La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.441
Canim bende 5 aydan sonra almaya başladım nerdeyse toplamda 9 kilo aldim ama görenler almamışsın diyorlar iştahta da açıldı insllah doğuma kadar fazla almam diyorumSlm kızlar ne alemdesiniz kilolar ne alemde
Ben kılo almadım ama karnım buyudu kendim cok tip hissediyorum sanki 9 aylığım bütün işler ağır geliyo şimdiden
Hiç işim bitmiyo gibi geliyo
Masallah az kalmış senin doğumuna bana daha 4 ay war fazlasını bilememCanim bende 5 aydan sonra almaya başladım nerdeyse toplamda 9 kilo aldim ama görenler almamışsın diyorlar iştahta da açıldı insllah doğuma kadar fazla almam diyorum
Canim bende @annekaraca gibi yapmıştım incir ve havuç kuru
Ben havuçu limonlayıp yerim diye düşündüm ama içmek daha mı etkili bilemedim ya
Ben suyınu sıkıp içmiştim ama haslama suyunu içmeyi duyöamıstım ozaman
Haslamak daha makbul geldi bana
Suyunu sıkmak ugrastırıcı
Bu arada taze havuç suyu olacak
Hazır meywe suyuolmaz dıye bılıyorum
Aynen cnm az kaldi hayirlisi ile sağlıkla kucagimiza alsaydikMasallah az kalmış senin doğumuna bana daha 4 ay war fazlasını bilemem
Öbürlerinde takıntım olmadı hic kiloyla
Ama ne bileyim yasım ilerledikçe bunda evham yaptım umarım bende cok almam
İnş. Hic birimiz çok fazla almayız kilo
Canimn yiyebilirsin ama içmek daha etkili oluyorİlk hamileliğimde bende günde iki üç incir yemiştim
Kızlar ben öyle suyu falan sevmiyorum Diretk havucu yesem dha etkili olmazmi hem havucun kendisini yani
Ben direk yedim canımİlk hamileliğimde bende günde iki üç incir yemiştim
Kızlar ben öyle suyu falan sevmiyorum Diretk havucu yesem dha etkili olmazmi hem havucun kendisini yani
Tnin silikleşmesi lazım.3 saat sonra testi tekrarla.yada akşam 8 gibi istersen test yap tekrar silikleşme olmuşsa ilişki olur o zamanŞuan böyle erkek bebek icin ne yapayım akşam yine resim ay dedi akşama kadar siliklesirse .Kadına güvenim kalmadi
Eki Görüntüle 2967449
Hangisini yapsam pikken mi hafif silince mi bilemedim.Tnin silikleşmesi lazım.3 saat sonra testi tekrarla.yada akşam 8 gibi istersen test yap tekrar silikleşme olmuşsa ilişki olur o zaman
T hafif slikleşinceKizlar ultra pikken mi erkek olma olasılığı fazla hafif silinince mi
Pikle çatlama arasi kisa ise pikken deneKizlar ultra pikken mi erkek olma olasılığı fazla hafif silinince mi
Anladim onu bilmiyorum maalesef yarım saat sonra yine yapacağım yardım eder misiniz atarsamPikle çatlama arasi kisa ise pikken dene
Ama pikle cat arasi uzunsa ilk silinmede yani T nin açılmasında dene
Tabi at testini burdaki arkadaslarda yardimci olur bende olurum insllahAnladim onu bilmiyorum maalesef yarım saat sonra yine yapacağım yardım eder misiniz atarsam
Akıntın var mı13 te yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum c ile t eşit koyuluktaydi. Doktora geldim sıra bekliyorum . Doktor bana çatlamış derse hemen iliski olsun mu
Var evetAkıntın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?