Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet bende erkek bebek için ben ovulasyonla takip yaptım 2 ay olmadı 3. Ay tuttu ben pikten sonra ilk silinmede tek ilişki denedim hep ve öylede hamile kaldım eşime kahve içirdim soğuk duş aldırdım önce ben sonra eşim boşaldı ve sağa yattım inşallah tutmuştur hayırlı sağlıklı özürsüz bir erkek evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere amin yine takıldığın bişey olursa sorabilirsin canım
Sizdemu erkek bebek istiyorsnz acaba neler yaptınz? Birde bu ovulasyon testi ile hemen ilk denemede tutuyormu kızlar.

Maşallah canım, pik den sonra ilk silik de erkek şansının dha çok olduğunu duyduğum için o nedenle silik de denemeyi düşünüyorm elbette nasip meselesi hayırlısı ile rabbim bizlere de nasip etsin amin

4 erkek mi senin kızın varmı canım
Ben öyle de istemem kalbim bir kız bir erkek diyor elbette hayırlısı. Söylemesi ayıp kızım da bizim de oldukça aktif cinsel hayatımız vardı kızımız oldu şimdi tek ilişki deneyeceğim 5 gün perhiz yapmak lazımmus 5 günde öncesinde korunurm artık

Kızın varmı canım 7 haftalikms inş hayırlısı ile erkektir ben sabırsızım galiba ilkinde hemen tutsun istiyorum ocak tatilinde ailemin yanına gidecez Allah izin verirse herkese yıllar sonra tüm ailem bir arada olacak (hepimiz ayrı ildeyiz) o zaman söylemek istiyorum dua edin bana

Canım mero kim acaba?
Dr dedi ya çıkıntı var diye hele Du bakalım moral bozmak yok nede olsa bebiş hissediyor.
Çok dayanamıyorsam. 12 max 13, de tekrsr özele git

Cnm ilk 7 haftalik usg bana erkek demisti 11 haftalik attığım ki usg kiz demisti bunlar bir teori en iyisini rabbim bilir cnm takilma yani onun icin yazayim dedim
Sagol canim takılmadım ya arkadaş sor demisti ya hadi dedim sorayım kiz gibi dedi ya nasip ne diyeyim ben dualarıma devam ediyorum Rabbim verir inşallah amin

Yok canim moralim bozuk değil çok şükür dua ya devam Allah verecek ben inanıyorum onca yakarisin birine ol demistir inşallah amin

Sagol canim takılmadım ya arkadaş sor demisti ya hadi dedim sorayım kiz gibi dedi ya nasip ne diyeyim ben dualarıma devam ediyorum Rabbim verir inşallah amin
Seninki erkek Allahin izniyle cnm dualarimdasiniz her biriniz

Ben bu forumda şunu anladım kişisel tabiki eğer pik uzun sürüyorsa ilk hafif silinmede ama eğer pik hemen çat oluyorsa o zaman pik anı yanlışım varsa söyleyin arkadaşlar yani bu teori doğru mu ?

2 kızım var canım 5 .hamileliğim iki bebeğimi kaybettim kürtaj oldum şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün sağlıkla gelir inşallah bebeğim 7 hafta yazıyo ama tam olarak bilmiyorum bende cumartesi kontrole gidecem bakalım artık ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…