Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yinede bir sıkıntı olmaz cnm çok şükür 36 haftalık.olmus ama bu haftanıza atlatsa dahada iyi olur insAllah sağlıkla kucağına alırsın cnm bizlere güzel.haberi müjdelersin dua edersin hepimizde dogumda

Yinede bir sıkıntı olmaz cnm çok şükür 36 haftalık.olmus ama bu haftanıza atlatsa dahada iyi olur insAllah sağlıkla kucağına alırsın cnm bizlere güzel.haberi müjdelersin dua edersin hepimizde dogumda
İnşallah canım inşallah haber vermezmiyim hiç sizlere. Aylardır içimde kopan fırtınaları buradaki insanlarla konuşarak hep birlikte dua ederek dindirdim. Hep dualarımda olacaksınız hepiniz.

Canım benim de hamileliğimin en başından bu yana sağ sol karın ağrım devamlı oluyor bel ağrım desen hiç sorma inan rükûdan zor dogruluyorum yani yanlız değilsin dikkat et kendine

Doktorlar hep en kötüsüne hazırlar takılma canım.Oğlun çok iyi inşallah sağ salim kucağına aldığında bize de bol bol dua et bizim yerimize de kokla cennet kokusunu icine bizim için de çek...

Allah büyüktür cnm kotuluk yapanın yanına kâr olarak bırakmıyor bugün değilse elbet onlar gösteriyor evlat evlattır ayrım yapanlarda kadın kendi cinsiyetlerindende utanmıyorlar cnm benim büyük kizimin genzinde tümör vardı bütün aile mahvolduk 3 yıl boyunca ta iyileşene kadar ve bu süreçte kızın pesinemi düşmüşler diyende oldu kız çocuğudur bisey olmaz yenisini yaparlar diyende oldu boşuna kız için çabalıyorlar diyende oldu kimseye bisey demedim ama Rabbim biliyordu içimi ha kız ha erkek ne fark eder hepsi evlat ve hepsinin yeri ayrı hicbir evlat diğerinin yerini tutmuyo

İnşallah canım inşallah haber vermezmiyim hiç sizlere. Aylardır içimde kopan fırtınaları buradaki insanlarla konuşarak hep birlikte dua ederek dindirdim. Hep dualarımda olacaksınız hepiniz.
Aynen vallahi buradaki bütün arkadaşlarımız bazen aile üyelerinden çok daha yakın oluyor insana Rabbim hepimizden razı olsun hepimiz insAllah sağlıkla kucagimiza alalım bebislerimizi

Bu dünyada olmasa öbür dünyada bu kötülüklerinin karşılığını bulurlar canım merak etme. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir daha kötü günler yaşatmasın İnşallah

Bu dünyada olmasa öbür dünyada bu kötülüklerinin karşılığını bulurlar canım merak etme. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir daha kötü günler yaşatmasın İnşallah
Aynen cnm bende Rabbime bırakmışım en iyisini Rabbim.bilir amin cnm kimseye yaratmasın öyle zamanlar

Yapma ya çok üzüldüm ne kadar kalbi kötü insanlar var bunu bu sözleri söyleyenlerden çok net görüyorum agzi kötü içi fesat insanlardan uzak etsin Rabbim

Ne kadar kötü kalbli insanlar var canim rabbim çocuklarımızın karsina iyi insanlari çıkarsın
Tabi ya evlat evlattir oğlu olana bu muamele yapilmiyor ama kizi olana bu baski var
Şimdi oğlum olacak diye kesinlikle kizlarimdan hic farki olmayacak
Benim annem de halalarimdan babannemden cok baskiya ugramis annem anlatir otururudumn sabahlara kadar ağlardım diyor anneme neler yapmislar Allaha havale ettim diyor annem hep

Aynen cnm bende öyle insanları Allah a havale ediyorum çok şükür o.konuda kayinvalidemler öyle değil hepimiz yani aile olarak kız erkek fark etmez Allah vergisidir hepsi ama insan istiyor da hem kızı hem oğlu olsun ama etraftaki insanlar çok.anlayissiz sanki oğlun yoksa hiç çocuğun yokmuş gibi davranıyorlar

Benim kayinvalidem hic erkek olsun demedi kiz cocuklarin daha çok seviyor sadece esimin akrabalari falan hep erkek erkek diye tutturdu hic aramayan eşimin halasi cinsiyet icin aradi sasirdim yani
Ben birde hamile oldugumu kimseye söylemedim karnim buyudukten sonra yakin akrabalara söyledim boylece kafan daha rahat oluyor kimse bilmeyince

Aile öyle olmasa zaten çok sıkıntı olmuyo etraftakileride insan çok onemsememeye calisiyo ama ailede erkek olsun diyorsa daha zor

Aile öyle olmasa zaten çok sıkıntı olmuyo etraftakileride insan çok onemsememeye calisiyo ama ailede erkek olsun diyorsa daha zor

Maalesef eşimin ailesi annesi de dahil erkek bebek meraklısı görümcemn oğlu ve kızı vardı üçüncü ye hamile kaldı kız dediler Nyse kimse birşey denedi sonra erkekmis Kayınvalideme görümceme anne erkekmis bebek dedi bir görün nasıl seviniyir yemin et diyor oysaki bir oğlu zaten var işte öyle.... Eşim Doğulu ama maalesef doğu da erkek bebeğe dha önem veriyorlar belki buralar da da vardır ama bilmiyurm toplum baskısı yüzünden üzülüyorm

Rahatlattı biraz. Sonra da şüpheye düştüm, artık bulanmıyor mu diye. Bugün ilaç içmeyip deneyeyim dedim, mahvoldum. İlaca devam
Gecmis olsun canım.

Rahatlattı biraz. Sonra da şüpheye düştüm, artık bulanmıyor mu diye. Bugün ilaç içmeyip deneyeyim dedim, mahvoldum. İlaca devam
Ha ha onu bende yaptım geçti galiba dedim geçmemiş ama gün içinde içiyorum gece 2icince bütün gün uyuyorum. Ondan böyle yaptım şimdi içeceğim ne kötü kokuyor bu ya inşallah çocuğa zarari yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…