Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ay bencede çıkıntı var, İnşallah doğrudur. Nubçulara gönder hemen. Yüzde filan söyledi, hadi gözünaydın, çok şükür
Ben bilmiyorum onlar kim canım. Yüzde söylemedi ya yerinde durmuyor inan ki ben bile zorlandım neyse olsun bir çıkıntı var demesi bile yetti ama duaya devam önümüzdeki aya kadar yine bir korku olacak netlessin bi öyle rahatlayacagim

İnsallah önümüzdeki ay kesin erkek haberini de alacaksın canım Rabbime şükürler olsun.İsteyen herkese versin.Bizde inşallah güzel haberler aliriz tıpkı sizler gibi
Amin canım amin .verecek Rabbim hepimize ben inanıyorum çok dua ediyoruz elbet birimizinki kabul olur

Evet canım kafa yapısı falanda erkek bir de ilk ugsden anlayıp o zamanda erkek demiştim erkek Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin
Amin canım sagolasin inşallah erkektir yüzde falan hicbirsey demedi önümüzdeki ay kesin derim dedi ama bak şurada bir cikinti var dedi gösterdi ama bu haftalarda karışıklık olabilirmiş onu söyledi

Canım nasılsın bu ay deneme yapacakmisin?
İyiyim canım çok sağ ol sen nasılsın yok canım bu ay eşimden yana sorunluyum hiç gönlü yok bende zorla bir şey olsun istemiyorum yarın yumurtlama günüm ama yapmayacağım Önce onun ikna olması lazım bu erkekler niye böyle en ufak bir şeyde hemen istemiyorum diye başlıyor söylenmeye
Amin canım sagolasin inşallah erkektir yüzde falan hicbirsey demedi önümüzdeki ay kesin derim dedi ama bak şurada bir cikinti var dedi gösterdi ama bu haftalarda karışıklık olabilirmiş onu söyledi
Erkeklerde yanılma daha az kuzum hiç hiç anlamasa emin olmasa öyle bile demezdi

Çok mutlu oldum cnm, deminden beri ben bile yerimde duramıyorum. Bence erkek kesin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah

Doğru aslında çünkü 3kizla gittim onları gore gore bir çıkıntı var demezdi herhalde

Çok mutlu oldum cnm, deminden beri ben bile yerimde duramıyorum. Bence erkek kesin. Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Ahhh ben heyecandan terler döktüm inanki halen şüphe var içimde kesin deseydi diyorum olsun buna da şükür diyorum ki hop oturup.hop kalkıyorum

Ayy çok şükür canım ama ben dedim dha demez Dr görse de demez riske atmaz bence 13
Hafta da kesin belli olur olmadı vajina baksın ay gruba bir erkek dha geliyor bize de dua et lütfen

Bende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canım

Kizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Canim çıkıntı var dediyse erkektir bende tam 11 haftalikti gittiğimde %60 erkege benziyor demisti sonra trafik kazası yaptik 13 yada 15 haftalikti tam hatirlamiyorum erkek bebek dedi tabi biz esimle halen inanmadigimiz icin ayrintiliyda bekledik orda soyledi zaten her gittigimde soruyorum doktora
Hayirlisi ile saglikla gelir oğluşun canm rabbim dualarini kabul etti şükür icini ferah tut bol bol dua oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…