Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın aminnnn sende dua et bana piskolojim berbat ağlamaktan öldüm inşallah herşey normal dediği günü görsem rahatlayacam dış gebelikten çok korkuyorum

Sen de haklısın. O psikoloji kötü gerçekten. Sonra da pişmanlık yaşıyorsun. Hadi bakalım güzel haberlerle bekliyoruz seni. Hayırlısıyla İnşallah
Amin canım hemen haber edeceğim sağlıklı bir erkek haberini alayım oooo yapacak çok işim var adaklar adadım Rabbım nasip etsin o duyguyu bize hepimize inan gruba o kadar dua ediyorum.Allah im kader arkadaşlarıma da hayırlı sağlıklı erkek evlat ver diyorum

İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın aminnnn sende dua et bana piskolojim berbat ağlamaktan öldüm inşallah herşey normal dediği günü görsem rahatlayacam dış gebelikten çok korkuyorum
Ederim canım etmezmiyim. Doğuma girerken de edeceğim hepinize o an edilen dualar kabul olurmuş derler. Hepiniz sağlıkla gönlünüzden geçene kavuşun İnşallah. Keseyi gördüyse dış gebelik olmaz diye biliyorum ben. Burada bir arkadaş yaşamıştı değeri çok çok yükseldiği halde keseyi hiç ama hiç göremediler. İçini ferah tut İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler al canım.

Aminnnn

Sağol canım okuyayım çok darlandım son zamanlarda. Bugünümüze şükür. Evet canım erkeklerde saklıyormuş bana herkes saklıyorsa kesin kızdır dedi hatta ayyyy yine mi kıııız diyen çok oldu. Olsuncular vah vahçılar yani hepimizin yaşadığı şeyler işte. Cinsiyeti öğrenince merak eden gerçek dostlara mesajla söyledim ama diğerlerinin suratına söyledim çünkü o yüz ifadesini görmem lazımdı

Yani hepimiz o baskılardan dolayı benzer şeyler yaşadık canım benim. Ama kızlarım benim bu dünyadaki ennn büyük şansım. Bin kez dünyaya gelsem yine onların annesi olmak isterim. Bizi o şekilde etkileyim moralimizi bozmaya çalışanlara söylenecek çok şey varda neyse.

Cnm hic korkma insllah sağlıkla zamaninda gelsin oğluşun
Sekerin ki vardi canim su fazlaligi genelikle sekerden olurmus ya

Ah ah bende aynısını yapacagim nasip olur erkek derse öyle yapacağım bende

Evet canım aynı duygular benzer yaşanılanlar Rabbım bu Sefer bize o duyguyu yaşatsın da o çenesi susmayanlari susturalim

Canım hakkında en hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallah. Haftanız iyi sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. Bebekte rizkiyla bereketiyle geliyor. İnşallah maddi manevi tüm sıkıntılarıniza şifa olur, mutluluk,huzur getirir

Ayy aynisi yaptim bende bana laf diyen kişilere rabbim burdaki arkadaslarimizda bu duyguyu yasatsin diye cok.dua edeiyorum

Çok laf söyleyen oluyor.oğlumda 12 haftalık kız denildi kimseye demedim.16 .haftada gideceğim zaman kvme dua et diye aradım: bana verdiği cevap insan değerse Allah verir oldu.hala bile düşündüğüm zaman içim acır.kimseyi takmayın sadece dua edin .

Yani kötü konuşmak istemiyorum ama o evlat torun ayıran zihniyettekiler varyaa içlerindeki fesatla asla mutlu olamayacaklar bu hayatta. Herkes kalbinin ekmeğini yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…