- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.301
Ben bilmiyorum onlar kim canım. Yüzde söylemedi ya yerinde durmuyor inan ki ben bile zorlandım neyse olsun bir çıkıntı var demesi bile yetti ama duaya devam önümüzdeki aya kadar yine bir korku olacak netlessin bi öyle rahatlayacagimAy bencede çıkıntı var, İnşallah doğrudur. Nubçulara gönder hemen. Yüzde filan söyledi, hadi gözünaydın, çok şükür
Ayyy inşallah ya amin aminErkek canım bu bebekmaşaallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun darısı bizlere
Ahh canin amin aminAyyy bende çıkıntı gördüm ümitlendirmek istemem ama bence erkek çok ultrason fotosuna baktım araştırdım inşallah yanılmam erkek bu
Nubcular kim canımAy bencede çıkıntı var, İnşallah doğrudur. Nubçulara gönder hemen. Yüzde filan söyledi, hadi gözünaydın, çok şükür
Amin canım amin .verecek Rabbim hepimize ben inanıyorum çok dua ediyoruz elbet birimizinki kabul olurİnsallah önümüzdeki ay kesin erkek haberini de alacaksın canım Rabbime şükürler olsun.İsteyen herkese versin.Bizde inşallah güzel haberler aliriz tıpkı sizler gibi
Anlıyormusum canım nubtan ay hafi inşAllahErkek canım bu bebekmaşaallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun darısı bizlere
Evet canım kafa yapısı falanda erkek bir de ilk ugsden anlayıp o zamanda erkek demiştim erkek Allah’ın izniyle sağlıkla gelsinAnlıyormusum canım nubtan ay hafi inşAllah
Canım nasılsın bu ay deneme yapacakmisin?Erkek canım bu bebekmaşaallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun darısı bizlere
Amin canım sagolasin inşallah erkektir yüzde falan hicbirsey demedi önümüzdeki ay kesin derim dedi ama bak şurada bir cikinti var dedi gösterdi ama bu haftalarda karışıklık olabilirmiş onu söylediEvet canım kafa yapısı falanda erkek bir de ilk ugsden anlayıp o zamanda erkek demiştim erkek Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin
Ikra meyra var cnm. Onu etiketleyerek sor bakalım.Nubcular kim canım
İyiyim canım çok sağ olCanım nasılsın bu ay deneme yapacakmisin?
Erkeklerde yanılma daha az kuzum hiç hiç anlamasa emin olmasa öyle bile demezdiAmin canım sagolasin inşallah erkektir yüzde falan hicbirsey demedi önümüzdeki ay kesin derim dedi ama bak şurada bir cikinti var dedi gösterdi ama bu haftalarda karışıklık olabilirmiş onu söyledi
Çok mutlu oldum cnm, deminden beri ben bile yerimde duramıyorumAmin canım sagolasin inşallah erkektir yüzde falan hicbirsey demedi önümüzdeki ay kesin derim dedi ama bak şurada bir cikinti var dedi gösterdi ama bu haftalarda karışıklık olabilirmiş onu söyledi
Doğru aslında çünkü 3kizla gittim onları gore gore bir çıkıntı var demezdi herhaldeİyiyim canım çok sağ olsen nasılsın yok canım bu ay eşimden yana sorunluyum hiç gönlü yok bende zorla bir şey olsun istemiyorum yarın yumurtlama günüm ama yapmayacağım Önce onun ikna olması lazım bu erkekler niye böyle en ufak bir şeyde hemen istemiyorum diye başlıyor söylenmeye
Erkeklerde yanılma daha az kuzum hiç hiç anlamasa emin olmasa öyle bile demezdi
Ahhh ben heyecandan terler döktümÇok mutlu oldum cnm, deminden beri ben bile yerimde duramıyorum. Bence erkek kesin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Ayy çok şükür canım ama ben dedim dha demez Dr görse de demez riske atmaz bence 13Ben bilmiyorum onlar kim canım. Yüzde söylemedi ya yerinde durmuyor inan ki ben bile zorlandım neyse olsun bir çıkıntı var demesi bile yetti ama duaya devam önümüzdeki aya kadar yine bir korku olacak netlessin bi öyle rahatlayacagim
O zaman anlat bakalım neler yaptığını sımdı denemelerin neler yedin içtin tuzlu su yapıyordunAmin canım amin sağlıklı çok şükür önümüzdeki ay da net söyler
Bende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canımİyiyim canım çok sağ olsen nasılsın yok canım bu ay eşimden yana sorunluyum hiç gönlü yok bende zorla bir şey olsun istemiyorum yarın yumurtlama günüm ama yapmayacağım Önce onun ikna olması lazım bu erkekler niye böyle en ufak bir şeyde hemen istemiyorum diye başlıyor söylenmeye
Erkeklerde yanılma daha az kuzum hiç hiç anlamasa emin olmasa öyle bile demezdi
Canım çıkıntı baya beli oluy inşallah erkektir bebeşin.Kizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Canim çıkıntı var dediyse erkektir bende tam 11 haftalikti gittiğimde %60 erkege benziyor demisti sonra trafik kazası yaptik 13 yada 15 haftalikti tam hatirlamiyorum erkek bebek dedi tabi biz esimle halen inanmadigimiz icin ayrintiliyda bekledik orda soyledi zaten her gittigimde soruyorum doktoraKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?