Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aleyküm selam cnm maşallah minik prens büyümüşte yaşına girmiş hayirli evlat olsun anne babasina
Sağlıkla bende kavuşurum oğluma insallahönümüzdeki yaşılarina girdiği günlerinde görmeyi nasip etsin rabbim

Canımmm gözün aydın çok sevindim .. aramızda çok bişi yok desene benim 6+1 di Dr daha bebeği bile goremedi sadece kese göründü cuma yine gideceğim kalp atışını duymaya dua edin bana korkuyorum açıkçası biraz şu anda 6+5 cuma günü 7+1 olacak

Cnm korkma normal gorunmemesi benimki 7+3 gördüğümde
Insallah sağlıkla göreceksin sende bebisi ve kalp atışını

Şükür kuzum iyiyim sizler nasılsınız okuyorum sürekli takipteyim rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize
Bende iyiyim cnm ağırlaştım biraz bir yandan çocuklarla uğraşıyorum okula getir götür işi iste zaman öyle geçiyor
Amin canim rabbim hayirlisi iles sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin bu duyguyu
Sen deneme yapcakmisin cnm bu ay

Amin canım Allah razı olsun Aralıkta yapamadım kuzum geçti yumurtlama eşimden yana sorunluydum şimdi biraz daha olumlu en azından bekliyorum öyle nasip olsun inşaallah hepimize

Kızlar ben bu ayı takip ediyorum diğer ay deneme yapcam Allah izin verirse ilk ay tutarsa doğumum kpss sınavına denk geliyor ama hemen İlkay tutmaz diom bir yanımda belli olmaz diyor sizler ne düşünüyorsnz bana fikir verin

Belli olmaz tabiki. Tutucakmış gibi plan yap bence.

Belli olmaz tabiki. Tutucakmış gibi plan yap bence.
Dogumla kpss aynı güne de gelmez heralde moralim çok bozuk zaten bu ay değerledrme yapamıyoruz ocak ayı için planlar yaptm diyetim ovulasyon testim eşimin keçi boynuzu özü propolisi. Herşeyi haızr bir ay dha ertelemek istemiyorm
Ocakta hamile kalırsam tahmini doğum 5 Ekim
Kpss sınavı 2 Ekim

Kızlar dün akşam 20.00 de ultra pik oldu. Gece 24.00 te yaptım açılma var gibi tuhaf çıktı. Denesek mi ne yapsak bilemedim. 24.30 da bir daha test yaptım. resimdeki gibi gece açılacak gibi geldi. Sabah çocuğu okula bırak işe git yetişmez diye Gece 1.00 de denedik. Sabah kalktım ikinci idrarla 9.00 da yaptım bu şekilde idi. Sizce uygun zaman olmuş mu? Akşam acele mi ettim?

Sabah Testi ilk idrarda 3 saat felan geçmeden az bi idrarla yaptıysanız koyu çıkıyor bilginiz olsun

Canım 24 te yaptığın testte sıvıya dikkat etti mi kaç saatlik idrarla yaptın?

Amin canım Allah razı olsun
Rabbim seni de sağ salim oğluna kavuştursun inşAllah
Dileyen isteyen herkese nasip etsin RABBİM

Benım bildigim adet basladıgında yumurta vuyumeye baslıyo ve 14 gün sonra( bu degısebılıyor )yumurtlama ve maksımum uç gün sonra catlama oluyor
Ben adetım bittikten 4. Gunu testı yapmaya basladım sadece ıkı uc gun havuc suyu ıctım hem eşim hem ben taze sıkılmıs
Ve o ay bı gun yumurtlama ertesı gun catlama oldu
İlişki yumurtlama gunu oldu
Daha önce denedıgım testlerde üc gun sürüyordu yumurtlama
Havuc suyu erken catlamsına neden oldu bence bu da erkek bebek sansını arttır
Ama ben üc saatte bi degıl gunde bı defa test yaptım üc saatte bi bana cok fazla geldı sabah aksam yapılabılır eger çatlamayı kacırmak istemiyorsan ama dierine test dyanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…