Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ay bende merak ediyorum kendimin gıbı de heyecanlıyım rabbim gönlündekini karnında görmeyi sonra kucağına almyı nasip etsin cnm
Sabırsızlıkla bekliyoruz

Ay bende merak ediyorum kendimin gıbı de heyecanlıyım rabbim gönlündekini karnında görmeyi sonra kucağına almyı nasip etsin cnm
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Var bir çıkıntı canım.bende gördüm ama net demedi zaten yerinde durmuyor ki kıpır kıpır uzun bacakları var

Kizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
İnsallah önümüzdeki ay kesin erkek haberini de alacaksın canım Rabbime şükürler olsun.İsteyen herkese versin.Bizde inşallah güzel haberler aliriz tıpkı sizler gibi

Kizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Aslında doktorlar bilerek söylemiyolar yoksa kızda rahim yumurtalık olur erkekte olmaz buna göre bile değerlendirebilirler bi doktordan duymuştum cinsiyetini göstermeyen bebeği böyle anlıyolarmış

Bencede nubculara gönder canım onlar kesin görüyorlar nasıl hesap yapıyorlarsa ama rabbim gönlündekini versin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…