- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.221
Yinede bir sıkıntı olmaz cnm çok şükür 36 haftalık.olmus ama bu haftanıza atlatsa dahada iyi olur insAllah sağlıkla kucağına alırsın cnm bizlere güzel.haberi müjdelersin dua edersin hepimizde dogumdaCanım 36+1 im 37 de bitse daha da rahatlarım İnşallah. Uzun zamandır bebeğin suyu fazla diyor doktorum hareketlerini takip et diyor deli gibi gece gündüz hareket takip eder oldum. Azcık kıpırdamasa huylanıyorum. İnşallah hayırlısı ile alırım kucağıma
İnşallah canım inşallah haber vermezmiyim hiç sizlere. Aylardır içimde kopan fırtınaları buradaki insanlarla konuşarak hep birlikte dua ederek dindirdim. Hep dualarımda olacaksınız hepiniz.Yinede bir sıkıntı olmaz cnm çok şükür 36 haftalık.olmus ama bu haftanıza atlatsa dahada iyi olur insAllah sağlıkla kucağına alırsın cnm bizlere güzel.haberi müjdelersin dua edersin hepimizde dogumda
Suyu fazla olan bebeklerin genelde boyu uzun oluyor.bir sorun olmaz inş.sağlıcakla kucağına alırsın inşCanım şeker çıkmadı ama son bir buçuk 2 aydır suyu hep fazla nedense.
Canım benim de hamileliğimin en başından bu yana sağ sol karın ağrım devamlı oluyor bel ağrım desen hiç sorma inan rükûdan zor dogruluyorum yani yanlız değilsin dikkat et kendineSlm canlar nasılsınız ben öyle karmaşık duygular içindeyimki anlatamam haftaya cumartesi biedaha gel bakalım dedi inşallah herşey normale döner hayırlı haberler alırım amin .ben 4 kez hamilelik geçirdim ikisi sağ çok şükür ama hiç birinde böyle olmamıştım karın ağrım hala geçmedi bel ağrımı anlatamam felaket ağrıyo bu nasıl bi hamileliktir anlamadım benim gibi olan varmı aranızda
Doktorlar hep en kötüsüne hazırlar takılma canım.Oğlun çok iyi inşallah sağ salim kucağına aldığında bize de bol bol dua et bizim yerimize de kokla cennet kokusunu icine bizim için de çek...Canım 36+1 im 37 de bitse daha da rahatlarım İnşallah. Uzun zamandır bebeğin suyu fazla diyor doktorum hareketlerini takip et diyor deli gibi gece gündüz hareket takip eder oldum. Azcık kıpırdamasa huylanıyorum. İnşallah hayırlısı ile alırım kucağıma
Allah büyüktür cnm kotuluk yapanın yanına kâr olarak bırakmıyor bugün değilse elbet onlar gösteriyor evlat evlattır ayrım yapanlarda kadın kendi cinsiyetlerindende utanmıyorlar cnm benim büyük kizimin genzinde tümör vardı bütün aile mahvolduk 3 yıl boyunca ta iyileşene kadar ve bu süreçte kızın pesinemi düşmüşler diyende oldu kız çocuğudur bisey olmaz yenisini yaparlar diyende oldu boşuna kız için çabalıyorlar diyende oldu kimseye bisey demedim ama Rabbim biliyordu içimi ha kız ha erkek ne fark eder hepsi evlat ve hepsinin yeri ayrı hicbir evlat diğerinin yerini tutmuyoÇok laf söyleyen oluyor.oğlumda 12 haftalık kız denildi kimseye demedim.16 .haftada gideceğim zaman kvme dua et diye aradım: bana verdiği cevap insan değerse Allah verir oldu.hala bile düşündüğüm zaman içim acır.kimseyi takmayın sadece dua edin .
Aynen vallahi buradaki bütün arkadaşlarımız bazen aile üyelerinden çok daha yakın oluyor insana Rabbim hepimizden razı olsun hepimiz insAllah sağlıkla kucagimiza alalım bebislerimiziİnşallah canım inşallah haber vermezmiyim hiç sizlere. Aylardır içimde kopan fırtınaları buradaki insanlarla konuşarak hep birlikte dua ederek dindirdim. Hep dualarımda olacaksınız hepiniz.
Canım benim ilk kızımda çok uzun doğdular. İlki erken 2400 kilo olmasına rağmen 51 cm idi ilki. İkincisi 53. İnşallah o nedenledir.Suyu fazla olan bebeklerin genelde boyu uzun oluyor.bir sorun olmaz inş.sağlıcakla kucağına alırsın inş
Bu dünyada olmasa öbür dünyada bu kötülüklerinin karşılığını bulurlar canım merak etme. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir daha kötü günler yaşatmasın İnşallahAllah büyüktür cnm kotuluk yapanın yanına kâr olarak bırakmıyor bugün değilse elbet onlar gösteriyor evlat evlattır ayrım yapanlarda kadın kendi cinsiyetlerindende utanmıyorlar cnm benim büyük kizimin genzinde tümör vardı bütün aile mahvolduk 3 yıl boyunca ta iyileşene kadar ve bu süreçte kızın pesinemi düşmüşler diyende oldu kız çocuğudur bisey olmaz yenisini yaparlar diyende oldu boşuna kız için çabalıyorlar diyende oldu kimseye bisey demedim ama Rabbim biliyordu içimi ha kız ha erkek ne fark eder hepsi evlat ve hepsinin yeri ayrı hicbir evlat diğerinin yerini tutmuyo
Aynen cnm bende Rabbime bırakmışım en iyisini Rabbim.bilir amin cnm kimseye yaratmasın öyle zamanlarBu dünyada olmasa öbür dünyada bu kötülüklerinin karşılığını bulurlar canım merak etme. Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin bir daha kötü günler yaşatmasın İnşallah
Tamam cnm stres yapma dualarim.seninle insallah zamaninda gelecektir oğlunCanım şeker çıkmadı ama son bir buçuk 2 aydır suyu hep fazla nedense.
Yapma ya çok üzüldüm ne kadar kalbi kötü insanlar var bunu bu sözleri söyleyenlerden çok net görüyorum agzi kötü içi fesat insanlardan uzak etsin RabbimÇok laf söyleyen oluyor.oğlumda 12 haftalık kız denildi kimseye demedim.16 .haftada gideceğim zaman kvme dua et diye aradım: bana verdiği cevap insan değerse Allah verir oldu.hala bile düşündüğüm zaman içim acır.kimseyi takmayın sadece dua edin .
Ne kadar kötü kalbli insanlar var canim rabbim çocuklarımızın karsina iyi insanlari çıkarsınAllah büyüktür cnm kotuluk yapanın yanına kâr olarak bırakmıyor bugün değilse elbet onlar gösteriyor evlat evlattır ayrım yapanlarda kadın kendi cinsiyetlerindende utanmıyorlar cnm benim büyük kizimin genzinde tümör vardı bütün aile mahvolduk 3 yıl boyunca ta iyileşene kadar ve bu süreçte kızın pesinemi düşmüşler diyende oldu kız çocuğudur bisey olmaz yenisini yaparlar diyende oldu boşuna kız için çabalıyorlar diyende oldu kimseye bisey demedim ama Rabbim biliyordu içimi ha kız ha erkek ne fark eder hepsi evlat ve hepsinin yeri ayrı hicbir evlat diğerinin yerini tutmuyo
Hap rahatlatmadi mi canim seni ,su içemiyor musun?Bel ağrısı bende de çok olmuştu o dönemde. Sonra geçti. Vucüt hamileliğe alışana kadar zor oluyor sonra rahatlıyorsun(benim gibi bulantın olmazsa).
Aynen cnm bende öyle insanları Allah a havale ediyorum çok şükür o.konuda kayinvalidemler öyle değil hepimiz yani aile olarak kız erkek fark etmez Allah vergisidir hepsi ama insan istiyor da hem kızı hem oğlu olsun ama etraftaki insanlar çok.anlayissiz sanki oğlun yoksa hiç çocuğun yokmuş gibi davranıyorlarNe kadar kötü kalbli insanlar var canim rabbim çocuklarımızın karsina iyi insanlari çıkarsın
Tabi ya evlat evlattir oğlu olana bu muamele yapilmiyor ama kizi olana bu baski var
Şimdi oğlum olacak diye kesinlikle kizlarimdan hic farki olmayacak
Benim annem de halalarimdan babannemden cok baskiya ugramis annem anlatir otururudumn sabahlara kadar ağlardım diyor anneme neler yapmislar Allaha havale ettim diyor annem hep
Benim kayinvalidem hic erkek olsun demedi kiz cocuklarin daha çok seviyor sadece esimin akrabalari falan hep erkek erkek diye tutturdu hic aramayan eşimin halasi cinsiyet icin aradi sasirdim yaniAynen cnm bende öyle insanları Allah a havale ediyorum çok şükür o.konuda kayinvalidemler öyle değil hepimiz yani aile olarak kız erkek fark etmez Allah vergisidir hepsi ama insan istiyor da hem kızı hem oğlu olsun ama etraftaki insanlar çok.anlayissiz sanki oğlun yoksa hiç çocuğun yokmuş gibi davranıyorlar
Aile öyle olmasa zaten çok sıkıntı olmuyo etraftakileride insan çok onemsememeye calisiyo ama ailede erkek olsun diyorsa daha zorBenim kayinvalidem hic erkek olsun demedi kiz cocuklarin daha çok seviyor sadece esimin akrabalari falan hep erkek erkek diye tutturdu hic aramayan eşimin halasi cinsiyet icin aradi sasirdim yani
Ben birde hamile oldugumu kimseye söylemedim karnim buyudukten sonra yakin akrabalara söyledim boylece kafan daha rahat oluyor kimse bilmeyince
Rahatlattı biraz. Sonra da şüpheye düştüm, artık bulanmıyor mu diye. Bugün ilaç içmeyip deneyeyim dedim, mahvoldum. İlaca devamHap rahatlatmadi mi canim seni ,su içemiyor musun?
Benim kayinvalidem hic erkek olsun demedi kiz cocuklarin daha çok seviyor sadece esimin akrabalari falan hep erkek erkek diye tutturdu hic aramayan eşimin halasi cinsiyet icin aradi sasirdim yani
Ben birde hamile oldugumu kimseye söylemedim karnim buyudukten sonra yakin akrabalara söyledim boylece kafan daha rahat oluyor kimse bilmeyince
Aile öyle olmasa zaten çok sıkıntı olmuyo etraftakileride insan çok onemsememeye calisiyo ama ailede erkek olsun diyorsa daha zor
Gecmis olsun canım.Rahatlattı biraz. Sonra da şüpheye düştüm, artık bulanmıyor mu diye. Bugün ilaç içmeyip deneyeyim dedim, mahvoldum. İlaca devam
Ha ha onu bende yaptımRahatlattı biraz. Sonra da şüpheye düştüm, artık bulanmıyor mu diye. Bugün ilaç içmeyip deneyeyim dedim, mahvoldum. İlaca devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?