- 16 Temmuz 2021
- 285
- 276
- 18
- 36
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.281
Canım dualarımız seninle inşAllah erkek bebek müjdesi alırsınSimdi abdest alıp 2rekat namaz kılayım öyle çıkarım çocukları okuldan alıp öyle gideceğiz Hadi sizde okuyun bana ufleyin o gelir beni bulur
Doğru çıkıyor mu hangi marka aldiniz acaba. Kacla hamile kaldınız. Kusura bakmayın çok sordumBen kullandım, internetten almıştım.
Doğru çıkıyor evet, marka bilmiyorum g.gidiyordan almıştım. Ben vajinal duş yaptım o yüzden bayağı yüksekti.Doğru çıkıyor mu hangi marka aldiniz acaba. Kacla hamile kaldınız. Kusura bakmayın çok sordum
Amin canım inşallahCanım dualarımız seninle inşAllah erkek bebek müjdesi alırsın
Simdi abdest alıp 2rekat namaz kılayım öyle çıkarım çocukları okuldan alıp öyle gideceğiz Hadi sizde okuyun bana ufleyin o gelir beni bulur
Ay bende merak ediyorum kendimin gıbı de heyecanlıyım rabbim gönlündekini karnında görmeyi sonra kucağına almyı nasip etsin cnmGaliba benim için yazdın canım. Amin amin dr soracağım ama yazmasını isteyeceğim kağıda yazıp versin ben evde bakayımooo olsun makaleler yazarım siz yeter ki isteyin inşallah sağlıklı haberini alirim peşine erkek haberi Rabbım yaşatsın hepimize o sevinci
Var bir çıkıntı canım.bende gördüm ama net demedi zaten yerinde durmuyor ki kıpır kıpır uzun bacakları varAy bende merak ediyorum kendimin gıbı de heyecanlıyım rabbim gönlündekini karnında görmeyi sonra kucağına almyı nasip etsin cnm
Sabırsızlıkla bekliyoruz
İnsallah önümüzdeki ay kesin erkek haberini de alacaksın canım Rabbime şükürler olsun.İsteyen herkese versin.Bizde inşallah güzel haberler aliriz tıpkı sizler gibiKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Allah gönlüne göre versin inş.erkektir inşVar bir çıkıntı canım.bende gördüm ama net demedi zaten yerinde durmuyor ki kıpır kıpır uzun bacakları var
Ayyy bende çıkıntı gördüm ümitlendirmek istemem ama bence erkek çok ultrason fotosuna baktım araştırdım inşallah yanılmam erkek buKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Ay bencede çıkıntı varKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Aslında doktorlar bilerek söylemiyolar yoksa kızda rahim yumurtalık olur erkekte olmaz buna göre bile değerlendirebilirler bi doktordan duymuştum cinsiyetini göstermeyen bebeği böyle anlıyolarmışKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Evet kesin onca yıllık tecrübeAslında doktorlar bilerek söylemiyolar yoksa kızda rahim yumurtalık olur erkekte olmaz buna göre bile değerlendirebilirler bi doktordan duymuştum cinsiyetini göstermeyen bebeği böyle anlıyolarmış
Yüzde filan söyledimi diyecektimAy bencede çıkıntı var, İnşallah doğrudur. Nubçulara gönder hemen. Yüzde filan söyledi, hadi gözünaydın, çok şükür
Erkek canım bu bebekKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?