Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim teste devam et birde kurumadan at bize resmini 10 15 dk beklesin öyle çek sanki koyulasacak gibi benimde büyürken yun böyle çıkıyordu
Canım bu bitişi yani silinmeye geçtiği zaman. Bu test olmadan 15 saat önce denedik. bu testten önce olan testleri önceki gönderide paylaşmıştım. Şöyle çıkmıştı.

Dün sabah pik olmuş gibi canım bugün testi tekrarla t c den silik olduğu an veya t ile c eşit olduğu an dene (t c den dha koyu olursa
T ile c eşit olunca değerlendrmek dha iyiymiş)

Amin cnm sende hosgeldin
Canim sayfada yaziyor erkek bebek bekleyenlerin yaptiklari eğer bulamazsan yardimci oluruz yine elimizden geldigi kadariyla
Canım nasılsın bişey sorcam limonlu su içiyorum her sabah ovulasyon testini etkilermi?

Yapmaya dewam et cnm benım 13. Günü yumurtlama olmustu ki adetlerim cok duzenlıdır
Umarım piki görürsün sonrada oglusun olur

Sanırım ben pik gününü kaçırdım kızlar akıntımda yok
Cnm insanın bazen ayda yılda bır ki benım oyle adeti bı hafta gecıkır senede bı kere mesela ozaman yumurtlama günü de değişiyor sen daha önce korunuyorsan vucudun bu bebek olayına hazırlanıyordur yumurtlama olur ıllakı sana hem youtube hemde instagram dan takıp ettiğim cok faydalı bı sayfa önereyim #birgebeningünlüğü takıp etmenı onerırırm yumurtlama masajı catlama masajı ıle gebe kalan bır duru kadın war osayfada

Ben sadece tek bi hastaneye gıdıyorum ama ayrıntılı ıcın radewu alacagımda asıstan doktorun alttan bakacagıno ona göre randewu almamı soyledı
Dier cocuklarımda da hep aynı hastaneye gıttım ozaman da ayrıntılıda erkek doktor wardı ama alttan hıc bakılmadı
Eşim bu konuda cok tutucu
Benım gittigim hastanede özel hatta butun kadın dogumcuları asıstanları baysn o yüzden tercih ediyorum zaten ayrıntılıda da bayan olması gerekmez mı yada bı vayan bı erkek doktor

Allah allah niye altan bakacakmis ki cnm
Bana bakan asistan doktordu ama kendi doktorum da vardi yaninda hic altan bakayim demedi normal muayenemi oldum ciktim odadan

Canim bundan sonra teste devam ettin mi peki ne durumda acaba silindi mi tamamen tekrar yap test görelim bi koyuysa hala silinince yine deneme yaparsin

Nırnal karından bakınca da mı erkek istemiyor neden acaba ben nedense erkek Dr lara dha çok güveniyorum sebebini bilmiyurm
Kadın kuoferimde mesela erkek dha bana güvenilir geliyor

Merhaba arkadaşlar
1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Sormak istediğim şey şu. Düzenli adet gören biriyim. Bu ay 1 gün öncesinde adet oldum ama adet kanamam öncekiler gibi değil çok çok az oldum bugün 3. Günüm ve sadece tuvalete gittiğimde biraz kanamam oluyo özür dileyerek söylüyorum pedde 1,2 damla var sadece. Aklım karıştı hamilelik olabilir mi böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Test yapmaya korkuyorum.

M Mavilenelim canım nasılsın. Senin yumurtlaman adetin kaçıncı günü oluyordu ben 25 günde bir oluyorum bugün adetimin 9.günü test yapıyorum daha koyulaşama yok

M Mavilenelim canım nasılsın. Senin yumurtlaman adetin kaçıncı günü oluyordu ben 25 günde bir oluyorum bugün adetimin 9.günü test yapıyorum daha koyulaşama yok
Canım benim hep 15. Günü oldu 3 ay testle takip ettim üçündede 15. Gün oldu adetimde hiç değişmez 25 i ise diğer ayda 25 i dir aynı gün ben 3 ayda takip ettiğimde mesela saat 12 de pik mi oldu en fazla 24 saat sonra açılma oluyordu çatlıyordu ama ben pik gördüğümde bol havuç yiyordum onunda bence etkisi oldu sende öyle yap canım

anladım canım ben ilk kez test yapıyorum havucu zaten çok severim bol bol yiyorum. Bakalım hangi gün yumurtlama görücem

Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuş dediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…