Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Cnm korkma normal gorunmemesi benimki 7+3 gördüğümde
Insallah sağlıkla göreceksin sende bebisi ve kalp atışını
Canım ben ayrıntılı ultrason yaptırcm
Ama gıttıgım hastanedeki perınatolojı uzmanı erkek eşim istemiyo erkek doktor alttan bakma ihtimalı de oldugu için
Radyolojı uzmanı olan bı hastane buldum ordakı bayan doktor farkı warmı acaba radyolojı de bakıyormus bıldıgım kadarı ıle sen hangısıne yaptırdın

Cnm ben hem fakültede doç.doktor kontrol.ediyordu hemde özele gidiyordum fakültede doktorum.riskli gebelik uzmani o bakti yaninda asistani erkekti ikisi birden bakti
Perinatoloji uzamanin bakmasi daha iyi oluyor daha tecrübeli oluyorlar
Alttan bakmiyor cnm normal kontroldeki bakiyor sadece ayrintili inceliyor
Alttan bakmak istersede senin rizan olmadan bakmaz cnm

Canim hayırlı evlat olsun hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de duaet

Kızlar gören bilen yazabilir mi benim bugün 14.gunum mantıken test 14.gunde pik olur dmi
Ben 12.13.14 de test yaptim en üst 12
Orta 13 en alt 14. Gün ama bugün dha silik çıktı yani 14.gun silik çıktı ben erken mi yumurtladm acaba...Bu ay deneme yok sadece testleri deneycem iyiki denemiştim yoksa öbür ay boşa gidecekti dha mi erken başlasaydm yoksa hala yumurtlama olmamsti yoksa olmuş çoktan bitmiş mi

Eklentiler

• IMG_20211215_230136.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 50
Cnm herkeste 14.gun yumurta olacak diye birsey yok senin yumurtan olmamimis bence devam et testlere
ben kendiminkini 12.gun sanardim ama 16.ve 17.gunmus yumurtlamam

Canım eğer yoğun akıntı falan olduda ağrın akıntın kesildi ise yum olmuş olabilir. Ama hiçbir kadın düzenli adet olsa da yum her ay aynı gün olmaz 3 ay aynı gün olursa 4.ayda başka günde olma olasılığı çok yüksek. Senin döngün kısaymış senin adet bitimi hemen teste başlaman gerekirdi. Bence yarın da aynı saatte sıvıya dikkat ederek testi tekrar yap canım.

Canim hayırlı evlat olsun hamilelerin duası kabul olurmuş bizlere de duaet
Ederim tabi bütün arkadaşlara ediyorum Rabbim.gonlunuzdekini kucağınıza koysun hayırlısıyla hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip etsin isteyen herkese insAllah

Yarın tekrar yapayım ben çay ve su yi çok içiyorum yarın sabah dan sonra hiç sıvı almayıp tekrsr deneyim eğer yine açık çıkarsa sanırım kaçırdım

Bence teste devam et ben öyle şüpheye çok düştüm ama bazı aylar gec oluyor yumurta stres yapma devam et
Yarın tekrsr yapacam canım bende aynı
Kpss sınavı 2 Ekim mis ve benim ocak da hamile olursam sınavla aynı gün doğum görünüyor eşim istersen bir ay dha korunalim diyor ama bende ilk ayda hemen olmz diye Allaha bıraktm hayrılısu ile erkek annesiyle olmak istiyorum HAYIRLISI ile elbette

İki tane kızım var sezeryanla oldular birtane daha şansım var çok istiyorum herşeyi araştırıyorum planma yapanlar var yumurtlama takibinde doğru zamanı denk getirebilir miyim bilmiyorum yardım ve önerilerinizi beklerim

Cnm özeline bakarmısın

Merhaba yeni üye oldum öncelikle Rabbim hamile olanlara sağlıklı sıhhatli doğumlar isteyenlere de sağlıklı hayirli erkek evladi nasip etsin.
Amin cnm sende hosgeldin
Canim sayfada yaziyor erkek bebek bekleyenlerin yaptiklari eğer bulamazsan yardimci oluruz yine elimizden geldigi kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…