Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Slm kızlar ne alemdesiniz kilolar ne alemde
Ben kılo almadım ama karnım buyudu kendim cok tip hissediyorum sanki 9 aylığım bütün işler ağır geliyo şimdiden
Hiç işim bitmiyo gibi geliyo

Slm kızlar ne alemdesiniz kilolar ne alemde
Ben kılo almadım ama karnım buyudu kendim cok tip hissediyorum sanki 9 aylığım bütün işler ağır geliyo şimdiden
Hiç işim bitmiyo gibi geliyo
Canim bende 5 aydan sonra almaya başladım nerdeyse toplamda 9 kilo aldim ama görenler almamışsın diyorlar iştahta da açıldı insllah doğuma kadar fazla almam diyorum

Canim bende 5 aydan sonra almaya başladım nerdeyse toplamda 9 kilo aldim ama görenler almamışsın diyorlar iştahta da açıldı insllah doğuma kadar fazla almam diyorum
Masallah az kalmış senin doğumuna bana daha 4 ay war fazlasını bilemem
Öbürlerinde takıntım olmadı hic kiloyla
Ama ne bileyim yasım ilerledikçe bunda evham yaptım umarım bende cok almam
İnş. Hic birimiz çok fazla almayız kilo

Canim bende @annekaraca gibi yapmıştım incir ve havuç kuru

İlk hamileliğimde bende günde iki üç incir yemiştim

Ben havuçu limonlayıp yerim diye düşündüm ama içmek daha mı etkili bilemedim ya

Kızlar ben öyle suyu falan sevmiyorum Diretk havucu yesem dha etkili olmazmi hem havucun kendisini yani

Kızlar ovulasyon testlerim geldi ama bu ay değerledrme olmayacak eşim göreve gitmişti önuzkdeki aya kaldı 20 ovulasyon testi 6 gebelik var
Pik ten açılınca

Aynen cnm az kaldi hayirlisi ile sağlıkla kucagimiza alsaydik
Dogumdan sonra bir şekilde veririz insllah
Benimde takintim yok ama çevre varya onunla bunla kiyasliyor en nefret ettigim şey kiyaslanmak

Kizlar bana acil yardım edin instagramda cinsiye tahmini kesin diye bir sayfaya planlama yaptirdim. Dün ovulasyonda c ile t koyu ama t daha acıktı bana ilişki olsun dedi. Ama dedim t koyu olması gerekiyor. Cevap vermedi. Sabah test yaptım ultrason pik olmus. Akşam emin olamadığım için ilişki olmadi. 1 saat test yaptım ultra pik çıktı buraya resim koyacağım sizce ne yapayim

Şuan böyle erkek bebek icin ne yapayım akşam yine resim ay dedi akşama kadar siliklesirse .Kadına güvenim kalmadi

13 te yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum c ile t eşit koyuluktaydi. Doktora geldim sıra bekliyorum . Doktor bana çatlamış derse hemen iliski olsun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…