- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.461
Daha koyu .akşam 8gibi 3 saat önceden sıvı kesip testini tekrarlaSuan böyle
Eki Görüntüle 2967664
Eğer pko varsa cnm hep pik olur testin takibini cok iyi yapman lazimDoktordan çıktım yumurtam 12 mm mis 10 gun sonra çatlar diyor. Polikistik varmis. İlk kez duydum oylebisey. 2 tane kızı var hiç inanmadım bu doktora. Her şey aleyhime işliyor sanki. Ovulasyon yaptim ama dedim onların hepsi yalan diyor. Yumurtam şimdi 12 mm olmuşsa nasıl 10 gün durabilir ki
Canim testin ultra pik şimdilerde tekrar yap silinme var mı yok mu takip et Rabbim gönlüne göre versin inşallahŞuan böyle erkek bebek icin ne yapayım akşam yine resim ay dedi akşama kadar siliklesirse .Kadına güvenim kalmadi
Eki Görüntüle 2967449
Canimn sen nasilsin gittin mi doktoraCanim testin ultra pik şimdilerde tekrar yap silinme var mı yok mu takip et Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallahCanimn sen nasilsin gittin mi doktora
Aa hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindimİyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah
İnşallah canım Rabbim hepimize versin salih hayırlı evlat hepiniz dualarimdasinizAa hadi gözün aydın olsun cnm çok sevindim
Kanama alani benimde vardi cnm kendini yorma ev isi falan yapma bol bol dinlen Allahin iziniyle hic birsey olmaz
insllahh oğluşun geliyor sağlıkla annesi
Allah razı olsun cnm amin insllah hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi❣
Kizlar ultra pikken mi erkek olma olasılığı fazla hafif silinince mi
13 te yapmıştım ama resim çekmeyi unuttum c ile t eşit koyuluktaydi. Doktora geldim sıra bekliyorum . Doktor bana çatlamış derse hemen iliski olsun mu
Doktordan çıktım yumurtam 12 mm mis 10 gun sonra çatlar diyor. Polikistik varmis. İlk kez duydum oylebisey. 2 tane kızı var hiç inanmadım bu doktora. Her şey aleyhime işliyor sanki. Ovulasyon yaptim ama dedim onların hepsi yalan diyor. Yumurtam şimdi 12 mm olmuşsa nasıl 10 gün durabilir ki
Yok canım hala çatlamams maalesef arkadaşlar da baksın ama benim bildiğim ikinci silik olacakKizlar üstteki testinyorumlar misiniz pikten sonraki hali bu. Doktor 10 gün sonra çatlar dedi yumurta 12 mm desi ama yumurta buyumese pik olur muydu. Çok kafam karışık. Şimdi çatlama olmus mu sizce
Tamam tekrar yaoayim çok teşekkürlerYok canım hala çatlamams maalesef arkadaşlar da baksın ama benim bildiğim ikinci silik olacak
Canım sevindim güzel haberlerine maşallahİyiyim canım gittim hem keseyi hem bebeği gösterdi iyiyim çok şükür kanama alanlarını takma kafana onlar çoğu gebelikte olur dedi kanaman olmadıkça korkma dedi yani ama bel ağrim çok fazla ve beyaz akıntım da çok işte böyleyim ve size o kadar çok dua ediyorum ki sağ salim dogumlariniz olur inşallah
Masallah cnm saglikla gelsin bebegin ramzi teori 7 haftalik olunca tam soyleniyor cnm yani bebegin konumuna göre kalp atışını duydugunda insllah at bakalim ozaman cnmM Maviayyy G Guzel Aslan R rana20 L Lilarengim1Expresso 4melek1anne hanımlar biz 6 hafta 1 günlük olduk buda kesemiz henüz bebeği göremedik haftaya kalp atışını duymaya gidecez inşallah ramzi teorisi ne göre tahmininiz varmı acaba ? Dr alakası yok dedi bana ama bilemiyorum Eki Görüntüle 2967837
Canım erkek bebek isteyenler topiğini oku 7bin küsür sayfa var ben ordan ulaşabildiklerine ulaştım özelden yazdım neler yaptın ettin sonuç olarak düzenli diyet yapanda var yapmayan da var en önemlisi eşte cinsel perhiz eşi çok iyi beslemek ve en en önemlisi yumurtlamanı çok iyi öğrenmen herkesin savunduğu şu çatlaman hızlı oluyorsa ultra pikken eğer yavaş çatlıyorsa yumurta çatlama olup hafif ilk silinme yani benim yazdıklarım bana gelen öneriler bu yönde herkesin vücudu içinden geçen farklı zaten bunlar hep tedbir takdir yüce RabbimizinKızlar grubun kurucu keşke erkek bebisi olanları ilk sayfada neler yaptığını yazsa ne iyi olur.
Elbette herşeyin hayırlısı rabbim hayırsız olacaksa hiç vermesin hayırlı sağlıklı akıllı vatana millete hayırlı bize hayırlı erkek evladımiz olsun kızlarımzda aynı böyle hayırlı Salih evlat olsunlar ezanlar hürmetine rabbim büyüksün tüm gruptaki arkadaşlarm için yürekten dua ediyorum Buda cuma duam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?