Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim yarin hayırlı haberini bekliyorum Allahin izniyle erkek haberini verirsin bize ( Amin)
Amin amin amin ecmain hepimize Rabbım hepimize ver sağlıkla hayırla ver dualarım hepimize inan ki .soylerse ilk işim yazmak olacak canım merak etme

Beeen canım yarın gideceğim çok heyecanlıyım ama dr söyler mi bilmiyorum .Dua edin bana kizlarrr nolur nolur
Rabbim gönlündeki güzel haberi verir inşallah canım.Sende bende buradaki isteyen herkes o güzel haberi duyarız inşallah.Dualarim hepimize...

Merhana kizlar ph ölçer kullanan var mı. Vajinal ph çok önemliymis 7 ve 8 olmalıymış. Yurtdisinda vajinal testler var ama turkieyde yok maalesef. Turnusol kağıdı kullanıp memnun olan var mı nerde satılır onunda bilmiyorum

Yani kötü konuşmak istemiyorum ama o evlat torun ayıran zihniyettekiler varyaa içlerindeki fesatla asla mutlu olamayacaklar bu hayatta. Herkes kalbinin ekmeğini yer
Mutlu degıller zaten bence
Hep gözleri başkalarının mutluluklarında ellerındekı ıle yetınmezler asla
Çünkü fesatlar kvdem kızsa kadından kadının genınden erkekse erkekten diye söylerdi 3 oglu war diye övünürdü hep
Bi tanede aldırmıs önceden illede oda erkektı diye onla bile övünüyor
İnşaAllah biz onlar gibi olmayalım

Kızlar hayırlı haberler dolsun taşsın doktorun gözünden anla kız bırakma söylet onlar biliyor yok 16 haftaya kadar belli olmaz hep numara ben suan evde saatlere bakar oldum bir an önce git gel hayırlı haberi ver bize yöntemlerini anlat tekrar tekrar dualar edelim kucağına sağlıkla al evladını bizlerde inşAllah rabbim yar ve yardımcımız olsun

Valla Rabbim de gösteriyor çok şükür. Fesatlık yapanların işleri bir anda tersine dönebiliyor. Ayrımların kralını yaptılar bana da ama gün gelir devran döner. Rabbim şüküt nasip etti oğlun olacak kelimesini duymayı şimdiden sonra çark etselerde unuturmuyum aslaaaa

Galiba benim için yazdın canım. Amin amin dr soracağım ama yazmasını isteyeceğim kağıda yazıp versin ben evde bakayım ooo olsun makaleler yazarım siz yeter ki isteyin inşallah sağlıklı haberini alirim peşine erkek haberi Rabbım yaşatsın hepimize o sevinci

16.15 de imiş randevusu. Ay birbirimizin randevularını bile takip eder olduk birbirimizi tanımadığımız halde merakla saat bekliyoruz ne güzel bişey
Valla ben kendi annemle bile paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı hepinizi tanımayı çok isterdim insanın karşılıksız dua edeni olması varya herseye bedel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…