La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.321
Cokk sevindim cnm hayırla gelsın ogluşun cıkıntı warsa tmmdırVar bir çıkıntı canım.bende gördüm ama net demedi zaten yerinde durmuyor ki kıpır kıpır uzun bacakları var
Neler yapmıştınız yazabilir misiniz hayırlı olsun bebisinzCokk sevindim cnm hayırla gelsın ogluşun cıkıntı warsa tmmdır
Bende doktor demeden ultrason resımlerınden görmustum cıkıntıyı
Nitekim öylede oldu
Darısı isteyen tüm annelerimizin vaşına
Evet canım kesin demeyince içimde yine rahatmala olmadi ama senin bu haftalarda var mi usg benziyor muCanim çıkıntı var dediyse erkektir bende tam 11 haftalikti gittiğimde %60 erkege benziyor demisti sonra trafik kazası yaptik 13 yada 15 haftalikti tam hatirlamiyorum erkek bebek dedi tabi biz esimle halen inanmadigimiz icin ayrintiliyda bekledik orda soyledi zaten her gittigimde soruyorum doktora
Hayirlisi ile saglikla gelir oğluşun canm rabbim dualarini kabul etti şükür icini ferah tut bol bol dua oku
Ya bende gördüm ama ne bileyim kesin demedi sonuçta iki hafta sonra birde devlete giderim olmadıCanım çıkıntı baya beli oluy inşallah erkektir bebeşin.
Boyle canm.tam net degil amaEvet canım kesin demeyince içimde yine rahatmala olmadi ama senin bu haftalarda var mi usg benziyor mu
Aynen ya benziyor gerçekten bu usg de yüzde 60 mi dedi bana yüzdelik vermediBoyle canm.tam net degil ama
Bence benziyor canim senin usg
Ayyy hadi insAllah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllahKizlar bir çıkıntı var ama önümüzdeki ay kesin belli olur dedi suan net söyleyemem dedi
Benim ilk ugs neye benziyoEvet canım kafa yapısı falanda erkek bir de ilk ugsden anlayıp o zamanda erkek demiştim erkek Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin
Hemen adet sonrası başlama bi iki gün geçsin test dayanmıyo yoksaBende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canım
Amin canım amin kesin deseydi iyiydi amaAyyy hadi insAllah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı yakışıklı ve salihlerden erkek evlat nasip etsin insAllah
Cumartesi netleşir herşey inşallah dua edin bi sorun olsaydı o kadar beklemezdi bence gel demek içinAmin canım amin kesin deseydi iyiydi ama
15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimelerAmin canım amin kesin deseydi iyiydi ama
Canim anlatayım da kesin olsa anlatayımO zaman anlat bakalım neler yaptığını sımdı denemelerin neler yedin içtin tuzlu su yapıyordun
Evet cnm %60 erkege benziyor ama bu haftalarda karisiklik oluyor ben cikinti görüyorum demiştiAynen ya benziyor gerçekten bu usg de yüzde 60 mi dedi bana yüzdelik vermedi
Amin canım amin bu sefer herkes bir çıkıntı görsün inşallah dedi o zaman da oğlun olsun diye dua ederlerse yırttım15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimeler
Senin 11 haftalikken nasıldı usg canım15 haftalıkken git cnm belli olur insAllah erkektir Rabbim sanada ve isteyen butun arkadaslara o cümleyi duymayinasip etsin "bir oğlunuz olacak" diye doktirun ağzından çıkar kelimeler
Cnm ben 8 haftalıkken ve 16 haftalıkken gittim cnm başka gitmedim 16 haftalıkken sordum hocam cinsiyetimiz ne diye doktor dedi erkek tam gösterdi diye hatta dedim.cok şükür Rabbime hocam 3 kizim var dedim doktorda güldü dedi desene mujdeli haber verdim sana dedim hayırlı sağlıklı olsunda oda dedi ama insan istiyor ki farklı cinsiyet olsun diye dedim evet sagolunSenin 11 haftalikken nasıldı usg canım
14 unde benimde randevum canim heycan korku stres merak hepsi bir aradaAyni denemisiz canım ikimizde 10 haftalik bakalim inşallah sağlıklı erkek der dr . sen ne zaman öğreneceksin ?
İnşaallah canım sağlıkla oğluna hamile kalmak nasip olsunBende iyiyim teşekkür canım bu ay deniyecem inşallah. Bi sıkıntı çıkmazsa çünkü Eylül'den beri denemek istiyorum bir süre şey çıktı. Hayırlısı bakalım. Ovulasyon testimi aldım. Adet ten sonra nezaman başlayayım bide tam olarak nasıl kullanılır bilmiyorum anlatırsan sevinirim canım
Bunuda erkeğe benzetmiştim kuzum ilk attığında görmüştüm sağlıkla gelsin inşaallahBenim ilk ugs neye benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?