- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.181
Canım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Evet canım pazartesi kontrolüm var bakalim ne diyecek dr heyecan dorukta
Ufff erkeklerde mi saklıyor vay beCanım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Benim de doğumu öne alma ihtimalleri var.Suyu fazla imiş hala. Bu hafta maddi konularda da biraz terslikler yaşadık. Zararımız oldu baya. Bazen aksilikler üst üste geliyor galiba. Rabbim sıkıntılı günleri atlatıp huzura ermeyi nasip etsin İnşallah herkese.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm 37 haftalıkken bebiş doğsa bir sorun olmuyo genelde cnm sağlıkla kucağına al insAllah cnmCanım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Benim de doğumu öne alma ihtimalleri var.Suyu fazla imiş hala. Bu hafta maddi konularda da biraz terslikler yaşadık. Zararımız oldu baya. Bazen aksilikler üst üste geliyor galiba. Rabbim sıkıntılı günleri atlatıp huzura ermeyi nasip etsin İnşallah herkese.
Bazen üst üste geliyor gerçekten, İnşallah yoluna girerCanım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Benim de doğumu öne alma ihtimalleri var.Suyu fazla imiş hala. Bu hafta maddi konularda da biraz terslikler yaşadık. Zararımız oldu baya. Bazen aksilikler üst üste geliyor galiba. Rabbim sıkıntılı günleri atlatıp huzura ermeyi nasip etsin İnşallah herkese.
Sen ptesi cinsiyeti soracak mısın cnm? Hayırlısıyla gönlündeki duyarsın İnşallahUfff erkeklerde mi saklıyor vay bebakalim ya nasip neler olacak .valla benimkinin suyu varsa iyi hiç su içemiyorum o yüzden diyorum cocuk zarar görmez inşallah .Rabbım maddi manevi rahatlatsin inşallah . inşirah süresini oku ferahlatir
Soracağım ya bu stresle durmak daha zor ama bi kağıda yazsin görürse yani evde bakayım ben 3. Kızımda ağlamıştım simdi kızıyorum kendime ağladığım için ama o psikoloji çok kötüydü baskı altında hissetmek üzücü oluyor. Amin inşallah sağlıklı bir erkek derSen ptesi cinsiyeti soracak mısın cnm? Hayırlısıyla gönlündeki duyarsın İnşallah
Ah cnm inşaAllah bu seferki salih bır erkek evlat olurSoracağım ya bu stresle durmak daha zor ama bi kağıda yazsin görürse yani evde bakayım ben 3. Kızımda ağlamıştım simdi kızıyorum kendime ağladığım için ama o psikoloji çok kötüydü baskı altında hissetmek üzücü oluyor. Amin inşallah sağlıklı bir erkek der
Soracağım ya bu stresle durmak daha zor ama bi kağıda yazsin görürse yani evde bakayım ben 3. Kızımda ağlamıştım simdi kızıyorum kendime ağladığım için ama o psikoloji çok kötüydü baskı altında hissetmek üzücü oluyor. Amin inşallah sağlıklı bir erkek der
Canım haftası çok iyi merak etme inşallah sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına.Rabbim o mutluluğu hepimize yaşatsın inşallahCanım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Benim de doğumu öne alma ihtimalleri var.Suyu fazla imiş hala. Bu hafta maddi konularda da biraz terslikler yaşadık. Zararımız oldu baya. Bazen aksilikler üst üste geliyor galiba. Rabbim sıkıntılı günleri atlatıp huzura ermeyi nasip etsin İnşallah herkese.
Amin canım amin çok şükür eşimden dolayı bana baski yapamadılar ama sözleri yetti vir vir beynimi yediler.bu hamileligimde gorumcem dedi ki neye çabalıyorsun bu da kiz .sinir etmeye calisiyor beni dedim hayirlisi sustum. insana neler yasatiyorlar demi birde bunu yapanlar hemcinsimiz çok şükür sen erkeği yakalamışsın darısı başıma canımne diyeyim sağlıkla versin Rabbim .sırf insanlar yüzünden erkek olsun diye takılıyorum yoksa kizlar bambaşkaAh cnm inşaAllah bu seferki salih bır erkek evlat olur
O psikolojiyi cok ıyı anlıyorum
Kız oldugu için degıl yobazların oldugu bır dunyada kızımn daha dogmadan hayata bır sıfır geriden başlayacagı için üzülmüştüm
Ne garip değil mi en günahsız suçsuz olan sırf bi cinsiyet farkı için dışlanıyo
Kızları dışlayanlar saçlarının teline kurban olsunlar inşaAllah
Üçüncü kızımda ılkönce daha10haftalıkken doktor erkek dedı kvdem kbam bi görseniz evde bayram hawası wardı tabi kısa sürdü bu ıkı hafta sonra kız oldugu anşasıldı bide üstüne down sendromlu demesın mı doktor eşimin ailesi aldırmam için hep baskı yaptılar aldırmayıncada resmen psikolojık Şİddet uyguladılar
Şimdi erkek bebeğe hamıleyim ama içim hep buruk hep üçüncü kızımda yaşadıklarım gelıyor aklıma rabbim hepimize hayırlısını versin
Geçmiş olsun canımCanım benim İnşallah gönlüne göre olur. Ben de haftalarca o heyecanla gitmiştim ama 21 hafta sakladı benimki.Benim de doğumu öne alma ihtimalleri var.Suyu fazla imiş hala. Bu hafta maddi konularda da biraz terslikler yaşadık. Zararımız oldu baya. Bazen aksilikler üst üste geliyor galiba. Rabbim sıkıntılı günleri atlatıp huzura ermeyi nasip etsin İnşallah herkese.
Benım kv dede eşimden çekinir zaten hep alttan alttan yaparlr ne yapacaklarsa ufak ufak bi tek sen anlarsın kötülüğün evrimi bunlardakiAmin canım amin çok şükür eşimden dolayı bana baski yapamadılar ama sözleri yetti vir vir beynimi yediler.bu hamileligimde gorumcem dedi ki neye çabalıyorsun bu da kiz .sinir etmeye calisiyor beni dedim hayirlisi sustum. insana neler yasatiyorlar demi birde bunu yapanlar hemcinsimiz çok şükür sen erkeği yakalamışsın darısı başıma canımne diyeyim sağlıkla versin Rabbim .sırf insanlar yüzünden erkek olsun diye takılıyorum yoksa kizlar bambaşka
Allah yardımcın olsun cnm cokk gecmıs olsunSlm canlar nasılsınız ben öyle karmaşık duygular içindeyimki anlatamam haftaya cumartesi biedaha gel bakalım dedi inşallah herşey normale döner hayırlı haberler alırım amin .ben 4 kez hamilelik geçirdim ikisi sağ çok şükür ama hiç birinde böyle olmamıştım karın ağrım hala geçmedi bel ağrımı anlatamam felaket ağrıyo bu nasıl bi hamileliktir anlamadım benim gibi olan varmı aranızda
Aynen alttan alttan yapıyorlar adam da görmüyor biz disardaniz ya daha iyi görüyoruz zaten bize diyorlarBenım kv dede eşimden çekinir zaten hep alttan alttan yaparlr ne yapacaklarsa ufak ufak bi tek sen anlarsın kötülüğün evrimi bunlardaki
Eşimde kuzlarını hiç ayırmaz cok sukur
İmkanımız yettiğince herşeyin en iyisini kızlarına almaya çalısır
Cok sükür eşlerden şanslıyız
İnşallah canım rabbim hepimize doğurduk çok şükür demeyi nasip etsin aminnnAllah yardımcın olsun cnm cokk gecmıs olsun
Umarım bu sıkıntılı gunlerın son bulur
Bel ağrısı bendede oldu cok fazla
Yeni yeni geçti
Kasıklarım cok agrıyo
Umarım herşey yolundadır
Sen de haklısın. O psikoloji kötü gerçekten. Sonra da pişmanlık yaşıyorsunSoracağım ya bu stresle durmak daha zor ama bi kağıda yazsin görürse yani evde bakayım ben 3. Kızımda ağlamıştım simdi kızıyorum kendime ağladığım için ama o psikoloji çok kötüydü baskı altında hissetmek üzücü oluyor. Amin inşallah sağlıklı bir erkek der
Bel ağrısı bende de çok olmuştu o dönemde. Sonra geçti. Vucüt hamileliğe alışana kadar zor oluyor sonra rahatlıyorsun(benim gibi bulantın olmazsaSlm canlar nasılsınız ben öyle karmaşık duygular içindeyimki anlatamam haftaya cumartesi biedaha gel bakalım dedi inşallah herşey normale döner hayırlı haberler alırım amin .ben 4 kez hamilelik geçirdim ikisi sağ çok şükür ama hiç birinde böyle olmamıştım karın ağrım hala geçmedi bel ağrımı anlatamam felaket ağrıyo bu nasıl bi hamileliktir anlamadım benim gibi olan varmı aranızda
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Kac haftalik olucak? Daha kucuk gibi ama bazi drlar kalp atis hizindan bile cinsiyeti anlayabilirlerSoracağım ya bu stresle durmak daha zor ama bi kağıda yazsin görürse yani evde bakayım ben 3. Kızımda ağlamıştım simdi kızıyorum kendime ağladığım için ama o psikoloji çok kötüydü baskı altında hissetmek üzücü oluyor. Amin inşallah sağlıklı bir erkek der
Canım 36+1 im 37 de bitse daha da rahatlarım İnşallah. Uzun zamandır bebeğin suyu fazla diyor doktorum hareketlerini takip et diyor deli gibi gece gündüz hareket takip eder oldum. Azcık kıpırdamasa huylanıyorum. İnşallah hayırlısı ile alırım kucağımaCanım haftası çok iyi merak etme inşallah sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına.Rabbim o mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?