- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.581
İnsallah canım Rabbim bana ve tüm isteyenlere erkek evlat nasip etsinMaşallah cnm Rabbim sağlıklı hayırlı erkek evlat nasip etsin insAllah
Aleyküm selam cnm maşallah minik prens büyümüşte yaşına girmişSelamın Aleyküm, kızlar aranızda beni tanıyanlar vardır çok emek verip sonun da çok şükür oğluma kavuştum, 1 yaşına girdi bile. Dilerim Rabbim den dileyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu Amin.
Zaman buldukca okumaya çalışıyorum ve bişey dikkatimi çekti
Testin ultra pikten sonra açılması demek hala pik ama bi önce ki teste göre bi tık açılması demek, t nin iyice açılması değil.
T çizgisinin c den daha açık olmasını beklediğiniz zaman o arada geçen sürede rahim asidikleşebilir.
Kısaca ultra pikten sonra ki ilk açılma, silinme değil.
Umarım anlatabilmişimdir, sürekli aktif olamıyorum ama inanın tanıyıp tanımadığım herkes için dua ediyorum.
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah
Canımmm gözün aydın çok sevindim .. aramızda çok bişi yok deseneSlm canlar nasılsınız ben bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördük kalp atışını dinledik kalbi çok hızlı atmıyordu doktor daha küçük normal dedi herşey yolunda dedi sağlıklı gebelik dedi ve 6 hafta 2 günlüğüz
Cnm korkma normal gorunmemesi benimki 7+3 gördüğümdeCanımmm gözün aydın çok sevindim .. aramızda çok bişi yok desenebenim 6+1 di Dr daha bebeği bile goremedi sadece kese göründü cuma yine gideceğim kalp atışını duymaya dua edin bana korkuyorum açıkçası biraz şu anda 6+5 cuma günü 7+1 olacak
İnşallah canım bir sıkıntı olmaz rabbim birdaha evlat acısı yaşatmasın inşallahCnm korkma normal gorunmemesi benimki 7+3 gördüğümde
Insallah sağlıkla göreceksin sende bebisi ve kalp atışını
Şükür kuzum iyiyim sizler nasılsınız okuyorum sürekli takipteyim
Bende iyiyim cnm ağırlaştımŞükür kuzum iyiyim sizler nasılsınız okuyorum sürekli takipteyimrabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize
Amin canım Allah razı olsunBende iyiyim cnm ağırlaştımbiraz bir yandan çocuklarla uğraşıyorum okula getir götür işi iste zaman öyle geçiyor
Amin canim rabbim hayirlisi iles sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin bu duyguyu
Sen deneme yapcakmisin cnm bu ay
Belli olmaz tabikiKızlar ben bu ayı takip ediyorum diğer ay deneme yapcam Allah izin verirse ilk ay tutarsa doğumum kpss sınavına denk geliyor ama hemen İlkay tutmaz diom bir yanımda belli olmaz diyor sizler ne düşünüyorsnz bana fikir verin
Dogumla kpss aynı güne de gelmez heralde moralim çok bozuk zaten bu ay değerledrme yapamıyoruz ocak ayı için planlar yaptm diyetim ovulasyon testim eşimin keçi boynuzu özü propolisi. Herşeyi haızr bir ay dha ertelemek istemiyormBelli olmaz tabiki. Tutucakmış gibi plan yap bence.
Sabah Testi ilk idrarda 3 saat felan geçmeden az bi idrarla yaptıysanız koyu çıkıyor bilginiz olsunEki Görüntüle 2970326
Kızlar dün akşam 20.00 de ultra pik oldu. Gece 24.00 te yaptım açılma var gibi tuhaf çıktı. Denesek mi ne yapsak bilemedim. 24.30 da bir daha test yaptım. resimdeki gibi gece açılacak gibi geldi. Sabah çocuğu okula bırak işe git yetişmez diye Gece 1.00 de denedik. Sabah kalktım ikinci idrarla 9.00 da yaptım bu şekilde idi. Sizce uygun zaman olmuş mu? Akşam acele mi ettim?
Sabah Testi ilk idrarda 3 saat felan geçmeden az bi idrarla yaptıysanız koyu çıkıyor bilginiz olsun
Canım 24 te yaptığın testte sıvıya dikkat etti mi kaç saatlik idrarla yaptın?Eki Görüntüle 2970326
Kızlar dün akşam 20.00 de ultra pik oldu. Gece 24.00 te yaptım açılma var gibi tuhaf çıktı. Denesek mi ne yapsak bilemedim. 24.30 da bir daha test yaptım. resimdeki gibi gece açılacak gibi geldi. Sabah çocuğu okula bırak işe git yetişmez diye Gece 1.00 de denedik. Sabah kalktım ikinci idrarla 9.00 da yaptım bu şekilde idi. Sizce uygun zaman olmuş mu? Akşam acele mi ettim?
Amin canım Allah razı olsunAleyküm selam cnm maşallah minik prens büyümüşte yaşına girmişhayirli evlat olsun anne babasina ❣
Sağlıkla bende kavuşurum oğluma insallahönümüzdeki yaşılarina girdiği günlerinde görmeyi nasip etsin rabbim
Evet canım yazmıştım ben bal tarçın çörek otu kürü ve incir havuç kürü yaptım. Hamile kalamayınca 8-9 ay daha çok hamile kalmaya yönelik uğraştım. Eşim kızlarına bayılır erkek bebek lafı ettirmedi. Hiçbir takviyeye taktik yöntem vs. kabul etmedi. Kız olsun ne var bırak boşver dedi. Nasipmiş oldu.Ben çok dua ettim canım klasik çevre baskısı beni çok bunaltmıştı çünkü.
Benım bildigim adet basladıgında yumurta vuyumeye baslıyo ve 14 gün sonra( bu degısebılıyor )yumurtlama ve maksımum uç gün sonra catlama oluyorKızlar sımdı sorunca bende bi kafa durması yaşandıadet başladığından itibaren sayıyorduk değil mi yumurtlama için bitişinden itibaren değil sağolsun Expresso yazdı bana ama Kızlar daha iyi bilirler dedi burdan bi daha sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?