey ilişkiden önce namaz kılmak .bu kadar takma onlar bizim herşeyi çok düşünmezlerKızlar sabah eşimle şiddetli tartıştım daha doğrusu ses hiç olmadı ama o şiddet benim içimde koptu
Ben sürekli araştırıyorum ediyorum onun umrumda değil daha keçi boynuzu özü propolisini bile almadı ne ara alacak da başlayacak yarın diyordu bugün den için ama almasın umrumda değil Nyse ben bugün spiral aldrcaktm ama gitmedim sinirimden ona da iptal ettiğim resmi attım.
Kendisi sperm testi olacaktı niye oluyorum niye gidiyorm ilkinde oldu işte diyor ilki beş sene önce aradan zaman geçti yaşın 35 oldu git ver nihayetinde bende kan verdim dün bir sorun varmı diye dimi? Laf etti bende sinirlendm erkek bebek için yaptığım not ettiğim bilgileri sildim onun yanında bitti daha bir sene çocuk lafı duymcam dedim işe gtti ve dha bir msj bile atmadı ki gelince de konuşmayı düşünmüyorum..
Şuan çocuk için acele etme sebebim 15 tatilde ailem gelecek bir sene sonra tüm ailem Allah izin verirse bir arada olacaz sırf onlara süpriz yapmam mis yoksa hiç bebek istemeyen Dilara niye bebek aşkına gelmiş....
Kızlar dediğim gibi aslında hiç tartışma olmadı bunları söyledi ama benim için kalbim için duygusal olarak çok kırıldım şuan mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?