- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.141
İnşallah öyledir dua edin lütfenKeseyi görmüş korkacak bişey yok. Dış gebelik de kese oluşmuşyorki, başka yerde oluşuyor ve tehlikeli olabiliyor. Sen dinlen iyice, kist de sıkıntı olmuyor.
İnstgrm üzerinden bir doçente attım sağolsun cvpladı normal gebelik dedi kese görünüyo içindeki beyazlıkta bebek dedi ama hala sağ kasığım karnım ağrıyoKeseyi görmüş korkacak bişey yok. Dış gebelik de kese oluşmuşyorki, başka yerde oluşuyor ve tehlikeli olabiliyor. Sen dinlen iyice, kist de sıkıntı olmuyor.
Canim kesen görülmüş dış gebelik değildir dis gebelikte kese giruuyor bebek tüplere yerlesiyor korkma insllah Allahin izniyle birsey olmaz bol bol dinlen insllah bebegi ve kalp atisinida duyarsin cnmSlm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen
Stres yaparsan bebeğe daha çok zarar verirsin, kese var, rahat olİnstgrm üzerinden bir doçente attım sağolsun cvpladı normal gebelik dedi kese görünüyo içindeki beyazlıkta bebek dedi ama hala sağ kasığım karnım ağrıyo
Sağdaysa kıstın o yüzdendir benimde solda cnm benimde sol tarafa biraz baskı falan olduğu zaman çok agriyo sancı yapiyoİnstgrm üzerinden bir doçente attım sağolsun cvpladı normal gebelik dedi kese görünüyo içindeki beyazlıkta bebek dedi ama hala sağ kasığım karnım ağrıyo
Öyle yapayım hemşirede bu 10 gün hamileliği unut dedi kafana sakın takma dediStres yaparsan bebeğe daha çok zarar verirsin, kese var, rahat ol, ağrın kistten. Kendini çok dinleme, dikkatini dağıtacak şeyler yap.
Amin inşallah canım sen hamilesin dua et banaCanim kesen görülmüş dış gebelik değildir dis gebelikte kese giruuyor bebek tüplere yerlesiyor korkma insllah Allahin izniyle birsey olmaz bol bol dinlen insllah bebegi ve kalp atisinida duyarsin cnm
Aslında kistleri bende gördüm bi kaç taneydi hatta ben kese sandım çoğul gebelik sandım ortadaydı görüntüdeSağdaysa kıstın o yüzdendir benimde solda cnm benimde sol tarafa biraz baskı falan olduğu zaman çok agriyo sancı yapiyo
Ederim cnm benim stres yapma çoğu kişi kistle birlikte hamile oluyor bir sorun olmaz biraz daha bekle baska bir doktora daha gidebilirisin cnmAmin inşallah canım sen hamilesin dua et bana
Canim kese varsa sorun yok Allahin izniyle benim bi tanidik kistli sekilde 2 bebek doğurdu drlar en kötüsünü söylüyor maalesef tekrar bi kontrole gider kalp atisini duyarsin insaallahAslında kistleri bende gördüm bi kaç taneydi hatta ben kese sandım çoğul gebelik sandım ortadaydı görüntüde
Korkma bir sıkıntı olmaz insAllah ben erken gitmek istemedim o yüzden herseyini bir görmek istedim kalp atışını keseyi falan sonra insanın aklında soru işaretleri kaliyoAslında kistleri bende gördüm bi kaç taneydi hatta ben kese sandım çoğul gebelik sandım ortadaydı görüntüde
Ben mecbur gittim yoksa bende gitmezdim hemen iğneye başlamam lazımdıKorkma bir sıkıntı olmaz insAllah ben erken gitmek istemedim o yüzden herseyini bir görmek istedim kalp atışını keseyi falan sonra insanın aklında soru işaretleri kaliyo
Amin canımCanim kese varsa sorun yok Allahin izniyle benim bi tanidik kistli sekilde 2 bebek doğurdu drlar en kötüsünü söylüyor maalesef tekrar bi kontrole gider kalp atisini duyarsin insaallah
Haklisin cnm korkma bir sıkıntı olmaz oktorverdi mi iğneBen mecbur gittim yoksa bende gitmezdim hemen iğneye başlamam lazımdı
Yok canım başka bi isimHaklisin cnm korkma bir sıkıntı olmaz oktorverdi mi iğne
9 ay boyuncami kullanacaksin cnmYok canım başka bi isim
Evet canım9 ay boyuncami kullanacaksin cnm
Anladim cnm Allah yardimcin olsun hayirlisiyla kalp atisinida duyarsin bir haftaya cnmEvet canım
Çok geçmiş olsun cnmSlm arkadaşlar moralim çok bozuk ağlamaktan öldüm lütfen yardımcı olun bugün gittim doktora ultrasonda kist gördü keseyi görmedi ve sancın varmı diye sordu evet bende baya var dedim dış gebelikten şüphelendi ben baya korktum vajinal muayene yapmam lazım dedi ben istemedim hayati tehlikesi var dedi yaptı vajinal muayene zorlada olsa keseyi gördü ama ben hala şüphe içindeyim ve çok korkuyorum dış gebelik ameliyatla alınıyormuş ve sezeryandan zormuş foto atıcam bilgi verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?