Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayrılı olsun sizin erkek mi bebişinz neler yaptınz yazabilir misiniz ben not ediyorum

Yani bence de aslında çünkü dönüp durdu dr goremedi yeri geniş ya suan inşallah erkek diyecek ben dua edeceğim sağlıkla hayırla duyarız inşallah erkek olduğunu suan sadece dua ve sabır yapacak birsey yok .zaten varya kendi canımın derdine düştüm ilac içmeyeyim bakalim bulantim geçti mi dedim öyle bulandı ki

Canım aynen sen duaya devam et. Her şey Rabbimin elinde. Benim de gönlümden erkek geçiyor senin için ama bilemiyoruz işte. En önemlisi senin ve bebişin sağlığı.

Ay ben bilmiyordum tutmadığını. Ben hiç sormadım. Arada yorumları okuyorum, söylediğin tuttu filan. İyi biliyor dedim ben de. Ama dediğin gibi herkese cvp yazıyor.

Hayrılı olsun sizin erkek mi bebişinz neler yaptınz yazabilir misiniz ben not ediyorum
Evet canım erkek. Ben 7-8 ay denedim olmadı. Diyet vs hiç yapmadım. Eşim zaten takviye vs gibi şeylere kızar. Erkek olsun diye hiç bir çabaya girmedi. Ne gerek var dedi durdu. Ben de ısrar etmedim. Uzun süre hamile kalamayınca bal tarçın çörek otu kürünü denedim. Aynı zamanda bol bol incir yedim. Kür bitince 2-3 gün sabah akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. O ay sadece hamile kalabilmek için uğraştım canım. Test diyet soğuk duş takviye falan yoktu yani. Nasipmiş diyelim.

Ay ben bilmiyordum tutmadığını. Ben hiç sormadım. Arada yorumları okuyorum, söylediğin tuttu filan. İyi biliyor dedim ben de. Ama dediğin gibi herkese cvp yazıyor.
Nerden bileceksin kuzum. Bende tutturuyor diye sorayım dedim kız gibi diyince de baya şartlandım hatta eşime dedim. Oda güldü biz biraz daha duygusal yaklaşıyoruz sanırım bayanlar olarak hemen kaptırıyoruz kendimizi

Havuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur mu

Takma kimsenin yorumunu.Sadece Allah bilir en doğrusunu dua et.üstünde Yusuf suresini taşı sürekli .okuyabilirsen Kenzül arş duasını oku.

Ben havuçu limonlayıp yerim diye düşündüm ama içmek daha mı etkili bilemedim ya

Bende üc kız war cnm
Bu sonuncu erkek
Hiç bir kadın istemez bnce hep erkek
Yengemde sonuncusu kız olur dıye brklıyordu fakat oda erkek oldu nasıp iste ısmarlama olmuyor rabbm ne dilerse o oluyor

Havuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur mu
Ben suyınu sıkıp içmiştim ama haslama suyunu içmeyi duyöamıstım ozaman
Haslamak daha makbul geldi bana
Suyunu sıkmak ugrastırıcı
Bu arada taze havuç suyu olacak
Hazır meywe suyuolmaz dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…