- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.421
Canım o kişiye bende sormuştum bana da kız gibi demişti. Hatta eşime anlattım. Oda yani üç tane doktorun görüp tahmin edemediğini bir usg kağıdından gördüler öyle mi? Güldürme beni dedi. Haklıymış meğer eşimKiz gibi dedi
Kimki o kişiCanım o kişiye bende sormuştum bana da kız gibi demişti. Hatta eşime anlattım. Oda yani üç tane doktorun görüp tahmin edemediğini bir usg kağıdından gördüler öyle mi? Güldürme beni dedi. Haklıymış meğer eşim
Hayrılı olsun sizin erkek mi bebişinz neler yaptınz yazabilir misiniz ben not ediyorumCanım o kişiye bende sormuştum bana da kız gibi demişti. Hatta eşime anlattım. Oda yani üç tane doktorun görüp tahmin edemediğini bir usg kağıdından gördüler öyle mi? Güldürme beni dedi. Haklıymış meğer eşim
Yani bence de aslında çünkü dönüp durdu dr goremedi yeri geniş ya suan inşallah erkek diyecek ben dua edeceğim sağlıkla hayırla duyarız inşallah erkek olduğunu suan sadece dua ve sabır yapacak birsey yok .zaten varya kendi canımın derdine düştüm ilac içmeyeyim bakalim bulantim geçti mi dedim öyle bulandı kiCanım o kişiye bende sormuştum bana da kız gibi demişti. Hatta eşime anlattım. Oda yani üç tane doktorun görüp tahmin edemediğini bir usg kağıdından gördüler öyle mi? Güldürme beni dedi. Haklıymış meğer eşim
Kadınlar kulübünde ikra meyra rumuzlu. Tutsada tutmasa da vakit ayırıp mesajımızı cevaplıyor sağolsun. Ama tabi bu teoriler tutacak diye birşey de yok. Biraz eğlence amaçlı soruyoruz aslında.Kimki o kişi
Canım aynen sen duaya devam et. Her şey Rabbimin elinde. Benim de gönlümden erkek geçiyor senin için ama bilemiyoruz işte. En önemlisi senin ve bebişin sağlığı.Yani bence de aslında çünkü dönüp durdu dr goremedi yeri geniş ya suan inşallah erkek diyecek ben dua edeceğim sağlıkla hayırla duyarız inşallah erkek olduğunu suan sadece dua ve sabır yapacak birsey yok .zaten varya kendi canımın derdine düştüm ilac içmeyeyim bakalim bulantim geçti mi dedim öyle bulandı ki
Ay ben bilmiyordum tutmadığını. Ben hiç sormadım. Arada yorumları okuyorum, söylediğin tuttu filan. İyi biliyor dedim ben deCanım o kişiye bende sormuştum bana da kız gibi demişti. Hatta eşime anlattım. Oda yani üç tane doktorun görüp tahmin edemediğini bir usg kağıdından gördüler öyle mi? Güldürme beni dedi. Haklıymış meğer eşim
Evet canım erkek. Ben 7-8 ay denedim olmadı. Diyet vs hiç yapmadım. Eşim zaten takviye vs gibi şeylere kızar. Erkek olsun diye hiç bir çabaya girmedi. Ne gerek var dedi durdu. Ben de ısrar etmedim. Uzun süre hamile kalamayınca bal tarçın çörek otu kürünü denedim. Aynı zamanda bol bol incir yedim. Kür bitince 2-3 gün sabah akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. O ay sadece hamile kalabilmek için uğraştım canım. Test diyet soğuk duş takviye falan yoktu yani. Nasipmiş diyelim.Hayrılı olsun sizin erkek mi bebişinz neler yaptınz yazabilir misiniz ben not ediyorum
Nerden bileceksin kuzum. Bende tutturuyor diye sorayım dedim kız gibi diyince de baya şartlandım hatta eşime dedim. Oda güldüAy ben bilmiyordum tutmadığını. Ben hiç sormadım. Arada yorumları okuyorum, söylediğin tuttu filan. İyi biliyor dedim ben de. Ama dediğin gibi herkese cvp yazıyor .
Havuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur muEvet canım erkek. Ben 7-8 ay denedim olmadı. Diyet vs hiç yapmadım. Eşim zaten takviye vs gibi şeylere kızar. Erkek olsun diye hiç bir çabaya girmedi. Ne gerek var dedi durdu. Ben de ısrar etmedim. Uzun süre hamile kalamayınca bal tarçın çörek otu kürünü denedim. Aynı zamanda bol bol incir yedim. Kür bitince 2-3 gün sabah akşam havuç kaynatıp suyunu içtim. O ay sadece hamile kalabilmek için uğraştım canım. Test diyet soğuk duş takviye falan yoktu yani. Nasipmiş diyelim.
Canım ben havuç kaynatıp için diyenleri okudum öyle yaptım. Yoksa bildiğimden değil yani. Belki kızlar daha iyi bilir.Havuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur mu
Takma kimsenin yorumunu.Sadece Allah bilir en doğrusunu dua et.üstünde Yusuf suresini taşı sürekli .okuyabilirsen Kenzül arş duasını oku.Yani bence de aslında çünkü dönüp durdu dr goremedi yeri geniş ya suan inşallah erkek diyecek ben dua edeceğim sağlıkla hayırla duyarız inşallah erkek olduğunu suan sadece dua ve sabır yapacak birsey yok .zaten varya kendi canımın derdine düştüm ilac içmeyeyim bakalim bulantim geçti mi dedim öyle bulandı ki
Canim bende A annekaraca gibi yapmıştım incir ve havuç kuruHavuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur mu
İncir çörek otu bal demi bacımCanim bende A annekaraca gibi yapmıştım incir ve havuç kuru
Yok kuzum inciri kaynatip yum gününe kadar iciyordum sonra catlamasi icinde havuç kaynatip içtimİncir çörek otu bal demi bacım
Ne demek istediğini anlıyamadım
Maşallah canım, pik den sonra ilk silik de erkek şansının dha çok olduğunu duyduğum için o nedenle silik de denemeyi düşünüyorm elbette nasip meselesi hayırlısı ile rabbim bizlere de nasip etsin amin
4 erkek misenin kızın varmı canım
Ben öyle de istemem kalbim bir kız bir erkek diyor elbette hayırlısı. Söylemesi ayıp kızım da bizim de oldukça aktif cinsel hayatımız vardı kızımız oldu şimdi tek ilişki deneyeceğim 5 gün perhiz yapmak lazımmus5 günde öncesinde korunurm artık
Kızın varmı canım 7 haftalikms inş hayırlısı ile erkektir ben sabırsızım galiba ilkinde hemen tutsun istiyorum ocak tatilinde ailemin yanına gidecez Allah izin verirse herkese yıllar sonra tüm ailem bir arada olacak (hepimiz ayrı ildeyiz) o zaman söylemek istiyorum dua edin bana
Canım mero kim acaba?
Dr dedi ya çıkıntı var diye hele Du bakalım moral bozmak yok nede olsa bebiş hissediyor.
Çok dayanamıyorsam. 12 max 13, de tekrsr özele
Bende üc kız war cnmMaşallah canım, pik den sonra ilk silik de erkek şansının dha çok olduğunu duyduğum için o nedenle silik de denemeyi düşünüyorm elbette nasip meselesi hayırlısı ile rabbim bizlere de nasip etsin amin
4 erkek misenin kızın varmı canım
Ben öyle de istemem kalbim bir kız bir erkek diyor elbette hayırlısı. Söylemesi ayıp kızım da bizim de oldukça aktif cinsel hayatımız vardı kızımız oldu şimdi tek ilişki deneyeceğim 5 gün perhiz yapmak lazımmus5 günde öncesinde korunurm artık
Kızın varmı canım 7 haftalikms inş hayırlısı ile erkektir ben sabırsızım galiba ilkinde hemen tutsun istiyorum ocak tatilinde ailemin yanına gidecez Allah izin verirse herkese yıllar sonra tüm ailem bir arada olacak (hepimiz ayrı ildeyiz) o zaman söylemek istiyorum dua edin bana
Canım mero kim acaba?
Dr dedi ya çıkıntı var diye hele Du bakalım moral bozmak yok nede olsa bebiş hissediyor.
Çok dayanamıyorsam. 12 max 13, de tekrsr özele git
Ben suyınu sıkıp içmiştim ama haslama suyunu içmeyi duyöamıstım ozamanHavuç ile havuç suyu aynımı acaba Diretk havucu yesek olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?