- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.261
Evet canım özel kocaeli cihan hastanesine gidecegimAyy hayırlısı gider gitmez yaz olur muu ama bence erken diyecek özel e mı gidiyorsun canım hangi il
16 .15 de randevu bakalim canım belki tahmin eder ya nasip.İnşallah gönlündekini duyarak gelirsin ama bence erken sanki. Hadi bakalım heyecanla bekleyeceğiz
Amin amin amin ecmain hepimize Rabbım hepimize ver sağlıkla hayırla verCanim yarin hayırlı haberini bekliyorum Allahin izniyle erkek haberini verirsin bize ( Amin)
Hee var mi iyi bariHahhaha 3 tane de kizi var
Rabbim gönlündeki güzel haberi verir inşallah canım.Sende bende buradaki isteyen herkes o güzel haberi duyarız inşallah.Dualarim hepimize...Beeen canım yarın gideceğim çok heyecanlıyım ama dr söyler mi bilmiyorum .Dua edin bana kizlarrr nolur nolur
Amin amin inşallah canımRabbim gönlündeki güzel haberi verir inşallah canım.Sende bende buradaki isteyen herkes o güzel haberi duyarız inşallah.Dualarim hepimize...
Randevun kaçta?Amin amin inşallah canım
16.15 de imiş randevusu. Ay birbirimizin randevularını bile takip eder oldukRandevun kaçta?
Oo çok varmış daha. Evet ne güzel heyacanlar. Sonu da güzel biter İnşallah16.15 de imiş randevusu. Ay birbirimizin randevularını bile takip eder oldukbirbirimizi tanımadığımız halde merakla saat bekliyoruz ne güzel bişey
Ben kullandım, internetten almıştım.Merhana kizlar ph ölçer kullanan var mı. Vajinal ph çok önemliymis 7 ve 8 olmalıymış. Yurtdisinda vajinal testler var ama turkieyde yok maalesef. Turnusol kağıdı kullanıp memnun olan var mı nerde satılır onunda bilmiyorum
Mutlu degıller zaten benceYani kötü konuşmak istemiyorum ama o evlat torun ayıran zihniyettekiler varyaaiçlerindeki fesatla asla mutlu olamayacaklar bu hayatta. Herkes kalbinin ekmeğini yer
16.15 canımRandevun kaçta?
Valla Rabbim de gösteriyor çok şükür. Fesatlık yapanların işleri bir anda tersine dönebiliyor. Ayrımların kralını yaptılar bana da ama gün gelir devran döner. Rabbim şüküt nasip etti oğlun olacak kelimesini duymayı şimdiden sonra çark etselerde unuturmuyum aslaaaaMutlu degıller zaten bence
Hep gözleri başkalarının mutluluklarında ellerındekı ıle yetınmezler asla
Çünkü fesatlar kvdem kızsa kadından kadının genınden erkekse erkekten diye söylerdi 3 oglu war diye övünürdü hep
Bi tanede aldırmıs önceden illede oda erkektı diye onla bile övünüyor
İnşaAllah biz onlar gibi olmayalım
Amin amin aminHadi inşallah hayırlı erkek haberi bekliyoruz aminnnnm
Ayetel kürsü oku .Allah gönlüne göre verir ünş16.15 canım
Galiba benim için yazdın canım. Amin amin dr soracağım ama yazmasını isteyeceğim kağıda yazıp versin ben evde bakayımKızlar hayırlı haberler dolsun taşsın doktorun gözünden anla kız bırakma söylet onlar biliyor yok 16 haftaya kadar belli olmaz hep numaraben suan evde saatlere bakar oldum bir an önce git gel hayırlı haberi ver bize yöntemlerini anlat tekrar tekrar dualar edelim kucağına sağlıkla al evladını bizlerde inşAllah rabbim yar ve yardımcımız olsun
Simdi abdest alıp 2rekat namaz kılayım öyle çıkarım çocukları okuldan alıp öyle gideceğiz Hadi sizde okuyun bana ufleyin o gelir beni bulurAyetel kürsü oku .Allah gönlüne göre verir ünş
Valla ben kendi annemle bile paylaşmıyorum sizlerle paylaştığımı hepinizi tanımayı çok isterdim16.15 de imiş randevusu. Ay birbirimizin randevularını bile takip eder oldukbirbirimizi tanımadığımız halde merakla saat bekliyoruz ne güzel bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?